Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (60)
Raspunsuri - Pagina 20
Nerantula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Joy21 Nerantula, sunt intr-o situatie similara cu a ta. Mi-au venit rushii de 2 ori cu distanta de 27 zile intre si acum astept sa-mi vina a treia oara. Ar fi trebuit a vina acum 5 zile iar in ziua respectiva, intamplator sau nu, am avut o durere destul de puternica, ca o contractie mai slaba care a durat cateva min. N-am mai patit asa ceva ever.Nu spun ca am facut si un test de sarcina ca am intrat la idei. Se pare ca nu e cazul. Aaa... si alaptez (nu exclusiv). Victoria, binecuvantata de Anna SofiaPoze Anna Sofia Ma fac mare "Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici." David Lloyd George |
Joy, inteleg ca ai 'pacatuit'? Daca durerile de care zici au fost de la ovulatie, nu e relevant testul dupa 5 zile ... bafta!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
alexa si mami spune:
roxana, ce dulci sunt baietii tai in poza dormind
avem si noi body d'ala cu "eu sunt seful"
alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami
CD27 spune:
Condoleante felicic
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
CD27 spune:
[quote]citat din mesajul lui alexa si mami
roxana, ce dulci sunt baietii tai in poza dormind
avem si noi body d'ala cu "eu sunt seful"
Dar ce zici Alina ca ei dormeau in varful patului si eu bananaiam pe langa ei, vezi daca n-am si eu o fata
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
gaia.nevia spune:
Feli, condoleante, imi pare tare rau... Ai avut o zi grea 
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
alexa si mami spune:
feli, condoleante!:(
roxana, las' ca daca vrei vine si fetitza:)
alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami
babymom75 spune:
Ada, capul copiilor poate fi deformat din cauza pozitiei vicioase din uter sau secundar nasterii. nu trebuie sa-i faci nimic, nici macar echo transfontanelara. La varsta asta cutia craniana este foarte plastica si odata cu crwterea creierului se va rotunji si craniul. totusi ai grija la pozitionare, sa nu stea prea mult pe aceeasi parte.
danadumitru, daca fetita ta are un san preferat ( si sa stiti ca majoritatea bebeilor au ), incepe alaptarea, asa cum au spus si alte fete, intotdeauna cu sanul mai putin placut, ca atunci cand ii e foame face mai putine nazuri. Incearca si alte pozitii, eventual.
Banu, faptul ca Salih stationeaza de aprox. 2 sapt. nu e mare bai. Nu te ingrijora ( ca sa nu scada lapticul ), da-i in contiunare sa suga si mai asteapta sa vezi cum evolueaza. Eventual ia tu niste suplimente alimentare - vitamine si capsule cu acizi grasi omega 3 si 6 ( ulei de peste sau ulei de seminte de in ), pt. ca fac laptele mai gras. Mie mi s-au terminat acum capsulele de peste ( le iau de cand am nascut ) si ca sa nu intrerup pana imi vine comanda am inceput sa beau cate 2 lingurite de ulei de masline extravirgin.
Vigantol 2pic/zi, dar acum ii dau Multi-tabs cate 5 pic/zi.
Alexa si mami eu stiu ca masajul pt. orice deformari ale piciorului se fac zilnic, cat timp, nu stiu... pana se corecteaza viciul/cat va spune specilaistul ortoped. E posibil sa fie nevoie sa poarte si ghetute ortopedice atunci cand va incepe sa mearga. Nu e de ingrijorat pt. ca se corecteaza daca problema e abordata din timp.
asezat bebe in fund - al meu se trage cu toata puterea sa stea in fund inca de cand avea 3 luni, dar am evitat sa-l tin. Acum are 4 luni si e si mai puternic, nu-l mai pot tine pe spate, in bouncer sta numai la 45 grade, iar cand il tin in brate il tin pe fund. Cel mai multe imi place sa-l tin intre picioarele mele: eu stau in pat sprijinita de o perna cu picioarele indoite in fata intr-o relativa pozitie lotus si pe bebe il pun cu fundul in gaura formata si sta asa... ca intr-o oala. Intre perne nu l-am pus si nici nu am de gand sa-l pun, pan cand o sta el singur.
Si... nu e nicio problema daca unii bebe nu stau in fund la 6 luni. Victor a stat in sezut doar la 7 luni 1/2.
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
AlexaM spune:
funny: http://www.libo.ru/i447.html
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama

N-am mai patit asa ceva ever.
binecuvantata de Anna Sofia