Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (60)
Raspunsuri - Pagina 15
musettepink spune:

Ati vazut continuarea???????astazi a fost cam zgarcita la sfaturi![]()
Minunea a venit!
de printisor Luca Nicolae
Banu2268 spune:
DANA CE DRAGUT..... si noi am patit-o dar mai nou si-a revenit....
aveti cumva bebei care n-au mai luat in greutate/???????
poate sunt si imi spuneti si mie cam de la ce a fost .... eu stiu ceva idei
multumesc
Banu
foaaaarte fericita cu
Salih cel mai cuminte baietel din lume!!
Joy21 spune:
Nerantula, sunt intr-o situatie similara cu a ta. Mi-au venit rushii de 2 ori cu distanta de 27 zile intre si acum astept sa-mi vina a treia oara. Ar fi trebuit a vina acum 5 zile iar in ziua respectiva, intamplator sau nu, am avut o durere destul de puternica, ca o contractie mai slaba care a durat cateva min.
N-am mai patit asa ceva ever.
Nu spun ca am facut si un test de sarcina ca am intrat la idei. Se pare ca nu e cazul.
Aaa... si alaptez (nu exclusiv).
Victoria,
binecuvantata de Anna Sofia
Poze Anna Sofia Ma fac mare
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
tzitziri spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui musettepink![]() ![]() ![]() ![]() Ati vazut continuarea???????astazi a fost cam zgarcita la sfaturi Minunea a venit! ![]() de printisor Luca Nicolae |
si eu tot dezamagita ma declar.....asa fugitiv?
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
fce spune:
cosmy n/am folosit/o nici pe asta..inca. speram ca acuma la 4 luni sa se intample minunea
preety super filmuletele cu sorina
clau_geo, angelynna multumim 

asigurare n/am facut, nici cont n/am facut si nici nu fac deocamdata, ca si/asa in ultimele luni tot ce/a intrat in casa a consumat torili, asa ca...iar pt indemnizatie abia azi am depus dosarul asa ca o sa vina prin mai cred
Carmen, mami de Erica (27.10.2008)
ticker
tori 
angelynna82 spune:
Nu am apucat sa vad si eu 

Nerantula multumim pt sprijin 
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
danadumitru spune:
multam' pt ajutor, iar pt asta va rasplatim cu un
zambet
asa zambim toata ziua,sunt TOPITA dupa ea( asta ca sa ma laud si eu cu puiul meu
)
angelynna82 spune:
pur si simplu m-a topit zambetul Rianei
, a mea nu vrea neam sa zambeasca la foto 

fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
lacribel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danadumitru multam' pt ajutor, iar pt asta va rasplatim cu un zambet asa zambim toata ziua,sunt TOPITA dupa ea( asta ca sa ma laud si eu cu puiul meu Dana si Riana Maria (05.10.2008)http://community.webshots.com/user/dana78ddd |
Ce frumoasa eeeee
, de-a dreptul apetisanta. Sa fie sanatoasa si sa va bucurati de eaLacrimioara, mamica de Sorana Daria - 18.10.2008
Daria
danadumitru spune:
Asa... si acum am sa va pun si eu cateva intrebari.
1. Riana nu prea vrea sa mai suga de la sanul stang, suge ce suge si apoi se joaca cu el, iar daca o pun la celalalt san trage de numa' numa'....intrebare: a mai patit cineva asa ceva? care ar fi motivul?
2. ce scaun de masa aveti ? sau puteti sa imi recomandati ceva ?suntem in prospectarea pietei ![]()
Nerantula te rog frumos, ce ati mai facut cu dermatita? a trecut? cu ce l-ai mai dat pe Gruia? pt ca la noi vad ca reapare, nu mai stiu ce sa fac