Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (60)
Raspunsuri - Pagina 13
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danadumitru daaa.... am incercat eu cev adra... se pare ca nu am reusit . Dana si Riana Maria (05.10.2008)http://community.webshots.com/user/dana78ddd |
sintaxa e corecta cum ai scris-o, dar ai spatii in plus pe care daca le stergi merge.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
angelynna82 spune:
Lidia mii de scuze vroiam sa scriu mg in loc de ml 
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
mamidestefan spune:
| citat din mesajul lui gaia.nevia Eu am aparat de aerosoli, cred ca am mai povestit in urma. Nu e cel mai bun (de la Zepter) pentru ca nu are furtun, montezi masca direct pe aparat si trebuie sa il tii la gura, si drept. Teo urla rau de tot cand il vede, dar poate Stefan e mai ascultator. La helpnet au unul super fain, e vreo 300ron. Ne-a dat pe reteta adrenalina si inca o substantza corticosteroida. Dar, poti cere de la farmacie si ceva naturist pentru aerosoli... stiu si eu? Cat despre venit acasa, suna la BGS. Am citit ieri un articol, ca ofera servicii medicale acasa, suna si tu sa intrebi si sa vezi cat poate sa coste, sa stii unde apelezi daca chiar devine urgent. Pediatrul de pe salvarea BGS iti poate da orice reteta, si antibiotic, si adrenalina etc. Tel din ziar e 021-9505 nr de urgenta, si 0213305120 office cred ca aici trb sa suni pt intrebari si nu pt comanda. Multa sanatate puiului mic. Faptul ca transpira e de bine, inseamna ca lupta cu boala, dar ca sa te linistesti mai bine iti asiguri un plan B. Ada, mama de baieti: Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008) povestea nasterii ; my blog Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te! |
...multumesc multdaca poti da-mi si mie pe pm detalii despre aparat aerosoli helpnet..
LIDIA
de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella
mamidestefan spune:
| citat din mesajul lui babymom75 Lidia , draga mea, iarta-ma ca nu ti-am raspuns mai devreme, dar abia acum am vazut strigatul tau disperat. Nu stiu in ce masura pot sa te ajut, dar macar sa te linistesc pot sa incerc. Daca nu mai face febra, lucrurile nu sunt chiar asa de grave, si nu cred sa fie nevoie de antibiotic. Aerosolii cu siguranta i-ar fi de folos si nu au ce rau sa-i faca, chiar daca le faci fara indicatia expresa a medicului tau. Ii faci aerosoli cu ser fiziologic la care mai adaugi si ACC ( acetil cisteina ); de mare folos i-ar fi si putina adrenalina in aerosoli, dar asta chiar ca numaim cu indicatie si sub supraveghere medicala. Daca vazi ca se agraveaza totusi du-l la medic. Daca cumva in timpul noptii, vezi ca respira greu si pare ca se sufoca, scoate-l rapid la aer rece, in fata geamului de ex., ca e de mare ajutor, mai ales daca e vorba de laringita asa cum spui. Va pup si sper ca Stefan sa se insanatoseasca repede. Te mai astept cu intrebari, daca pot sa te ajut, desi e tare greu asa de la distanta. Fii tare mami, ca va trece si asta! ![]() Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003) |
...multumesc mult ..mult ...mi-a mai venit inima la loc ..mai ales ca s-a trezit mai bine (parca) in dupa- amiaza asta ..
dar e atit de relativ acest mai bine de care vorbesc ..poate e mai mult autosugestie.
in sfirsit ..am uitat sa mai scriu ca de ieri i-am luat un aparat salin ..si parca doarme mai bine cu el..(sau poate e tot autosugestie)..cert e ca atunci cind doarme nu sforaie ...
inca o data pe toate pentru suport si incurajare..sper sa trecem cu bine de noaptea care urmeazaLIDIA
de
Stefan-Eduard (21.08.2006)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella
angelynna82 spune:
Preety am vazut-o pe Sorina 

Mikul e
ce sa mai spun
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
gaia.nevia spune:
fac si eu un sondaj mic.
Ginecologie CMU, mi-ati recomanda pe cineva?
Merci.
Ada, mama de baieti:
Paula-Laura spune:
Lidia e mortala Izabela cu ochii aia mari si gura deschisa sa vedem dintisorii ![]()
Cosmy eu am primit o pernuta de aceea, Mihnea nu a stat niciodata pe ea, ca nu ii placea. Nu am mai incercat de ceva vreme, ce e drept.
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui preety Fetelor... intreb si eu a treia oara (ca a patra nu mai intreb) cum pun si eu filmulete????????????????????? ![]() |
nu ma pricep dar presupun ca intri pe webshots, postezi filmuletul si apoi atasezi linkul la semnatura ta, incearca sa vezi daca merge
Mami fericita de
Irina Alexandra (04.09.2008)Poze noi cu Irina
mamidestefan spune:
| citat din mesajul lui Paula-Laura Lidia e mortala Izabela cu ochii aia mari si gura deschisa sa vedem dintisorii Cosmy eu am primit o pernuta de aceea, Mihnea nu a stat niciodata pe ea, ca nu ii placea. Nu am mai incercat de ceva vreme, ce e drept. Mami de Mihnea (09.10.2008) poze www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete |
..multumesc..si eu ma topesc dupa ea si dupa ochisorii ei albastri..e atit de dragalasa ..cind imi zimbeste cu gura mare ..atunci cind eu sunt suparata ..si darimata ..sa il vad pe Stefan bolnav ...noroc ca macar ea e sanatoasa.
LIDIA
de
gaia.nevia spune:
intrebare la Babymom...
Radu are o forma ciudata a capului, si o tesitura in frunte.
Pediatra mi-a zis ca s-a mai vazut si mai urat si sa nu ma ingrijorez 
Avand in vedere ca s-a nascut asa, si cu o ureche deformata, m-am gandit ca a stat cumva rau in burtica, poate prea apasat pe bazin.
Acu vine intrebarea: poate fi aceasta deformare de la lipsa de CA? Poate fi grav, sau asta e, n-are capul simetric si gata... 
Ada, mama de baieti: