Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (60)
Raspunsuri - Pagina 12
babymom75 spune:
citind din urma m-am grabit sa-i raspund Lidiei si am uitat cine a intrebat de kk aposi care se absorb complet in pampers, la bebe alaptat exclusiv
.
Raspunsul e oricum asta: kk aposi/mucilaginosi sunt normali la bebeii alaptati, nu pun probleme.
Cosmy eu cred ca pernuta aia impotiva turtirii capului e cam inutila - pana la urma bebe tot pe partea cea mai proeminenta a occiputului se sprijina si cu ea. Eu, ca sa evit turtirea capului il pun pe bebe culcat pe o parte - o zi pe stanga, o zi pe dreapta. Asa am facut si cu Victor si sa vezi ce cap frumosare, asa ovoidal, toata lumea-l lauda
.
Periutele pt. gingii sunt bune si utile cred. Pe vremea lui Victor am cautat ceva de genul asta, dar nu existau in comertul nostru. Acum am de gand sa-i cumpar lui Dragos. Sotul meu, stomatolog fiind zice ca ar fi utile pt. masjul gingiilor. Pt. curatat, periajul dupa ce le apar dintisorii.
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
monica_dicut spune:
Fetele eu am plecat la eco. Am la 6 fara un sfert. Sa-mi tineti pumnii. DAu eu un sms cuiva daca nu e babytza. POate lu feli sau Nocom ca nu stiu dc reusesc sa mai intru pe seara ca mai am niste treaba.
Pupicei 
Imi tremura anumite treburi pe mine 
ca sa nu spun chilotii ![]()
![]()
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
10+
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui _giulianna_ Buna! Lumi vreau sa fac si eu acum fursecurile. Spune-mi nu pot sa pun in compozitie stafidele? |
doamne, ce greu merge forumul! ma chinui de 5 min sa-ti raspuns... of.
eu n-am incercat asa niciodata, desi nu vad ceva rau in asta... poti sa incerci cu o parte din compozitie ma gandesc, ca sa vezi cum iese. eu asa am facut cu cacaua, scortisoara... am testat. sa-mi spui cum iese, tare-s curioasa....
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
claudinna spune:
periute de dinti pt bebelushi: am primit si noi de la fini un set din ala de la PRIMII PASI. ramane de vazut cum le vom folosi
Monica tinem pumnii!!
andy_garlo, super piticotul! are niste ochi! si sunteti o familie f frumoasa!
poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
danadumitru spune:
buna ziua!
Va mai aduceti aminte de[ url = "http://family.webshots.com/album/570172968WwsOoL" ] noi [ / url ]?
Salutam toate fetele, vrem sa va spunem ca v-am urmarit din umbra
si am vazut ce au crescut puisorii vostrii, toti sunt niste frumosi.
astazi implinim si noi 4 lunite si doua saptamani
luminita2008 spune:
Moni, bafta multa!
Babymom, si eu am incercat asa, dar nu merge... se sucesc, se intorc si tot degeaba! le-am pus paturi/prosopele rasucite in spate, asa, ca un obstacol, tot degeaba.... mai nou le intorc doar caputul, cand sunt deja adormiti, la Edi chiar se impunea la un moment dat sa fac asta in partea stanga, era mai lenes in a intoarce capul la stanga...
asa, daca le intorc caputul merge o idee, dar in rest, nu..... cand erau infasati mergea super, nu aveau cum sa protesteze
.
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
danadumitru spune:
daaa....
fetele daca aveti putin timp sa ma nvtati si pe mine sa pun poze fara sa imi mai apara tot linkul.
am incercat eu cev adra... se pare ca nu am reusit .
claudinna spune:
[url= "link " ]comentariu[/url ] fara spatii
poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
CD27 spune:
Al meu e invatat sa doarma numai pe o parte
, mai ajunge si pe spate dar nu sta mult si incepe sa isi miste capul ametitor de repede intr-o parte si alta (in somn) si atunci ma trezesc si il pun pe-o parte
sper sa se mai dezvete de obiceiul asta ca poate intr-o buna zi o sa aiba si el camera lui si nu il mai aud cand se foieste![]()
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
luminita2008 spune:
poze cu o fata frumoasa
adica asa, Dana? da reply with quote la mesajul meu si copiaza 'aratarea'![]()
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI