Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (60)
Raspunsuri - Pagina 11
cristineescu spune:
CosmyB, merci mult de raspuns.
Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CosmyB. fce am vazut ca ai rama foto cu amprenta. Ai folosit-o? I-ai pus amprenta manutei sau a piciorului? Am vazut la miniblu si vreau si eu si eu |
si noi avem, ma scuzati ca ma bag, dar ma manca degetele rau azi
iar ipsosul ala in care bagi manuta/piciorusul nu e de fapt ipsos, e inofensiv ptr bebe, e ca o plastilina, dar trebuie sa ai grija ca odata scoasa din ambalaj, nu prea mai ai ce-i face... adik o folosesti, ca dupa ceva timp se usuca si e buna de aruncat. chiar daca gresesti amprenta, o poti reface/modela, dar s-o faci atunci, sa nu lasi sa treaca timpul...

Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
CD27 spune:
claudinna eu il tin mai toata ziua in fund pentru ca altfel face scandal si incearca sa se ridice singur. mie mi se pare ca se chinuie destul de tare cu incercarea de ridicare
nu stiu daca fac bine ce fac, in brate il tin numai in fund, in scaunul de masa il tin in fund (altfel incearca el sa se ridice), in pat mai putin, oricum l-as pune aluneca, dar in principiu sta destul de mult in fundut, sper sa nu-i daunezi dar altfel nu stiu cum sa-l multumesc
Cumnata mea
nu l-a pus in fund sub nici o forma si nici in picioare ever pana nu s-a ridicat singur, la 8 luni nu statea decat un pic in fund apoi cadea dar cred ca e de inteles daca el facea tot efortul sa se puna in fund
Parerile sunt impartite, sunt dr care spun ca trebuie stimulat copilul (dar pana unde e stimulat si unde incepe fortarea ...cine stie!) si unii zic ca trebuie lasat in voia domnului (glumesc
) sa se ridice singur, sa stea singur in fund, sa inceapa sa umble singur
La a doua intrebare nu i-am facut asigurare de viata , nici bursa, doar i-am facut un depozit cu cativa banuti, putini cati a primit la nastere
la alpha cu vreo 14.25% dobanda pe an
sa se faca bine Stefan fratior de Iza
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
Banu2268 spune:
buna ce faceti azi?
cristinescu...
ce faci bebe te-ai decis cu lactoza?
al meu vad ca pe zi ce trece e mai bine
( adica face)
acum noi avem alta problema ... n-a luat in greutate pentru prima data.
acum sa-ti mai spun ceva poate si tu ai la fel cu al tau. sa ii dai sa manance la fel adica cat vrea. eu cand ii vedeam burta ... imi era mila de el ca dupa ce manca pana se satura plangea rau de tot.
asa ca da-i ca lumea sa manance si da-i si lactoza .. sa-si revina
Banu
foaaaarte fericita cu
Salih cel mai cuminte baietel din lume!!
preety spune:
Daca nu se vad filmuletele puse anterior sa-mi spuneti!
Cristineescu eu fac masaj si am vb cu tipa de la centru sa vina si acasa... tie cand iti trebuie si prin ce zona stai?
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui preety Dragele mele va prezentam urmatoarele (sperand sa se vada bine dupa ce am micsorat rezolutia considerabil cu ajutorul Ramonei): Din ciclul … povestile Sorinei! Din ciclul … prietena mea Julie! Ce-o fi chestia asta mare si neagra care se uita lung la mine! ![]() Mamica fericita de Sorina GabrielaTicker Sorina Gabriela |
super tare!
in loc de Julie pun pariu ca ea il vede pe Robi, dar, ma rog, ce stiti voi
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
angelynna82 spune:
Lidia eu am aparat de aerosoli (imi pare rau ca nu am vazut postul mai devreme), este foarte bun mai ales in raceli, el elibereaza caile respiratorii, acum depinde ce solutie vei folosi tu, eu i-am pus 0.5ml adrenalina si 3ml de ser fiziologi si tinut cu masca pe fata pana iese tot aburul acela. L-am cumparat de la Farm Donna si costa cam 300Ron...daca mai vrei detalii da mesaj 
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
preety spune:
Luminita draga... cu siguranta... da pana una alta e nevoita sa se multumeasca si ea cu ce are!!! ![]()

_giulianna_ spune:
Buna!
Lumi vreau sa fac si eu acum fursecurile.
Spune-mi nu pot sa pun in compozitie stafidele?
Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
monica_dicut spune:
Fetele eu am plecat la eco. Am la 6 fara un sfert. Sa-mi tineti pumnii. DAu eu un sms cuiva daca nu e babytza. POate lu feli sau Nocom ca nu stiu dc reusesc sa mai intru pe seara ca mai am niste treaba.
Pupicei 
Imi tremura anumite treburi pe mine 
ca sa nu spun chilotii ![]()
![]()
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
10+
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata