Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (60)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Nocom, da, s-a facut mare:) si simpatic foc! are niste expresii!! cand ma uit la el parca toata lumea e a lui, se bucura cu toata fiinta si pe mine ma topeste!

am si eu niste intrebari, fetelor! prima,pt cele care au copiii apropiati ca varsta de Razvan, sau care sunt la al 2-lea, al 3-lea copil:
1. ati pus copilul in fundulet, sau ati asteptat pana cand s-a ridicat el singur? cam la ce varsta se ridica singur?...ma rog, de dezvoltat cumva subiectul asta. mie pediatra mi-a zis sa-l las ff putin in fundulet...cat de putin? cum? sprijinit de perne, sau cum? mie mi se pare ca i se curbeaza coloana in afara. ati constatat asta?
2. ati facut copilului asigurare, de viata, bursa pt scoala...unde? cam care sunt preturile?
3.

poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Eu am aparat de aerosoli, cred ca am mai povestit in urma. Nu e cel mai bun (de la Zepter) pentru ca nu are furtun, montezi masca direct pe aparat si trebuie sa il tii la gura, si drept. Teo urla rau de tot cand il vede, dar poate Stefan e mai ascultator.
La helpnet au unul super fain, e vreo 300ron.
Ne-a dat pe reteta adrenalina si inca o substantza corticosteroida.
Dar, poti cere de la farmacie si ceva naturist pentru aerosoli... stiu si eu?

Cat despre venit acasa, suna la BGS. Am citit ieri un articol, ca ofera servicii medicale acasa, suna si tu sa intrebi si sa vezi cat poate sa coste, sa stii unde apelezi daca chiar devine urgent.
Pediatrul de pe salvarea BGS iti poate da orice reteta, si antibiotic, si adrenalina etc.
Tel din ziar e 021-9505 nr de urgenta, si 0213305120 office cred ca aici trb sa suni pt intrebari si nu pt comanda.
Multa sanatate puiului mic.

Faptul ca transpira e de bine, inseamna ca lupta cu boala, dar ca sa te linistesti mai bine iti asiguri un plan B.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Cristinescu e posibil ca ceea ce zice babymom sa fie adevarat si ceaiul de chimen sa-i incetineasca tranzitul intestinal la bebe. Uite cand eram mica, eram la bunici si am facut o draga de diaree nu spun de la ce ca avem o graviduta pe aici si poate i se face pofta iar bunicul mi-a facut supa de chimen, era tare buna Cu asta m-a tratat si se pare ca a functionat. Posibil sa aiba ceva efecte, pana acum nu mi-am pus problema, ca si eu mai beau.

fce am vazut ca ai rama foto cu amprenta. Ai folosit-o? I-ai pus amprenta manutei sau a piciorului? Am vazut la miniblu si vreau si eu si eu

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Da, Nerantula, si eu as vrea sa stiu unde pot gasi pe cineva care sa faca masaj pentru ... tatici dar care sa vina acasa. O sa fie ziua lui in curand si asta as vrea sa-i fac cadou.

Stie cineva?

Boo sa nu doara vaccinul.

Da, f greu se incarca si la noi.

CD, maine-poimaine o sa plece impreuna la meci.

Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudinna
1. ati pus copilul in fundulet, sau ati asteptat pana cand s-a ridicat el singur? cam la ce varsta se ridica singur?...ma rog, de dezvoltat cumva subiectul asta. mie pediatra mi-a zis sa-l las ff putin in fundulet...cat de putin? cum? sprijinit de perne, sau cum? mie mi se pare ca i se curbeaza coloana in afara. ati constatat asta?
2. ati facut copilului asigurare, de viata, bursa pt scoala...unde? cam care sunt preturile?
3.

unde-i intrebarea 3

1. asa, noua ne-a spus pediatra ca incepand cu varsta de 5 luni ii putem pune in fundulet, chiar in fundulet, intre perne, ca si cum ar sta in fotoliu, a.i. sa nu alunece in stanga si in dreapta, deci cu perne si in stanga si in dreapta... noi mai avem vreo 8 zile pana la 5 luni, dar deja am inceput ceva miscari in acest sens:
- stam la 45 de grade pe perna, chiar mai mult uneori, dar nu direct pe fund
- uneori, ptr timp scurt, la mine in brate sau la tati mai stau in fund
- ii ridic in fund de manute si Robi ma ajuta fff mult, aproape ca se ridica singur

Citisem in Capraru ca e normal sa stea putin cocosati la inceput, dar ca nu ar trebui sa ne speriem.... nush ce sa zic de asta...
cred ca depinde de copil, daca e pregatit sau nu. din prima sigur n-o sa se ridice singur, mai intai sunt semne, incercari.... trebuie, zic eu, neavizata, sa-si tina capul bine, sa te ajute cand il ridici in fund, sa nu stea cocosat cand sta in fund, sa nu plece intr-o parte si alta, adica sa aiba o oarecare stabilitate, sa-si coordoneze miscarile... parerea mea

2. nu, dar ma bate gandul, ma documentez...

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

lumi multumesc tare mult

cosmy si noi avem rama foto cu amprenta, am folosit-o anul asta pe 1 ianuarie, lui Matei i-am ampfrentat doar manuta, insa Dariei si mana si piciorusul, ca au incaput. Ia-ti neaparat ca e o amintire super!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Anca, pediatra noastra ne-a zis ca banana mai tarziu numai daca e alergic copilul, insa ne-a sfatuit sa asteptam bananele de vara, ca astea de iarna sunt coapte fortat si nu au deloc proprietati nutritive ... Acum, daca nu ai de ales, cred ca nu are rost sa nu-i dai, mai ales ca-i place
Angelynna, multa bafta sa fie cat mai frumos si lipsit de stress botezul, sa fie Crinuta linistita si in timpul, si dupa, sa primeasca multe cadouri frumoase si sa fie ursita numai de bine!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Dragele mele va prezentam urmatoarele (sperand sa se vada bine dupa ce am micsorat rezolutia considerabil cu ajutorul Ramonei):

Din ciclul … povestile Sorinei!

Din ciclul … prietena mea Julie!

Ce-o fi chestia asta mare si neagra care se uita lung la mine!

Mamica fericita de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Lidia , draga mea, iarta-ma ca nu ti-am raspuns mai devreme, dar abia acum am vazut strigatul tau disperat. Nu stiu in ce masura pot sa te ajut, dar macar sa te linistesc pot sa incerc. Daca nu mai face febra, lucrurile nu sunt chiar asa de grave, si nu cred sa fie nevoie de antibiotic. Aerosolii cu siguranta i-ar fi de folos si nu au ce rau sa-i faca, chiar daca le faci fara indicatia expresa a medicului tau. Ii faci aerosoli cu ser fiziologic la care mai adaugi si ACC ( acetil cisteina ); de mare folos i-ar fi si putina adrenalina in aerosoli, dar asta chiar ca numaim cu indicatie si sub supraveghere medicala.

Daca vazi ca se agraveaza totusi du-l la medic. Daca cumva in timpul noptii, vezi ca respira greu si pare ca se sufoca, scoate-l rapid la aer rece, in fata geamului de ex., ca e de mare ajutor, mai ales daca e vorba de laringita asa cum spui.

Va pup si sper ca Stefan sa se insanatoseasca repede. Te mai astept cu intrebari, daca pot sa te ajut, desi e tare greu asa de la distanta. Fii tare mami, ca va trece si asta!

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristineescu

Da, Nerantula, si eu as vrea sa stiu unde pot gasi pe cineva care sa faca masaj pentru ... tatici dar care sa vina acasa. O sa fie ziua lui in curand si asta as vrea sa-i fac cadou.

Stie cineva?

Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN

Nuuuu, eu nu vreau pentru tatic, ci pentru pitic, dar daca e vorba de o piscina publica, intrebam daca poate intra si tati cu noi acolo, am vazut parca numai mamici (e vorba de inot si hidromasaj, ca eu asta am inteles ca a facut Paula-Laura)

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput