Piatra Neamt, Perla Moldovei (62)
Raspunsuri - Pagina 7
aeperju spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Aurorra buna dimineatza si de la noi. Ce bine ca v-ati distrat la petrecere,noi nu am mai fost nicaieri ca avem si noi mucisori Asa ca daca stiti vreun pediatru mai de Doamne-ajuta va rog sa ma indrumati si pe mine. Mersi mult si pupicei la toata lumea. Aurora si delfinas mult iubit Robert Matei. Robert Matei Pozici Mateut |
fugi la petrovici ca nu-ti da antibiotic. iar daca vrei sa fii sigura, fa-i analiza la sange la poparlan (ia din degetel)si se vede clar daca e virala ori ba. si stie petrovici ce sa-ti dea.
---------------------------
Emma si Andrei (21.09.2007)
Laura25 spune:
Neata!
Lora cum adica sa raceasca iar???? Sanatate multa!
Ema eu stiam ca din deget se poate lua sange doar pt stabilirea hemoglobinei. E f. mica (virgula) cantitate de sange ce poate fi recoltata din varful degetelului ca sa ii poata face analize serioase. Cel putin asa cred eu. Si la Petrovici trebuie sa recunosti ca e foarte greu de ajuns, pt ca e foarte aglomerat si stai la usa lui cu copilul in brate de te saturi.
Noi ne pregatim sa mergem la pediatra sa ne dea ok-ul ca suntem bine. Mai vorbim. O zi buna!
Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)Cugetari gemene,
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Aurorra spune:
buna dimineatza,
Multumesc fetelor de raspuns.
Lora asa e e o tipa de treaba Dr Constantinescu am fost data trecuta la ea si nu ne-a dat antibiotic,e pe placul meu.Cred ca vom ramane tot la ea
.
Ema,mersi,isa stiu din mai multe surse ca Petrovici da tratamente extrem de puternice pt copii,bune pe de-o parte dar care scad mult sistemul imunitar,plus ca asa cum a zis Laura e greu de ajuns la el si nu am de gand sa stau pe la usile cabinetelor ore in sir.De analize nu cred ca se pune problema ca el nu tuseste,nu are febra,are doar mucisori care nu-l lasa sa respire prea bine.
Deocamdata il aspir la greu si ii bag sare de mare.
Oricum saptamana urmatoare o sa mergem la Bv la vaccin si o sa vad ce spune pediatrul de acolo in caz ca nu ii trece.
Multumesc mult.
Pupicei
Aurora si delfinas mult iubit Robert Matei.
Robert Matei
Pozici
Mateut
aeperju spune:
Da, pai numai pt hemoleucograma. Atat. (sigur ca la analize serioase ia din manuta). dar iti trebuie doar asta ca sa vezi daca e viroza. Iar la Petrovici faci programare din timp si te duci. Eu am avut noroc mereu si nu era aglomerat plus ca mai mergeam la el la Roznov. Si nu mi-a dat antibiotic daca a vazut ca nu e grav (mai degraba dr de fam mi-a dat antibiotic pe care nu i l-am dat). Pt mucisori Petrovici da clorfeniramin, pasata pastiluta si imparita in trei data cu ceai sau doua zile de panadol, dim si seara. Trec mucisorii rapid. Serios nu da tratamnete asa dure. Mie una nu mi-a dat antibiotic (mi-a scris pe spatele retetei ca in caz de febra mai mare de 48 de ore care nu scade nici cu impachetari sa-i cumpar antibioitc). Acum cum credeti. Eu sunt f multumita de dansul.
-----------------------------
Emma si Andrei (21.09.2007)
lunna27 spune:
La multi ani!!! Eduard -Costin!!!!
Carmen sa-ti traiasca baietelul,sa fie sanatos si mereu cuminte si vesel!!
LoraG76 spune:
'Neata!
Haideti la un ceai si o placinta! ![]()
Carmen, sa-ti traiasca baietelul si sa fie sanatos si fericit si cu noroc! Edi, "LA MULTI ANI"!!!

O zi bunaaaa!!
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Eftimie C. spune:
Buna dimineata!
Poftiti la noi la tort si sampanie!
Edi va multumeste din suflet
.I-am aratat mesajele voastre si a fost tare emotionat.Si eu pe langa el
, mai ales ca acum sunt mai putin prezenta pe subiect si ma temeam ca ma veti da uitarii 
LoraG76 spune:
Ce faceti?
Ati plecat la Carmen, sa mancati tort?
Va invit eu la o cana cu lapte si cu miere, ca ma doare gatul...
Lora, mami de Iustina
lunna27 spune:
Lora intru si eu in clubul tau,am o durere de gat..
,io ma tratez cu tantum verde si aspirina,sunt curioasa daca va tine ![]()
Carmen multumim de serveala,petrecere frumoasa azi!
LoraG76 spune:
Mie de la serviciu mi se trage durerea de gat...cred c-ar fi trebuit sa nu ma duc azi..
Dimineata nu aveam nimic, dar pe la 9 am colindat prin niste magazine si batea un vant afaraaaa...si iaca acum...de pe la 11 m-a luat cu durere de gat...
N-am nici tantum verde, nici aspirina...'o merge altfel de aspirina oare???![]()

![]()
Lora, mami de Iustina