Piatra Neamt, Perla Moldovei (62)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

mey,o tuica fiarta cu miere eu cred ca e medicament curat ,eu am ales metoda clasica,dar daca nu da roade ma bag pe astalalta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

La multi ani, Edi! Sa cresti mare, sanatos, plin de noroc si sa ai multe bucurii. Carmen, sa-ti traiasca baiatul! Ai flacau in toata regula!! Sper ca ati petrceu frumos si Edi a primit multe cadouri pe placul sau.

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Eu miere am, sa vad care veniti cu tuica...

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Lora, sa o iau ca pe-o invitatie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Eu miere am, sa vad care veniti cu tuica...

Lora, mami de Iustina

Me! Me! Pick me! Noi am dormit azi toti 3 (eu cu copii) de pe la 15 pena pe la 19. Asa ca la ora asta tropaim prin casa... saracii vecini!! Lora, Dana, sanatate multa!

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Caya, multumesc pentru mesaj!
Cine da pana la urma o tuica fiarta ...? Ca ar merge tare bine si la mine, ma simt rau tare, de abia acum isi face efectul raceala, dupa ce am inghitit o tona de medicamente pentru raceala, azi ma ustura ochii, ma doar capul si am pus pachete cu servetele prin toata casa, sa le gasesc la nevoie.
Vroiam sa va urez o primavara frumoasa, sa va daruiesc un martisor virtual! Sa aveti numai bucurii!
Carmen, sa-ti traiasca feciorul! La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Salutareee!!!
Sa aveti o primavara frumoasa si calduroasa!!!
V-ati laudat degaba, tuica aia n-a ajuns inca la mine...prin urmare inghit Humex si torn pe nas Bixtonim si, ca si Cristina, mi-am facut un stoc de o tona de servetele...
Asa ca m-am suparat si plec pana la Roman, na!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Buna fetelor .

Intru pe la voi cu o felicitare de primavara, va doresc multa dragoste si lumina in suflete.

mesaj de la Laura25: conform regulamentului acestui forum, sunt interzise linkurile catre concursuri de pe alte site-uri.

Mercik anticipat .

Rog moderatorii sa nu inetpreteze mesajul dat ca spam .

-------------------------------
Bucate
Lucia mamili di 2 Laura (4 oct 2005) & Eva (1 dec 2008)

"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Carmen spune-mi te rog cat dureaza sedinta de aerobic? Si incepe la 19.30?
multam!

------------------

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

saluti fetele!!!!!
multeeesa primit azi ,sa aveti o primavara frumoasa si calduroasaaa ....cine scria ca e un mic club cu cele de durere de gat,ma alatur si eu pt ca la cat ma pupa stefi si mi-a tusit zilele astea mi-a scapat si mie ceva,ca am niste durerei de gat si tusesc,ca tuica nu am,tot cu miere si fervex pana cine stie...pana de 8 martie ca atunci e de beuuut,asa ca urez sanatate la doamne.
emma ,cred ca pe mine ma intrebasi de aerobic,sper,se tine de la 19,30 la 20,30,o ora si se tine de tine antrenoarea,cand doresti te astept pe acolo,eu merg lunea,mierc .si vinerea,dar mierc mai merg la aquagym ca e si mai frumos.

carmen si stefi

Mergi la inceput