Piatra Neamt, Perla Moldovei (62)
Raspunsuri - Pagina 5
ellinia spune:
Multumesc de urari! Din pacate aunt tare suparata, azi dimineata Stefan s-a trezit tot rosu, pe maini si pe picioare si are niste blande ca si cum ar fi urzicat. Si il si mananca bineinteles. Am vorbit cu dr. si el zice ca ar putea fi ceva pe fond alergic avand in vedere ca nu a facut febra. Dar e posibil sa fie si ceva contagios
. Va dati seama, chiar azi de ziua lui
. I-am facut aseara baie, a stat o gramada in cada si nu avea nimic si azi parca-i batut cu urzica. La ora 2 il vede pediatrul, dar daca e ceva contagios nu se mai poate tine petrecerea. Si atat a mai asteptat petrecerea asta, o sa fie asa dezamagit daca nu o sa poata merge!
Dupa ce il vede doctorul am sa intru si am sa va spun. Lora si Ana am sa va sun dupa ce vorbesc cu dr.
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c
LoraG76 spune:
Offf, Cristina...imi pare asa rau..mititelul, sper sa nu fie nimic rau...
Multa sanatate ii dorim! 
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
aeperju spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LoraG76 'Neata! Va astept la un ceai! Emma, Andrei ce mai face? Nu veniti diseara? Lora, mami de Iustina (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Multumim frumos de intrebare. Suntem bine sanatosi, ne jucam de mama focului, noptile mai nedormite pana sparge de tot si ultimul canin si apoi sper sa reusim sa ne mai odihnim si noi dupa atata timp.
Nu, nu putem ajunge diseara.
| Citat: |
| citat din mesajul lui LoraG76 Va doresc o zi cat mai frumoasa! |
Multumim la fel! O zi usoara sa ai!
------------------------------
Emma si Andrei (21.09.2007)
aeperju spune:
Ellinia, n-are nimic. Daca cumva e contagios nu-l lasa suparat. Explica-i ca-i vei face ziua dupa ce se va face bine si gata, rezolvata problema. Numai poate da Doamne Doamne si nu e nimic contagios si o sa fie prezent la petrecere (poate e doar o alergie, zic si eu). Daca totul e ok, o sa iasa super, sunt sigura. Numai bine va dorim si multa sanatate!
---------------------------
Emma si Andrei (21.09.2007)
allexa06 spune:
CRISTINA - Offf,mititelul...chiar acum s-a putut intampla !!!Pupici multi de la noi,sa treaca repede
.
Razvanel e mai bine,azi noapte nu a tusit deloc,a tusit doar dimineata cand s-a trezit ,un pic...in schimb am racit eu...dar asa serios,cu febra,frisoane,nasol. Stau cu PACHETELE de servetele langa mine,ca e jale.Lui Razvanel i-am dat acum niste remedii homeopate,poate am sa iau si eu din astea...
O zi buna la toata lumea
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de Razvanel
ellinia spune:
Ma pregatesc sa plec sa-l duc la doctor. Am sperante totusi ca e doar o reactie alergica, pentru ca m-a sunat d-na care sta cu el si mi-a zis ca i-au disparut toate bubele. I-am dat claritin si poate intr-adevar e doar o alergie la ceva, cine stie ce...
carmenstefi spune:
saluti fetele!!
LA MULTI ANI !!!!! STEFANEL

SA CRESTI MARE,SANATOS SI IUBIT DE CEI DRAGI!!!!,cristina,noua ne pare rau dar nu vom ajunge la petrecere,sunt suparata ca stefi e din nou racita,nu e tare dar destul cat are rosu in gat si tusete de mama focului,va trece dar nu vrem sa inprastiem viruselul,iar lui stefanel multa sanatate si credem ca nu e nimic grav cu acele bubite
.
dragele mele o zi buna si sanatate la cei bolnaviori.

carmen si stefi
lunna27 spune:
buna
La multi ani!!Stefanel,sa cresti mare,sa fii sanatos si mult noroc sa ai !!
Cristina cred ca a facut o reactie alergica la ceva,ce v-a zis dr?Distractie placuta azi!
Aud de tot mai multi copii bolnavi
,n-am avut toata iarna probleme si iaca avem acum,spre primavara.Noi tot cu tusea ne luptam si cu mucisorii,e mai nasol noaptea.Sanatate la toti copilasii!
o zi buna la toata lumea!
LoraG76 spune:
Buna dimineata!
Nu v-ati trezit inca?
Cristina, multumim pentru invitatia la ziua lui Stefan, a fost frumos, mai ales ca au schimbat astia jucariile alea vechi, astea sunt mult mai faine si Iustinei pentru prima data i-a placut acolo..aseara chiar mi-a spus: mami, a fost frumos la ziua lui Stefan! O sa pun si poze cand o sa am timp.
Dana, multa sanatate Anei!
Sa stii ca ai o finutaaaa...cred ca ar fi buna de acrobat la circ! 
Ecaterina a fost de milioane, n-a stat o clipa locului, s-a cocotat peste tot, a alergat, s-a jucat, a zambit mereu, dar faza cea mai tare a fost ca a mancat cu furculita...om mare, ce mai!
O zi buna la toata lumea!
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Aurorra spune:
buna dimineatza si de la noi.
Ce bine ca v-ati distrat la petrecere,noi nu am mai fost nicaieri ca avem si noi mucisori
si deabia putem respira din cauza lor,m-as duce si eu la un dr,dar sincer nu stiu la cine ca nu am chef sa-mi dea antibiotic.Am mai patit o data asa prin decembrie si aia de familie mi-a bagat antibiotic si cand am vazut eu ce scrie pe prospectul ala si pt ce se da nici nu m-am atins de el.
Asa ca daca stiti vreun pediatru mai de Doamne-ajuta va rog sa ma indrumati si pe mine.
Mersi mult si pupicei la toata lumea.
Aurora si delfinas mult iubit Robert Matei.
Robert Matei
Pozici
Mateut