Piatra Neamt, Perla Moldovei (62)
Raspunsuri - Pagina 4
LoraG76 spune:
Alexa, Dana, multa sanatate la copii! 
cayaaimee, eu nu stiu de unde poti lua costum pentru baiat, ca eu cumpar doar rochii.
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ellinia spune:
Mai fetelor, imi pare rau sa aud ca sunt atatia copilasi bolnaviori. Sper sa treaca mai repede si perioada asta rece, cu raceli cu tot! Multa sanatate!
Caya, nici eu nu stiu de unde ai putea lua un costum de barbatzel. Ai incercat pe la Piticot, Luana, nu stiu daca astia de la Tabesh mai au haine, n-am mai intrat de un secol acolo...
Lora, iti trimit un pm.
Deci, pana la urma, Emma, Caya, Aurora, Dana, nu pot ajunge la ziua lui Stefan. Maine astept raspuns de la Lora, Laura, Carmenstefi, Dana Ianusca, Alexa. Stie cineva ceva de CarmenE? Nu aveti nr. ei de telefon?
Am fost azi-noapte la o nunta si am vazut acolo o chestie foarte interesanta. Erau la intrare, patru fetite cam de-o seama, 5,6 ani, imbracte in ingerasi, cu aripioare, foarte frumoase, care te luau de mana si te duceau acolo unde erau mirii. Mi s-a parut o chestie inedita, erau foarte frumoase toate.
Ma duc la culcare, mi se inchid ochii de somn.
Noapte buna! Am sa vad cine da maine cafeaua, ca eu iar am sa fiu pe fuga! 
LoraG76 spune:
Cristina, tocmai am citit PM-urile, merci, suna bine!
Noi in principiu venim, eu cred ca in proportie de 90% o sa fim la ziua lui Stefan. Vedem, insa, ce ne spune maine dr., pe la 12 trebuie sa mergem la control.
Multa sanatate la copiluti!
Lora, mami de Iustina
Aurorra spune:
'neatza,ei hai ca dau eu
astazi. Sa o savurati cu placere si sa aveti o zi cat mai buna!

Aurora si delfinas mult iubit Robert Matei
Robert Matei
Pozici
Mateut
Laura25 spune:
Salutari!
Noi suntem mai bine, dar nu prea grozav. Copii nu au mai facut febra, Rares a inceput de ieri sa manance cate putin, dar inca tusesc tare si mult, inca le curge nasul si nu au o stare prea buna. Am fost ieri la control si la Rares inca se aude in plamani, trebuie sa continuam cu tratamentul pana vineri cand mergem din nou la control sa vedem daca prelungim antibioticul pana la 10 zile sau oprim. A zis ca in nici un caz sa nu-i duc la gradi sptamana asta. Dupa ce a iesit un pic la aer rece ieri cand am fost la siptal (desi am fost cu masina), Rares a tusit groaznic aseara si asnoapte. Practic respira normal de 2-3 ori, apoi tusea (sec, fara pic de expectoratie) de 5-6 ori.
Deci Cristin ne pare tare rau, dar chiar nu avem cum sa ajungem la ziua lui Stefan. 
Sanatate la toti bolnaviorii!
Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)Cugetari gemene,
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
LoraG76 spune:
Salutare!
Cristina, noi venim sigur maine la ziua lui Stefan, Iustina e bine, dar dr. a zis sa o mai tinem acasa saptamana asta din cauza de gradinite pline de virusi. La ce ora trebuie sa venim?
Lora, mami de Iustina
ellinia spune:
Lora, ma bucur ca puteti ajunge. Maine, la ora 6.
Laura, multa sanatate, sa se faca el bine, asta e cel mai important! 
Imi pare rau de Stefan, ieri ma intreba daca s-au facut copiii bine - i-am explicat ca sunt cativa copii bolnavi si nu stiu daca o sa reuseasca sa vina toti la ziua lui.
Deci pana acum au confirmat participarea
Lora si Ana. Carmenstefi si Alexa? Cum se simt puiutii vostri?
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c
aeperju spune:
Am intrat sa va uram distractie placuta si copilasilor bolnaviori multa multa sanatate!
Emma si Andrei (21.09.2007)
LoraG76 spune:
'Neata!
Va astept la un ceai!
Cristina, sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos si voios si sa aiba noroc si sa primeasca muuuulte cadouri!!!! LA MULTI ANI, STEFAN! 

Emma, Andrei ce mai face? Nu veniti diseara?
Laura, Carmen, Dana, Alexa, ce va fac copiii? Sunt bine? Multa sanatate!
Va doresc o zi cat mai frumoasa!
Lora, mami de Iustina
Laura25 spune:
buna dimineata!
La multi ani, Stefan! Sa cresti mare, sanatos si voinic, sa ai mult noroc, multa fericire si numai bucurii!
Cristina sa-ti traiasca flacaul! Ai baiat mare! Maine-poimaine merge la scoala. Distractie mare, mare azi si imi pare tare rau ca nu o sa putem fi si noi acolo.
Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)Cugetari gemene,
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me