Piatra Neamt, Perla Moldovei (62)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

e soareeee afara fetele mele!!!!!!!!

eeeiiii ,asta e de la vreme sa stiti,daca e tot asa frumos si in wek ,ne gasiti prin strand cu rolele si mai vedem noi.

carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca.mia spune:

neata fetele!ati baut cafeaua?puii ce va fac? e asa frumos afara, sper sa vina primavara repede, sa fie cald, soare sa zburde piticii.
ne ajutati si pe noi cu un vot pt biencuta la un concurs Pampers? multumim mult de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna, fetele!

Ramona, din pacate regulamentul forumului nu permite postarea de mesaje cu referite directa la concursuri de pe alte site-uri. O sa iti sterg link-ul la concurs din mesaj. Nu te supara pe mine, dar daca nu-l sterg eu, il sterge alt moderator. Bafta multa la concurs! (v-am votat)

Carmen ai gasit role si pt Stefi? Le-as lua si eu la ai mei, dar nu am vazut decat marimi mari (peste 25). Nici lui Rares nu cred ca i-ar veni.

Adriana te asteptam!

Ce faceti in we? Planuiti o iesire la un gratarel, ceva?

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=14" target="_blank">Clipe de viatza - gemei pupaciosi

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Ramonik, eu v-am votat. E haioasa poza voastra!
Adriana, te asteptam in piatra, sa-ti cunoastem mocuta mica!
Laura, vrei sa le iei role? Uite ca la asta nu m-as fi gandit, oare cum ar merge Stefan cu rolele...
Multa sanatate fetelor bolnavioare!
V-am pupat!

Mergi la inceput

laura am inteles ca sunt role si pt copii cu 3 mar. incorporate,sunt la selgros cica dar daca gasesc te anunt si pe tine ,sunt sigur ca era o pustoaica de 2 ani in strand care avea,serios,m-a mirat varsta dar mergea pe role si vreau sa i cumpar si lui stefi.
eu nu am zis nimic dar suntem si noi la concurs pe la pag.7 ,eram,poate dati un vot si pt noi

carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Salutare!
Hop si eu!
Si noi avem role, de la bunica primite! Pe covor merge cu ele, dar cum da de parchet sau gresie cum pica-n fund..
Carmen, sa-mi trimiti link.
Va pup, ca am treaba!

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

la voteaza la concursul clipe de viata

carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmenstefi

la voteaza la concursul clipe de viata

carmen si stefi

La asta poti sa dai link .

Am vazut si eu din astea 'reglabile', dar erau prea mari pt ei. Daca gaseasc, le-as lua. Ar insemna sa fug pe langa ei si poate mai scade si fundul meu

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=14" target="_blank">Clipe de viatza - gemei pupaciosi

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

neata fetele!!!!
o cafeluta si un ceiut bun,ce ziceti??....si nu va lasati prada vremiii,o sa iasa si soarele,ce veti face in wek.??poate nezarim prin oras.
emma eu in seara asta ajung l;a aerobic de la 19,30,poate ne zarim,daca ma stii ma asaltezi.
va doresc o zi bunaa

carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata...mai spre amiaza, asa...
Oare iar vine iarna?? Pacat ca nu e vreme de gratar sambata, tare-as fi vrut o iesire...
O zi buna1

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput