Piatra Neamt, Perla Moldovei (62)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aurorra spune:

buna si de la noi!
Si eu vreau sa vina primavara mai repede,dar vad ca iar a venit frigul deci mai stam prin casa

Mariana TT se mai face la Medicaltest!Stiu sigur pentru ca mi-am facut eu la ei niste analize in sarcina si m-au intrebat daca nu vreau si TT,dar nu am considerat necesar sa-l fac. Bebe mic ce face?

Pupicei la toata lumea si o zi buna si weekend placut!! Sa speram ca va fi insorit.

Aurora si delfinas mult iubit Robert Matei.

Robert Matei

Pozici
Mateut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Cum sa vina iarna inapoi? La ce soare e afara nici nu zic ca azi dimineata ningea.
Maine am program administrativ, asa ca lasam gratarele pentru saptamana viitoare, poate o sa fie si mai cald atunci si mergem la aer liber.
Va doresc un wk excelent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

RAMONAAAA!!! pune link-ul la concursul pampers inapoi! Din cauza ca Pampers este partener DC, s-a decis sa se permita 'reclama' la concursul lor.

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=14" target="_blank">Clipe de viatza - gemei pupaciosi

Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna dimineata doamnele mele!
Va invit sa servim o calda si frumos mirositoare.
Prajiturele nu ofer pentru ca sunt la dieta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Carmen, eu vin daca-mi dai un Coldrex, ca-s racita.. Bine, ca racita am fost toata iarna, nu-i o noutate... O zi buna sa aveti!

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Vino Lora ca am si Coldrex si Fervex si Paracetamol Sinus si Nurofen Raceala si Gripa si ceai Hapciu.
Mai, tu ai fost zilele astea pe la barbatu-meu?Caia cam trecut raceala si cum nu a luat-o nimeni din casa ma intreb cui a dat-o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Posibil...eu zic ca sa fii fericita daca am fost eu, mai rau e daca a fost al meu sot, ca si el e racit...

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmenstefi

neata fetele!!!!
o cafeluta si un ceiut bun,ce ziceti??....si nu va lasati prada vremiii,o sa iasa si soarele,ce veti face in wek.??poate nezarim prin oras.
emma eu in seara asta ajung l;a aerobic de la 19,30,poate ne zarim,daca ma stii ma asaltezi.
va doresc o zi bunaa

carmen si stefi

ooo am fost de la 6 ca ma asteptau ai mei sa mergem undeva. dar...data viitoare.

------------------

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Ah vroiam sa te intreb: vii luni la un aquagym?

------------------

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Neatza si o duminica placuta! Din casa pare tare placut afara, dar sunt sigura ca e frig ...Ce mai faceti voi, ce planuri aveti astazi? Noi o sa mergem un pic la aer, la tara si apoi odihna.
V-am pupat si multa sanatate bolnaviorilor!

Mergi la inceput