Mare atentie la dr. Dan Tutunaru!!!
Raspunsuri - Pagina 4
Shama spune:
Am vazut la TVR aceasta poveste cumplita. As vrea sa poata fi vazuta inregistrarea pe site-ul TVR ca sa va dati seama de dimensiunile acestei tragedii. Felicitari celei care a deschis acest topic. Are perfecta dreptate.
Nu conteaza cat de dragut si amabil a fost cu alte mamici doctorul respectiv, ci, e vorba de o nenorocire care a schimbat soarta unei intregi familii care acum se chinuie cu un copilas ce nu poate fi hranit decit printr-un tub introdus prin nas pina in stomacel, care face crize, care nu se stie daca aude, daca vede, daca va merge, nu plinge dar sufera. Iar parintii sufera cu atat mai mult cu cat trebuiau sa vina acasa cu un copil normal, care sa zimbeasca, sa plinga, sa gingureasca, de care sa se bucure. Parintii nici nu-l pot atinge uneori asa cum noi ne mangaiem copii pentru ca semnalele care ajung la creierasul copilului pot provoca noi spasme.
Cum este cind atunci cind, in loc sa-ti alaptezi copilul si sa-l mangai, trebuie sa ii introduci un tub in nas si sa astepti sa treaca crizele pe care le face si nici nu ai cum sa-l ajuti?
Ar fi mai multe de spus, atitudinea cadrelor medicale fata de parintii lui Mihnea cat au stat in spital si dupa ce au iesit cu copilul, faptul ca acesti oameni trebuie sa procure si sa adminstreze copilasului zilnic medicamente care sint costisitoare si le procura cu greutate, faptul ca se confrunta cu mari cheltuieli si datorii. Si durerea, durerea imensa pe care ei o simt in fiecare zi.
Eu as vrea sa ii putem ajuta pentru ca de asta au ei nevoie acum, de ajutor - mai ales de bani. Poate parintii vor deschide si vor anunta un cont unde sa ii putem ajuta.
Sunt convinsa ca mamica lui Mihnea, Camelia, va citi intr-o zi si mesajele acestea. As vrea sa stii, Camelia ca sunt cu gandul alaturi de voi si ma rog pentru Mihnea!
tanima_i2002 spune:
Ma simt si eu datoare sa scriu aici. Am trecut si eu prin bune si rele alaturi de dr T. DAr nu pot sa uit ca datorita lui am doi copii sanatosi si ii multumesc atat lui cat si lui Dumnezeu ptr asta.
Se pare ca la acest "pom laudat" ajung toate pacientele care nu mai au incotro sa o apuce, cele carora alti medici le-au distrus orice speranta ca vor mai fi vreodata mame. Si el reuseste sa le redea aceasta speranta.
Chiar m-am intrebat candva daca nu cumva face ceva vraji. Am fost la cabinetul lui in ianuarie 2006 dupa o pierdere de sarcina (chiuretajul mi-l facuse el in dec) iar in februarie am ramas gravida, cand nu as fi crezut ca voi ramane, la numai doua luni dupa chiuretaj. A urmat un drum lung cu final fericit care se numeste Rares.
In aprilie 2008 m-am dus ptr un control general, sa stiu daca totul este ok, daca ma pot apuca de un nou bebe, desi nu era in plan atunci im ediat. In mai am ramas gravida si iata-ma mamica minunatei Miruna.
Ptr mine a fost dr perfect. Am avut momente cand am crezut ca nu mai rezist sa stau cu orele pe la usa cabinetului, dar teama de a merge la un alt medic mi-a dat putere. Desi imi spun de mii de ori ca la o eventuala urmatoare sarcina nu as mai merge tot la el, sunt convinsa ca as lua-o de la capat cu statul la acel cabinet super aglomerat.
SA va povestesc si eu despre nasterea mirunei...PAi am ajuns la spital cu appa rupta, contractii si dilatatie 2. Dr ma chemase spunandu-mi ca e de garda, deci sa ma urc in masina si ...directia Bucuresti. Acolo era un dezastru: toata ziua se facuse-ra cezariene pe banda, toti dr isi chemasera pacientele sa nasca intr-o duminica dupa-amiaza pe garda dr T. Cand m-a vazut s-a luat cu mainile de par (la figurat, bineinteles, cine il cunoaste stie de ce): O alta cezariana - aveam toate motivele din lume:prima sarcina pelvina finalizata cu cezariana, a doua sarcina pelvina. "Ma omoara Vladaranu maine, au fost cuvintele lui. Nu ma va crede ca a venit cu apa rupta si ca a fost si pelvin". In sala de monitorizare s-a facut o adunare ad-hoc:eu, dr T, rezidenta si moasa. Toate usile s-au inchis "Nimeni nu trebuie sa stie ca esti pacienta mea. Cat vei sta in spital vei spune ca esti pacienta dr M. Spui ca nu ti-a raspuns la telefon si ca ai venit la urgente si ai nascut cu dr de garda."
Zis si facut. Am anuntat si sotul si in fisa mea asa scria: medic curent dr M, nasterea cu dr T.
De cand am ajuns eu la spital au nascut prin cezariana 3 fete cu diversi dr, nici una cu o indicatie f clara ptr operatie (sau mai bine zis doar una care era la a treia cezariana, pacienta fostei rezidente a dr T). Trebuia sa faca o cezariana unei paciente cu un bebelus f mare, dar ptr ca eu aveam din ce in ce mai dese contractiile ( la 1-2 min) si dilatatie 6, moasa a dat alarma ca uterul meu este f tensionat, copilul tot in pozitie pelvina, foarte urcat, asa ca in 5 min in loc sa intre pacienta care statea de 2 zile in spital si astepta sa faca cezariana am intrat eu de urgenta, au apucat sa imi faca numai analizele ptr coagulare, nu mi-a mai putut face nici macar epidurala ptr ca deja travaliul era f f avansat.
Nu pot sa spun decat ca am avut noroc. Putea sa se intample o mare nenorocire, daca stau acum si ma gandesc, in timp ce eu ma tavaleam pe jos de durere altele nasteau cu te miri ce dr prin cezariana doar dintr-un moft, ocupand sala de operatie.
Nici nu imi pot imagina ce este in sufletul acelor parinti, dar sa se spuna ca dr T nu a facut cezariana din lasitate mi se pare prea mult...Cred orice, dar asa ceva nu.
Acest dr si-a cerut scuze fata de pacienta pe care o tinea in spital de 2 zile si i-a promis ca in ziua urmatoare la prima ora va intra in sala de op si asa a fost.
Si sa mai spun un lucru apropos de sp Elias: am fost intr-o noapte de urgenta cu contractii la spital. Doctora de garda a intrebat un rezident care imi facuse control pe masa si vroia sa ma duca la eco sa vada daca bebe e bine: "a cui este pacienta?", "A dr T", "Aaaa, las-o, nu-i mai face eco". Si tot la o internare de urgenta nici macar nu au vrut sa ma opreasca in spital, m-au trimis inapoi acasa la ora 5 dimineata dupa o injectie cu no-spa desi stiau ca vin de la 120 de km departare de Bucuresti, asta numai ptr ca eram alta a lui T. De cate ori m-am internat in spital am avut de suferit ptr ca am avut nesimtirea sa fiu pacienta lui dr T.
Ce parere aveti despre comportamentul celorlalti medici din Elias. Oare cat sunt de buni acei medici?
Nu pot decat sa regret nesansa acestui copil nevinovat, sa ma rog ptr el si ptr acesti parinti sa le dea Dumnezeu putere, iar daca cineva este vinovat ptr aceasta tragedie sa fie pedepsit, dar nu cred ca noi suntem cei meniti sa tragem concluzii legate de un articol de ziar sau o emisiune despre care am auzit...in van.
Mami de doi ingerasi Rares (15 oct 2006) am 2 ani si Miruna (1 febr 2009)
mihailescu teodora spune:
Sunt destul de consternata de ceea ce citesc
Nu-mi vine sa cred ce ghinion teribil a avut acea mamica,mai bine zis intreaga lor familie
Nu stiu ce argumente as mai putea aduce in favoarea dr.Tutunaru,care sa-l disculpe si sa-i scoata la iveala latura umana.
A fost dr-ul care mi-a urmarit toata sarcina si care ,,mi-a rezolvat'' cauza infertilitatii.
Nu a fost totul roz in relatia dr-pacient.
Am avut si dezamagiri in ceea ce-l priveste.Dar ajunsesem sa nu mai inteleg nimic:o laparoscopie impecabila-atentie maxima din partea lui,inclusiv vizita la salon a 2-a zi dimineatza(stiu ca f rar sau deloc,viziteaza fetele cu laparo,eventual le externeaza in aceasi zi).Explicatii cu lux de amanunte despre ce a gasit si cum a remediat pb-le(erau trompele putin aplatizate)+sfaturi pt viitor in vederea obtinerii cat mai curand a unei sarcini.
Mi-a dat el personal concediu medical pentru 21 zile platit 100% si tot el mi-a scos firele dupa 7 zile(era a 2-a zi dupa Craciun-26 decembrie).
I-a analizat spermograma sotului si ne-a facut o schema de naturiste.
In luna urmatoare m-am prezentat la monitorizare,mi-a vazut semnele proaspete de la laparo,m-a intrebat cand am facut-o.I-am spus data,m-a verificat intr-o agenda electronica(cred ca era chiar agenda telefonului sau) si mi-a spus franc in fatza ca ar tb sa mai donez niste bani in contul fundatiei,ca in fond a fost o operatie,nu o simpla incizie.
M-am simtit atat de prost,eram la spital si simteam cum se invarte Eliasul cu mine...am vrut sa-i las banii si pt monitorizare,dar nu mi-a primit niciun leu,spunandu-mi ca si pe aia ii pot depune in acelasi cont.
Mi-am jurat ca nu mai calc la el.
N-au trecut nici 3 saptamani de la ceasta intamplare si surpriza de proportii:aveam II.Incredibil!
Acum incepea partea grea a problemei:cine imi va monitoriza sarcina?M-am gandit vreo 2 saptamani si mi-am zis sa ,,mai trag o fisa'' si sa-mi mai incerc pt ultima data norocul!
L-am sunat ,i-am spus,m-a chemat in aceasi zi la cabinet.Am intrat,m-a felicitat,a fost f fericit ca am reusit in prima luna dupa laparo,mi-a prescris trat de sustinere si-am stabilit urmat consultatie.
Cand am iesit din cabinet,pe hol m-am intalnit cu alta forumista tutunareasa.M-am oprit sa stam de vorba,undeva in holul de la intrare,pe bancuta.La un moment dat,tot iesind si invitand pacientele ii pica okii pe noi si il bufneste rasul:,,ce faci mah,nu te mai induri sa pleci acasa,vrei sa-ti mai fac inca o echo?''Am ramas perplexa,pt ca in marea majoritate a timpului iti da impresia ca vede prin tine,ca nu retine nimic din fizionomii,etc.
Se pare ca ma cam inselasem.
Totul a decurs normal pina la TT,care mi-a iesit +.L-am sunat plangand,mi-a rasp Ramona,i-am spus rezultatele si T a zis sa vin la cabinet imediat.
am ajuns pe la vreo 8 seara,Ram spala pe jos si el ducea echograful la Iosup in cab.
Ii spun cine sunt,ce ma doare....siiiiiiii.....surpriza:incepe sa ma ironizeze(eram si cu sotul,suparati,disperati),parea ca nu-si aminteste ca am vb cu 40' in urma.Nu mai intelegeam nimic....Imi spune ca tre sa fac amnio si ca ma costa 12 milioane cu analiza lichidului amniotic cu tot si ca el are printre cele mai mici tarifeparca nu era el.
Am platit 500 mii pt 2 vorbe si 3 ironii.
Am hotarat ca nu o sa fac amnio cu el si-o sa ma reorientez.L-am ales pe dr.Silviu Predoiu,actualmente la MedLife,pe atunci la Spitalul Judetean Ilfov.
Totul a decurs minunat,cu internare,cu analize,cu perfuzii cu amestec litic impotriva contractiilor inerente.Am platit 6 milioane si dr-ul a refuzat total si plicul si cadoul
Rezultatul a fost negativ,baietelul meu s-a dovedit a fi perfect sanatos.
Deja ajunsesem in sapt 20.
Nu stiam deloc ce sa fac in continuare,sa continui sa merg la dr.T?sa o cotesc spre alt medic-eram totusi la 1/2 sarcinii.
Am tras aer adanc in piept pt ultima oara si m-am infiintat iar la cabinet.
Din acest moment lucrurile au luat o alta turnura:incepusem sa-l redescopar pe acel OM minunat,care imi fusese recomandat cu ardoare de multe prietene.
M-au tot sacait niste contractii dureroase si colul meu nu era stralucit de lung,drept pt care eram abonata permanenta la controale pe masa si echografii aproape saptamanale.M-a chemat intr-o luni seara la 10 noaptea la cabinet;fusese de garda samb+duminica+luni toata ziua la cabi-era zombie,dar mai avea puterea sa glumeasca cu mine si cu sotul meu.
In una din dati am vrut sa platesc consultatia cu cardul,dar nu-i mergea POS-ul.Nici nu s-a pus pb de bani,mi-a zis ca nu se muta curand si ca tot acolo il gasesc cand o sa vreau sa platesc
Tarash-grapish am ajuns in sapt 39.In ziua in care intram in sapt 40,urma sa plece pt 6 zile la un congres.Eram disperata ca as putea sa nasc fara el,eventual sa nu fiu primita in spital.
M-a chemat exact cu o zi inainte sa plece,in caz de ceva,sa ma poata ,,rezolva'' din vreme.Exact cand am ajuns la cabinet si ma pregateam sa-l sun,m-a anuntat asist lui Iosup ca i-a murit tatal si ca nu mai poate consulta.
Ma gandesc ca pe altul l-ar fi durut in spate de paciente,era o situatie extrem de delicata,dar totusi si-a amintit ca sunt vreo 2 disperate care-l asteapta.
Am reusit sa-i trimit 2 sms-uri la vreo 2 zile,mi-a raspuns f dragutz la ele si m-a asigurat ca Mihnea il va astepta si nu se va naste fara el
Fix in ziua in care am implinit 40 sapt,am mers la spital,er devreme,inca nu venise,era prima zi la spital dupa congres si inmormantare.a aparut,in doliu,dar cu charisma:m-a vazut si mi-a zambit,m-a luat in cabinet,ne-am amuzat putin de saptamana 40 pe care-am petrecut-o in pat picior peste picior sa nu se intample ceva.Nu erau semne de nascare,colul era rigid,abia incepuse sa se scurteze.
dar pt orice eventualitate,mi-a facut internarea sa nu ratez locul din spital si m-a trimit la doppler sa-mi monitorizez copilul.Am ajuns la doppler,dar..... cu membranele fisurate.Am urcat pe scari 2 etaje si chiar pe holul maternitatii mi s-au fisurat membranele.
Nu mai era caz de plecat acasa,era clar ca urma sa nasc curand
A venit dupa cca 10',nici nu apucasem sa ma schimb in camasa de noapte,si pe un ton f serios mi-a zis:,,Teodora,am o reclamatie la adresa ta!Eu eram deja mov cu dungi verzi,nu intelegeam ce s-a intamplat..balmajesc eu un ,,de ce'' si el razand imizice:,,pai bine mah,le-ai dat de treaba la infirmiere pe aici ca le-ai murdarit holul cu membranele tale''Imi venea sa sar la el,cred ca vroia sa ma sperie sa nasc mai repede
Ideea e ca n-am avut pic de contractii,dilatatie nexam.Stia ca imi iesise la 36 sapt streptococul B,o rugase pe Tzutzi sa-mi puna o branula cu antibiotic si ATAT.Nu calciu,oxitocine...etc pt declansarea travaliului.Chiar eram ofticata,o rugam pe moasa sa-mi faca ceva sa incep sa ma dilat si-mi zicea ca T i-a interzis sa-mi faca ceva.Chiar nu mai intelegeam:de ce draku' ma tinea acolo cu membrane fisurate si cu scobutil in vena?aaaa,imi facusera si clisma...tot tacamul...
Mai dadea cate-un telef de la cab sa vada care-i treaba,ca eu ma dusesem la canapeaua aia asistentelor din hol sa ma uit la TV,ca eram singura pe acolo si le auzeam pe-alea cand vb cu el.
Pe la 9-10 seara ma trezesc ca ma suna pe mine pe mobil sa ma intrebe cum sunt,daca am vreun pic de dilatatie si cum ma simt.i-am zis ca-s fresh si nu ma doare nika,mi-a zis sa le cer ceva de somn,sa ma odihnesc bine ca vb dimineatza.
La 7 era deja la mine cu Ioana si cu Marius,m-a mai consultat inca o data,mi-a zis ca am un col care il musca de deget si ca ma baga in cezariana.
Eram ,eu care ma rugasem de el sa nasc natural...mi-a spus ca n-are rost sa ma lase sa ma chinui,era o sarcina obt dupa laparo,bb destul de mare(a vut 3.9 kile),n-a incercat nici cea mai mica urma de inducere.
I-a chemat pe Vladareanu,Cristian,Filipescu(care fusese de garda)si-a inceput sa le argumenteze decizie de a-mi face cezariana.Ma instruise ca le va spune ca am aproape 40 ani-eu avand 31 ,miopie(port okelari ,dar cu dioptrii mici) si ca eu trebuie sa sustin tot ce spune el.
M-a impresionat mult:eu eram pe masa si el ca un scolar constiincios isi spunea cuminte lectia.M-au controlat si aia si mi-au dat acceptul de ceza.cand a auzit T,am si fugit in sala de teama sa nu se razgandeasca vreun nebun
M-a operat,am glumit pe tot parcursul ,mi-a aratat bb-ul,le-a rugat pe neonatoloage sa mi-l aduca aproape,a scos placenta,a curatat uterul,m-a mangaiat pe frunte si obraz(deja ma luase somnul) si-a fugit.
I-am dat un sms de multumire din terapie,a raspuns printr-un emoticon
Am fost internata 6 zile,m-a vizitat 5 zile din 6(nu doar pe mine ci pe toate cele ce nascusera cu el),incercase sa faca lobby la neonato sa-mi externeze copilu' ca n-are nimic(ii iesise PCR pozitiva,si mi-l pusesera pe antibiotic pina la negativare).Si-a sunat o prietena neonatoloaga in Municipal s-o intrebe detalii despre cazul nostru....m-a linistit.....m-am externat.....m-am dus cand avea Mihnea vreo 10 luni cu el la cabinet!S-a bucurat mult si chiar s-a tras inwww.flickr.com/photos/21367727@N02/2763664116/sizes/l/" target="_blank"> poza cu el!
Concluziile le trageti voi!Eu v-am povestit tot-tot-tot!
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
gaia.nevia spune:
oa, ce pe suflet mi-a picat poza aia...
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
mayaione spune:
Vroiam sa va mai povestesc cazul cumnatei mele, a nascut acum o luna, a fost o nastere cu probleme dar nu poate fi invinuit nimeni si va spun de ce. Au internat-o si astepta sa i se puna epidurala, avea contractii mici si nedurerose. Cand a venit anestezistul moasa i-a efectuat un ultim control si a constatat ca i se rupsese colul, copilul a impins brusc si i l-a rupt, Tutunaru a ajuns imediat dar nu a putut decat sa-l scoata, deja capul se vedea. In timpul expulziei s-a si infasurat in cordon, facuse echo inainte si nu avea circulara. S-a nascut cianotic si cu fractura de clavicula, dar acum e ok. Mama s-a simtit f rau a doua zi dar si-a revenit in cele din urma. Ideea e ca totul s-a petrecut extrem de repede si neprevazut, nici macar nu a fost timp sa se ia o decizie. Ea practic nu a avut travaliu, a nascut instant. Copilul si mama puteau ramane cu probleme destul de mari dar stiind cum s-au derulat lucrurile nu poate fi nimeni acuzat, ea e constienta de acest lucru si a zis ca si al doilea bebe sigur tot cu Tutunaru l-ar naste, a fost foarte multumita de cum s-a comportat.
Un alt caz e al verisoarei mele, nu era pacienta lui. a nascut la Giulesti, dar era sa moara la nastere, au resuscitat-o cu greu. Nimeni nu a inteles atunci ce s-a intamplat, au sarit la gatul medicului, verisorul meu era in stare sa-l omoare. De-abia acum, dupa 5 ani au descoperit ce se intamplase, sufera de o boala f rara, lupus eritematos, nu avea voie sa faca copil tocmai datorita riscului de a muri la nastere. De-abia acum au inteles ce s-a intamplat atunci, dar ani de zile l-au condamnat pe doctor pt incompetenta. Exemplele pot continua, dar nu are rost. Nu vreau sa se interpreteze ca nu inteleg suferinta oamenilor, dimpotriva, am suferit si eu cat unii nu o fac o viata intreaga, am trait momente carora le cautam explicatii si nu gaseam, cautam vinovati doar sa ma simt eu ceva mai bine, dar unele lucruri se intampla pur si simplu, nu le putem controla, asa a fost sa fie. Trebuie doar sa cautam o cale sa supravietuim si sa mergem mai departe. Daca cineva a gresit are grija Dzeu de toti, de asta sunt sigura.
monicabo spune:
Nu stiu ce sa zic, decat ca imi pae f rau pt aceasta familie, m-a impresionat cazul lor, ca de altfel orice caz de genul asta, cu atat mai mult cu cat am nascut si eu de 2 ori cu Tutunaru.
In cazul meu a fost ok, bine, nici nu a fost cazul de cezariana la nici una din nasteri, copiii au iesit bine, fara infasurari de cordon, deci nu am reprezentat un caz care sa puna probleme.
Cu dl dr. eu m-am inteles bine, am avut o relatie ok doctor-pacient, nici nu am avut sarcini cu probleme, m-am prezentat la controale, mi-a raspuns omul la diverse intrebari, asa pe fuga cum e el, ca e aglomerat.
Prima sarcina nu am inceput-o la el, si dansul m-a preluat intr-un moent delicat, cand alti medici imi recomandau intreruperea de sarcina (si cat mai repede, pana in 12 saptamani, ca sa fie "la cerere", si nu din motive medicale - cauza era CMV, care iesise pozitiva). Am ajuns la dansul pe ultima suta de m, m-a incirajat, mi-a prezentat solutii, riscuri etc...Am facut amnio cu el, si rezultatutl e fost ok. ASta a fost un aspect pozitiv pe care l-am remarcat la el, ca lupta pt sarcini, nu se grabeste la intreruperi, cu atat mai putin "la cerere" (stiu ca nici nu face avorturi la cerere).
Fiecare are o experienta diferita cu el...Uite, de ex, mie cand mi-a zis de amnio, nu mi-a vorbit ironic, nu mi-a cerut sa cotizez nu stiu cat, sau sa-mi zica ca la el e cel mai ieftin sau alte balarii. Pe mine m-a costat 5 mil amnio la el, si 5 mil la genetic lab, unde am dus proba. Teo povesteste altceva, adica la ea a decurs altfel conversatia vis a vis de amnio...
Acum..nici eu poate nu sunt o pacienta f pretentioasa, ca sa zic asa...adica eu personal, dupa ce m-a preluat intrun moment dificil, m-am lasat pe mana lui, imi facea eco, eram bucurosi ca bebe e bine, nu pot sa zic ca aveam pretentia sa stau f mult de vorba cu el, nu aveam nici prea multe intrebari (alea pe care le aveam, mi le notam)
Slava Domnului, copiii i-am avut (si ii am) sanatosi...
Imi pare rau ca nu am vazut emisiunea la tv...
Felicic pe 19 octombrie a nascut si mamica respectiva, odata cu tine... inteleg ca o cunosti, ca ai vazut-o in sala aia de travaliu... inteleg ca a nascut dupa tine...
Uite aici un articol, aici scrie in ce data a nascut, ca in alte parti scrie "la finele anului trecut"
http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/115374/Medicii-de-la-Spitalul-Elias-acuzati-de-neglijenta.html
cica 14 ore de travaliu...
Offf...m-a intristat cazul asta...si nu numai.... dar asta m-a marcat in plus, caci il cunosc pe medicul ginecolog...
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
szivarvany spune:
Ce tragedie
Nu exista lucru mai trist decat sa nu-ti poti tine copilasul sanatos in brate.
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
anaconda2 spune:
Unducthable , nu trebuie sa fii ironica cu mine ... In rest , esti bine ?
Tutunaru e dr meu , si nu m-a dezamagit niciodata . Si nici n-o s-o faca vreodata ! Pentru ca il cunosc !
Cat despre inseminarile mele , vad ca nu cunosti toate datele problemei . Am 6 IA , dintre care 2 REUSITE , insa oprite din evolutie la cateva saptamani . Logic , nu din vina lui Tutunaru .
Si nu cred ca e pusa vreo statistica pe net undeva , ca sa se vada cate reusite sau nereusite are ! Eu , fiind pacienta lui , stiu ca are , si inca multe , si la IA si la FIV . Cine nu are incredere in el , si in ceea ce face , mai bine sa nu ingroase randurile la cabinet sau la clinica .
Iar banii care se strang la fundatie , sunt pentru niste cauze nobile . Nu isi face T vacantzele din acei bani !!
7 +
Cocolyso spune:
Despre Tutunaru nu stiu ce sa spun, pt ca nu am fost pacienta lui.
Despre Vladareanu, insa nu am o impresie buna:in august 2007 mi-a facut o laparoscopie pt care am platit destul, nu mai spun de faimoasa Adina, asistente care nu se uitau la tine decat dupa ce le dadeai bani, mizeria din spital.....
Nu stiu cine ii da dreptul lui V sa aprobe numai el cezariene si sa puna in pericol viata atator oameni.....insa cat am fost eu in spital am vazut cazul unei mame disperate, fiica ei avea nevoie de cezariana insa nu aveau 25 mil lei vechi pe vremea aceea, cat era tariful ''dlui V'' si se rugau de el, parca era la piata, pana la urma a spus, bine hai si cu 20 de parca tocmea cartofii la piata.
Cumnatei mele i-a facut cezariana la cerere, fara sa mai fie nevoie de aprobare....asa ca Vladareanu...........pacat de experienta a lui, a ajuns un afacerist.....trist!
http://tt.lilypie.com/jG3kp2.png