ciuperci umplute (repede si gustos)
ingrediente necesare:
ciuperci
cascaval
sare
pasta rosii
se i-au cipercile, se scot coditele, se spala bine, se aseaza pe tava (unsa cu ulei), se umplu cu cascaval, se pudreaza cu sare si peste se adauga o lingurita de sos de tomate. se da la cuptor (sunt f. gustoase si la gratar) pentru cc 25 min
pofta buna!
Raspunsuri
raluca30 spune:
eu le mai fac si cu carne tocata,verdeturi si cascaval la cuptor sau cu bacon si cascaval
violeta29 spune:
Mmmm, pare a fi apetisant si sunt si usor de facut.Cred ca incerc si eu maine, oricum eram in pana de idei
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008
CRIXIA spune:
Eu le scot coditele, pe care le toc si le condimentez si le calesc un pic ca sa se inmoaie. Se poate pune si putina ceapa pt cine prefera, dupa care se aseaza in ciuperci peste care se pune cubuletul de cascaval si se dau la cuptor!
Pofta buna!
Crixia mami de Alexia-Maria ( 22.iul.2003) & +13 sapt
Deianira spune:
Se pot face o gramada de umpluturi, dupa gust si imaginatie.
Si noi folosim si coditele .
Octavia75 spune:
Eu calesc ceapa impreuna cu piciorusele tocate de la ciuperci, fierb un pic de orez si il adaug in compozitie, apoi umplu ciupercile si rad deasupra cascaval.
Octavia75 mami de Vesna, minune mica (16.10.2008)
Craciunitza lu mama
nma spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CRIXIA Eu le scot coditele, pe care le toc si le condimentez si le calesc un pic ca sa se inmoaie. Se poate pune si putina ceapa pt cine prefera, dupa care se aseaza in ciuperci peste care se pune cubuletul de cascaval si se dau la cuptor! Pofta buna! Crixia mami de Alexia-Maria ( 22.iul.2003) & +13 sapt |
Eu la calit mai pun putina sunca presata si doua rosii. Umplu ciupercile apoi rad cascaval. Printre ciuperci mai pun sos cu care le si umplu. Sunt delicioase.
Poze in concurs Clipe de viata 2008 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=18" target="_blank">nm1 si nm2
Nico, mami de Andra si Alex
poze
dalina2x2 spune:
chiar am vreo 5 ciuperci in frigider, vroiam sa le fac pe gratar, dar n-am mai avut timp in seara asta..
Asa ca... subiect la tanc pentru mine!!