Emma este iubire! continua lupta cu cancerul (12)
Raspunsuri - Pagina 14
Ana68 spune:
Aidule,sunt si eu cu gandul la voi si va doresc multa tarie!Imi plange sufletul si,ca si cei ce va sunt alaturi aici si altundeva,ma intreb retoric "de ce?si pentru ce?".Nu stiu sa imi raspund si tot ce pot face si imi mai ramane,asa...in necredinta mea,este sa ma rog la Puterea Absoluta sa faca un gest,o minune,sa va lumineze si sa va aiva in paza lui buna!Cu ganduri de iubire pentru Kissy,va imbratisez si sunt alaturi de voi!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
afibebe spune:
Ne gandim neincetat la voi.Doamne ajuta.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
asa creste Cristi
Alma2006 spune:
Lumina lui Dumnezeu sa te calauzeasca puiule mic!
Doamne! Te rog ajuta-le sa te simta si sa se sprijine pe Tine! Numai Tu poti face asta in marea de durere in care se scalda! Lumineaza-le Doamne sufletele, mintea si drumul! Lumina Ta razbeste in cel mai negru intuneric! Trimite Doamne lumina Ta si mila Ta asupra Emmei si a familiei ei indurerate!
gaba-rema spune:
Sunt si eu cu totul alaturi de Kissy si mult pre incercatii ei parinti ... As vrea sa aud ca sunt semne mai bune, da, tare mult mi-as dori asta!
Am vazut si eu ce a scris Doris, ca unii ii judeca. PENTRU CE, oare, pot ei macar ideea sa-i judece??? . Ei fac mai mult decat e omeneste posibil pentru copilul lor, ca sa o faca bine, sa o aiba langa ei! Cei ce ar judeca-o (eu parca nici nu cred de-adevarat ca exista astfel de indivizi...) s-au pus vreo clipa in pielea lor, oare???
Le doresc o zi cat mai linistita si chiar cu semne de speranta
G
Alina spune:
Doamne ajut-o pe Emma,fa o minune pt aceasta familie incercata!
_
Alina,mami de printesa si baby
anca_27 spune:
Duminica usoara Emma scumpa! Va imbratisez cat pot eu de tare!
Doamne-ajuta!
Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
Poarta-ma, mami!
_
Bazar pentru Sonia si Andrei
Emma este iubire
helbi spune:
Pupam "trompitza".Tocmai am citit ca au trecut bine noaptea si ca Emma are chef de uitat pe reclame:-))
Pui scump, itzi dorim o duminica linistita si Dumnezeu sa aiba grija de tine, sufletel mic!
Aida, multa putere si ai grija si de tine si de simburel!
light spune:
Lumina si putere Emmei scumpe, Doamne ajuta!
Iubire si putere pentru Emma - sa ne rugam in fiecare zi la ora 13.
my deviantArt Gallery
MIHA78 spune:
Atat de trist. Atat de dureros. Da, ne intrebam toti Doamne de ce un copil, nu ne putem raspunde, e prea nedrept ce se intampla. Doamne ajuta aceasta familie, are atat de multa nevoie.
o calda imbratisare acestor parinti mult incercati care au facut tot ce se putea face ptr. copilul lor.
Doamne ajuta-i Emmei doamne. Va sarutam. O imbratisam pe Emma si-i dorim zile linistite si fara dureri. Sanatate.