Prietenie la plesneala *29* - Ce ne bucura?
Raspunsuri - Pagina 7
babylina spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui andruskandu![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LA MULTI ANI! BABYLINA si VICTORAS pui de Kari Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii (Vrajitorul din Oz) Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA! Poznele lui Andrei Nasterea lu' Andrei www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006 |
Multumesc drumos pentru urari.
babylina spune:
citat din mesajul lui Delphinas Babylina ![]() LA MULTI ANI CU SANATATE, SA ITI DEA DOMNU DE TOATE, BUCURII SI IMPLINIRI. unde venim la paralenghion??? poze, Just Me Infertilitatea este o boala ambitioasawww.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila" |
Multumesc pentru urari. Paranghelionul in Bucuresti prin sectorul 3. Cu tort. CA de baut nu beau, de fumat nu fumez, cafea nici atat.

babylina spune:
| citat din mesajul lui rhoneea N'atza la fetele dragi ![]() La Multi Ani sanatosi puiutz de Kari ![]() ![]() La multi ani sanatosi Babylina La noi ploua si bate un vantttttt ![]() Dodo am pierdut pariul .Sa se nasca santoasa si sa fie o papacioasa ![]() Shefa mai lucrezi la panoul ala de onoare?? La subiect...pe mine ma bucura viata care o am acum.Suntem sanatosi cu totii si asta e cel mai important.Ar fi un vis pentru mine ca sa am si o fetita dar am mari sanse ca urmatorul bebe sa fie de fapt gemeni asa ca...mai incolo...Sorana Insanatosire grabnica micutzei ![]() Dev Ti pup io cat pientru 10 ![]() ![]() ![]() ![]() Delphi t-astept la ness cu da??Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien age ![]() ![]() www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> ![]() *Miracolul nostru* ![]() ***SONIA - docs` did miracles *** Si Mihaita,are nevoie de noi!! |
Multumesc frumos!

babylina spune:
citat din mesajul lui sorana![]() ![]() ![]() ![]() La multi ani Babylina! Si ![]() ![]() ![]() ![]() La multi ani Victor! |
Multumesc frumos!

babylina spune:
citat din mesajul lui misha71 ![]() LA MULTI ANI VICTORAS!!! Sa cresti mare si sanatos! ![]() ![]() LA MULTI ANI BABYLINA! ![]() Sa ti se indeplineasca cele mai nastrusnice vise! ![]() **************************************************************** In fiecare zi alaturi de Emma! www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)![]() |
Multumesc frumos!

babylina spune:
| citat din mesajul lui misha71 Woooow! Ce de vesti bune!!!!! papusa Sosonica si pe mamica ei ![]() Delphi freza e partea care se vede a nebuniei Kari ia reteta de la Delphi si sigur scapi de durerea de cap Gabitzule ![]() Rhoneea mai lucrez inca la "panou" Acu' ii pun rama. Hai ca o sa merite asteptarea, o sa vedeti Tantzico pt. capitol, ca io umblu brambura. Sa inteleg ca ti-au iesit bine analizele? Kokiy mie imi place canapeaua. Poti sa o mai inveselesti cu perne de alte culori. Ia-o! Mai are? Ca vreau si io de aia!!!!! Am vazut odata la Elvila un model tot asa cu raft in spatele canapelei de jur imprejur si de atunci caut un model care sa-i semene aleia, macar cit de cit. Andrushko, da' mai stai soro pe acasa ca o sa-ti zica cretzofolinul "tanti" Vio baga si pe aici niste invataminte de la nevestele disperate devo trimite crivatul si pe aici, ca in toata tara ninge numai aici nu VREAU ZAPADA!!!!!!!dodo, umflatel s-ar putea sa ma mut fo 2 ani prin zona asa ca o sa va saturati de fatza mea Cum pun si eu niste produse in bazar? Azi am avut si eu motive de sarbatoare: 1. sarbatoresc 9 ani de caznicie 2. am mai trecut un hop mare in lupta pentru a fi mamica. Mai am putin de tot si gata! **************************************************************** In fiecare zi alaturi de Emma! www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)![]() |

pentru aniversare si mai ales 

pentru pasul spre noul statut de mama.
babylina spune:
| citat din mesajul lui kariguld LA MULTI ANI babylina!!!!! tot ce-ti doresti sa ti se-mplineasca! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() misho, multam fain. sa-ti dea DD si tie un copil, frumos, sanatos si voios!!! ************************* Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA! MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU ************************ |
Multumesc frumos

babylina spune:
citat din mesajul lui kokiy Victor ,puiut de Kari ...sanatate si fericire! babylina ,sa ai parte doar de bucurii si realizarea tuturor dorintelor![]() ************************************** Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar ![]() Bazar pentru Sonia si Andrei ![]() Si ingerii au nevoie de ajutor ! ![]() ************************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
Multumesc frumos pentru urari!

babylina spune:
Ce ma bucura? Ma bucura ca v-am gasit, ca va citesc chiar daca nu scriu si ma bucur pentru fiecare realizare a fiecareia dintre voi, sunt alaturi asa cum pot cu gandul, cu fapta sau cu o rugaciune ,de cei aflati in moment de tristete si ma bucur ca am avut una din cele mai frumoase aniversari ( am avut atatea prietene alaturi de mine aici).

lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
ambitioasa

si bate un vantttttt 
asa ca...mai incolo...
da??

si sigur scapi de durerea de cap 
VREAU ZAPADA!!!!!!!
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)