Clinici private vs. clinici de stat
Raspunsuri - Pagina 3
Flory_28 spune:
Mi se pare normal sa avem pretentii ca si spitalele de stat sa arate precum clinicile particulare, asa ar trebui sa fie, insa nu cred ca acest lucru se va intampla prea curand.
La clinicile private de asemenea mi se pare normal sa arate bine, sa fie curat, iar serviciile de o calitate ireprosabila; din moment ce platesti ai aceste pretentii.
La stat ?! Nici nu se merita sa mai comentam...este jalnic, cu exceptia catorva. Eu am nascut la Elias, cu dr Parvu Ioan, am fost multumita de tot, nu mi s-au cerut bani, am dat ca am fost eu multumita!
cosicel spune:
Felix - astept sa vina o data cm, care de saptamana trecuta curge asa, 3 firicele si doar cand are chef ca sa ma apuc serios de treaba. Tu stii ceva de gynex?
Catalina - am trimis un email, multumesc mult, cred ca in cateva zile, daca nu gasesc, voi apela la tine.
ella_72 spune:
Fetelor , nu uitati ca majoritatea medicilor de la clinicile particulare lucreaza la spitale de stat.Daca ar fi asa de bine la clinicile private de ce nu renunta la cele de stat ? Eu nu am asa incredere in clinicile particulare ....Cred ca e chestie de noroc, mai ales cele care apeleaza la FIV.Eu am facut FIV la Giulesti si am reusit de prima data , repet , chestie de noroc....Si stateam si eu dimineata in fata cabinetului de eco....si asteptam....cele care au trecut prin asa ceva stiu.Dar am ales un medic cu experienta si un spital care a avut rezultate.Cred ca asta e mai important...nu neaparat confortul.Asta e parerea mea.....cu siguranta ca o sa ma contraziceti....
Si tot la Giulesti am nascut , cu operatie cezariana si medicul si asistentele s-au comportat foarte bine , fara sa le dau prea multi bani....
Acum......fiecare face ce crede ca e mai bine...
Ella , mami de Tudor 
cosicel spune:
Ella - ba din contra, nu te contrazic, sunt de acord cu tine! Dar tu ai stiut sa alegi medicul, si asta e f important!
Iti dai seama ca mai toti lucreaza si in spitale de stat, pt ca la noi, o clinica privata nu-ti ofera siguranta. Azi e...maine se poate desfiinta!
Eu cred ca totusi medicii se supraestimeaza, obosesc, devin dezinteresati, indiferent ca-i privat sau nu. Doar ca restul personalului incearca sa-ti castige increderea, in principiu au conditii mai bune si costuri pe masura!
felix76 spune:
De acord, de multe ori medicii care lucreaza la clinici private au norma si la un spital de stat. Asta mi se pare total incorect fata de noi pacientii. Vii la clinica privata si ai anumite pretentii dar dai tot de aceleasi fete si acelas comportament...
. Ma intreb, oare clinicile astea n-au si ele o politica privind comportamentul fata de client?
Cosi, eu deja beu Gynex, la recomandarea lui Zadori.
. L-am luat din Ungaria dar gasesti si la noi sa-l cumperi, costa cam 100 lei sticluta. Da-i cautare pe google si il gasesti rapid.
Firicelele alea n-or fi o deficienta de faza luteala? Eu asta am banuit la mine dar analize n-am facut sa vad daca asa este. Oricum, pe alea le-am tratat cu mladite de zmeur si coacaz negru si vad ca n-au mai aparut. Ce incredere am eu in naturiste!
Si vad ca si unii medici au, asta ma bucura pentru ca una e sa bagi hormoni sintetici si alta e sa-ti recomande o tinctura de plante...
Eu sunt pentru clinicile private dar sa fie din alta tara, nu din Romania. Imi pare foarte rau ca trebuie sa spun asta.
Felix
Pot ... pentru ca eu cred ca pot