Clinici private vs. clinici de stat

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Dap, ar fi betoon sa poti naste la clinica privata, insa eu nu cred ca voi alege optiunea asta, pur financiar.
Mi-as dori conditiile de acolo, insa sincer, mi se pare mult, pt o cezariana 8000RON. Desi sunt constienta ca merita, dar.... habar n-am daca voi avea banii astia disponibili.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

la medlife e mai ieftin, nu mai stiu cat e acum, eu am dat 45 de milioane anul trecut, nu cred ca se fi dublat. 85 de milioane era si anul trecut la euroclinic.

Meritam ca analizele si procedurile privind infertilitatea sa fie gratuite!

Infertilitatea este o boala

Mergi la inceput

45 milioane pt cezariana? Incepe sa sune interesant.
Eu imi facusem un calcul ca voi ajunge cam la 30mil cu toate spagutzele, dar pt inca 15mil, parca ar cam merita efortul! Amuzant e ca-mi fac planuri pt nastere, cand deocamdata nu reusesc sa raman gravida!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Este ca si cand am discuta despre mere si mai stiu eu ce....pantofi de exemplu. In primul rand noi nu avem spitale private. Avem 2-3 clinici unde mergi sa nasti in anumite conditii.(ignorand aspectul financiar) :sarcina fara probleme, la termen, fara complicatii.
Daca in timpul sarcinii apar probleme care necesita internare esti trimisa de urgenta la spital de stat. Daca gravida sau bebeul au nevoie de terapie intensiva ,fuguta in salvare si la spital de stat. Pe raspunderea ta.Daca ai sarcina gemelara ti se sugereaza din start spital de stat. Asa ca lucrurile sunt f simple.Pentru o analiza, un control o echografie - clinica privata. Pentru nastere ...iti asumi responsabilitatea. Si asta strict pt gravide si nasteri. Pentru alte probleme de sanatate nici nu se pune problema.
Din punctul meu de vedere ne place sau nu ne place nu prea avem alternative.

cosicel ai fost o draguta da sa nu simti complexata. Nu esti singura. Cam toate ovulam da nu iese la test, spermatozoizii cresc ca fat frumos dupa branca ursului, suntem gravide in fiecare luna chiar daca luam AC, ciclu vine peste sarcina si parca am face un test ca nu e asa ne dor sanii....asta e, speranta moare ultima si doar optimismul ne conserva normale. Relativ normale .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Te contrazic putin. Cand am nascut eu erau 2 gemeni la incubator nascuti la 34 de saptamani. Nu stiu cat i-a costat in final.

In plus, eu am avut probleme, exista posibilitatea sa fie nevoie sa schimbe total sangele copilului si s-au pregatit cu sange, au cerut transport in dimineata respectiva, de fatza cu mine. Si aveau capacitatea necesara sa faca asta, nu m-au trimis la plimbare.

Meritam ca analizele si procedurile privind infertilitatea sa fie gratuite!

Infertilitatea este o boala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Pai nu e bai tu ma poti contrazice. Eu povestesc doar ce mi s-a intamplat mie. Este adevarat, nu la clinica unde ai nascut tu ci la Euroclinic.
Dar oricum raman la parerea ca noi nu avem spitale private care sa poata face fata in orice situatie. Nu ca ar face alea de stat.Dar deja intram in alt subiect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Bun gasit!

Am facut primul fiv la Med New Life si intr-adevar sunt foarte atenti cu pacientii, dar au un mare minus: fac fiv pe loturi! Nu e normal asa ceva, fiecare organism reactioneaza diferit la tratament! Apoi trasferul la 2 zile iti diminueaza sansele. SI btw, cele 4 echografii si recoltarea de sange se platesc (evident ca nu am primit nicio chitanta). O alta chestie care nu mi se pare fireasca e ca nu tii legatura cu medicul de-a lungul tratamentului. Tot procesul e intermediat de o dra de la receptie. Si ar mai fi multe de spus..

Cu riscul de-a starni controverse ( Catalina si Kitta stiu:)) recomand fetelor sa mearga in afara tarii. Nu exista termen de comparatie! Si daca nu as fi reusit sa raman insarcinata tot la Budapest as fi mers si nu sunt singura care zice acest lucru. Este alt film! Si pretul este mult mai mic decat in Romania, este ca la Giulesti.

Girls, bafta multa in alegerea medicului si a clinici!

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Eu am facut histeroscopie la Medlife si am fost foarte multumita de conditii iar preturile sunt cat de cat acceptabile daca e sa comparam cu alte clinici private din bucuresti.
Am facut si cerclaj la spital de stat mai exact la Elias si sa zicem ca au fost conditi acceptabile dar nu exista termen de comparatie cu conditiile de la privat. Dar si la privat cati isi permit sa mearga.
Eu sunt socata de cat ma costa ecografia morfofetala de trim II sarcina gemelara la dr herghelegiu la med sana. Costa 700 ron. sunt curioasa ce imi fac de banii astia ca mie una mi se pare ca pretul nu se justifica.
Mi-am propus sa fiu foarte pretentioasa cu ei la pretul asta.
In concluzie sunt conditii la clinicile private dar cati din romanii cu venituri medii isi permit.

elena +18
Burtica mea la 17 sapt la

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Raluca - eu 'fripta' fiind de la clinica lui T, la MNL am mers sa-mi dea chitanta de fiecare data! Pana la coada, nu vad de ce n-as pretinde-o! Mai bine sa zica ca-s neam prost, decat sa-si bage banii in buzunarul propriu. Esti prea finutza, si nu vad de ce ai intra cu cineva in contradictoriu daca-ti psui parerea. Eu cred ca ne ajuti destul cu ce-ai scris aici.

Sa va spun eu de ce voi renunta la MNL? Pentru ca... dupa 3 luni de monitorizari si 2IA nereusite, dr n-a reusit sa remarce ca am probleme serioase cu endometrul! Si acum ma intreb cum de n-a vazut, in conditiile in care, la fiecare monito, insistam asupra problemei asteia, si-mi spune, 'aaaa, e normal'! Cum sa fie normal un endometru de 3,5mm in z10? Intrebam daca tb sa iau ceva, si de fiecare data raspunsul era: NU!
Recunosc, am facut inseminarea duminica, a fost mai mult decat dragutza, dar ar fi tb sa-mi spuna ca nu are sens sa ne chinuim cu IA pana nu reusim sa aducem endometrul la valori normale....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Cosi, pentru endometru poti lua royal jelly si l-arginina. La mine l-arginina a facut adevarate miracole. De obicei nici in z 16-17 n-aveam endometrul mai mare de 7 mm, ei, l-arginina mi l-a crescut in z 9 la 10 mm.

La MNL am facut si eu histeroscopie in februarie. Medici buni, asistente ok dar am asteptat 4 ore intre ora programata pentru histero si cea la care mi s-a efectuat procedura. Am avut un car de draci, nemancata si nebauta de dimineata pana la 14 cand am facut histero...

felix

Pot ... pentru ca eu cred ca pot

Mergi la inceput