Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (75)
Raspunsuri - Pagina 6
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Multumim de capitolul nou !!! Dodo-pui, felicitari pt printesa !!!!! |
multumim frumos!Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2
100% IsabelleCredinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
florinela79 spune:
Pisik, nu prea e bine sa schimbi medicii (dar si eu am "meteahna" asta pana imi inspira incredere), mergi si fa ecografie la cine ai incredere, altfel tot cu inima indoita. Eu stiu cum este dupa ce am facut eco 4d de 22 sapt(si am fost la un medic cu care nu mai facusem), eram ca tine...peste 2 sapt am repetat eco la medicul care obisnuia sa-mi faca, si a fost ok...acum la ultima eco s-a cam balbait,dar tot 1943g a avut desi a repetat masuratoarea.
Cu ce te pot ajuta?(ca iti inteleg forte bine nelinistea)..mergi la Sanador, au aparatura performanta...cica printre cele mai avansate...numai ca iti tb programare(eu fac eco la Dr. Nedelcu Dana)
. Oricum mergi pe mana medicului in care ai incredere
...altfel nu rezolvam nimic.
Florinela
chatonel spune:
| citat din mesajul lui pisigri Fain linkul chatonel . Ce faci, te-ai lasat pe tinjala, nu mai gatesti, nu mai broscaresti, nimic...?if you can't say something nice, then don't say nothing at all http://pisigri.blogspot.com/ |
hihihhi, pisiko, sint in focuri cu caricioarele, m-am saturat!!! Merg din magazin in magazin, apoi ma intorc pe unde-am mai fost, ca sa compar ofertele si calitatea (ca ai naibii nu au aceleasi modele peste tot, sa trebuiasca sa compar doar preturi

) si tot asa... Motanelu meu e plecat la Paris pina vineri, deci io maninc ce prind prin casa (ex: acum supa chinezeasca cu paste de orez).. iar broscaritu e doar duminica la prinz, atunci merg la piscina cu un cuplu fra-ro, preteni si colegi (adica el e coleg cu mine).Fille du Sud
34 cu
Dragonbella Toulouse, la ville rose
PetraTudor spune:
| citat din mesajul lui inapreda Petra, intr-adevar, colul sters anunta nasterea dar tu esti intr-un stadiu avansat cu sarcina, cind nu exista riscuri pentru bebe. Iti tin pumnii ![]() |
Multumesc de raspuns! Sa vedem acum cand se decide piciul, oricum eu sunt nerabdatoare!

36+ cu 
PetraTudor spune:
| citat din mesajul lui Pisik06 Ina, nu stiu de ce te agiti asa. Ai tu vreo indicatie pt care sa te temi ca nasti inainte de termen? Hai sa ne linistitm, stii de ce radeam eu ieri? de o colega de a mea, cu dpn intre 10-14 febr., care sta cu morcovul ca naste din 30 decembrie, i-a zis medicul sa stea in pat sa tina copilul pana la 36 de saptamani ca e jale. A stat, iar acuma bebe e tot in burtica si se roaga de el sa iasa. Parca ne vad si pe noi asa ![]() |
Stai linistita Ina, eu tot astept de pe 10 februarie sa vina... baieteii oricum stau mai mult in burtica, cel putin eu asa am auzit de la multa lume!
Am impresia ca Sasha a nascut ambii baietei la aproape 42 de saptamani, sper sa nu ma insel
Asadar, relax!

36+ cu 
Adee spune:
dyana27 si eu am intalnirea de 10 ani si m-au anuntat acum cateva saptamani ca se va tine tot in aprilie, pe la sfarsit.
M-am cam enervat ca mi se pare f repede, dar poate totusi o sa merg.
SimonaMami si eu am patit-o cu urina colorata in portocaliu inchis. Dupa ce m-am speriat mi-am dat seama ca era de la gemul de gutui![]()
oliskha si bebelina sughite cam tot de 2 ori pe zi; am observat ca de obicei cam la 10 minute dupa ce mananc eu. Mi tare mila de ea ca sughita cateodata f tare, de imi sare toata burta, si se enerveaza dupa o vreme si incepe sa ma boxeze![]()
35+
Ariana
poze
novus spune:
Florinela , Ayla, multumesc de lamuririle cu analizele !!!
Am depistat si de ce ma dor picioarele: lipsa de calciu + fier ; se numeste ''sindromul piciorelor nelinistite'' si apare in timpul sarcinii ![]()
![]()
Oare pt durere de cap de la raceala ce pot lua ??
37+ cu
Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
pisigri spune:
Chatonico, lasa Motanelul sa brambureasca prin Gay Purr'ee
da ia si maninca sanatos, nu "ce gasesti prin casa"... A naibii treaba, daca ne vedeam pe forum in primavara veneam sa-ti fac o vizeta la Toulouse ca si-asa stateam degeaba in week-end-uri.
Pacat ca nu e mai des broscareala, cred ca e super sa nu-ti mai simti cele 1000 de kile, fie si doar pt un ceas...
. Noi in iasi am reusit performanta sa nu mai avem nici o piscina...citeodata mi se pare ca locuiesc prin Mozambic, nu in "capitala culturala' a Romaniei
...halal!
cu carucioarele...vezi ce inseamna sa fie oferta prea variata??
if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Pisik06 Fetele, vreau si eu sa ma sfatuiesc cu voi: sotul mi-a obtinut o programare maine la eco la o alta doctorita, tot de la CMU, la care amfost in 17 dec si mi-a placut de ea, e ok si profesional si ca om. Acuma nu stiu ce sa fac, avand in vedere ca ma duc si luni la spital: una mi-e sa nu se supere doctorul ca iar m-am dus de capul meu (ma gandeam ca pot sa nu i-o arat), a doua mi-e teama sa nu fie prea mult 3 eco intr-o saptamana pt bebe. Ma gandesc pe de o parte sa nu ma zapacesc prea tare, pe de alta parte ma gandesc ca poate ma linisteste si ecograful asta e si mai performant decat ce au ei in spital, cred. Voi ce ziceti? |
Echo nu dauneaza la bebe, poti sa faci cate vrei, mai ales daca sunt ceva suspiciuni, pe care ai vrea sa le elimini... E foarte probabil ca echograful de la CMU sa fie mai performant decat cel din spital.

Denisa-Madalina
31+
cu Adela-MarisaAMR 9 saptamani
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Kea Mie nu-mi zice nimeni nimic de pulsatul burticii? Nu stie nimeni? Atunci pun intrebari mai usoare |

Denisa-Madalina
31+
cu Adela-MarisaAMR 9 saptamani

. Ce faci, te-ai lasat pe tinjala, nu mai gatesti, nu mai broscaresti, nimic...?