Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (75)
Raspunsuri - Pagina 20
georgiana310 spune:
Sasha, eu mor daca nu imi spui "secretul" tau cu bebeii... Nu sunt nici peste termen, dar nici inconstienta!! Sunt numai... moarta de curiozitate! Ca un copil caruia ii spui "Nu te uita la elefantul verde" - si el saracul nu mai face nimic altceva!
Asa o sa fac si eu daca nu ne zici!!!

![]()
32+
Brisees
gia
shasa spune:
Georgiana hai ca m-ai facut sa rad cu elefantul verde..... Parca imi este aiurea sa postez. Am vrut sa iti dau pm dar nu este activat. Este ceva ce cu siguranta ai citit chiar aici pe forum la un moment dat. OK! Ai dreptate. Banuiesc ca nu este nimeni atat de inconstient cat sa faca rau la bebe sa il cheme mai devreme afara din burtica.
Este vorba despre masajul sfarcurilor care la mine a avut ca rezultat declansarea travaliului cam la 5 - 10 minute dupa ce am inceput sa ii
ating. Repet ca eu eram cu termenul depasit si deja se discuta despre inducerea nasterii. Asa ca am umbat singurica la cresterea nivelului de oxitocina care a declansat travaliul foarte repede. Tocmai asta este si motivul pt. care va spuneam acum vreo 20-30 capitole in urma sa aveti mare grija la pregatirea sanilor pt. alaptare. Fiindca atingerea insistenta a sfarcurilor chiar poate declansa contractii uterine. 
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Petru - 33+
chatonel spune:
hop si io, editai semnatura, acum plec la 
Fille du Sud
35 cu
Dragonbella
Toulouse, la ville rose
olishka spune:
Buna seara!
Sasha ciudata metoda cu sfarcurile, nu am mai auzit pe nicaieri. O sa ma abtin sa nu mai umblu (eu mai tot trag de le sa vad daca mi-a venit colostru
) daca zici ca a si functionat.
Eu nu am somn si simt ca ma paste o raceala. A inceput sa ma doara gatul si tare mi-e frica de ziua de maine... Fug repede sa-mi incalzesc niste laptic, poate mai trece.
O fi nnascut Cocufan? Abia astept sa aflu vesti noi.
Noapte buna.
Olga
30+
David
Nikoleta20 spune:
sasha
si la fel pe toate burticile,dar mai ales pe sasha pt k in timp ce citeam...tot ma jucam pe la donsoarele tatzici
...si fac asta destul de des pt k se intaresc involuntar sfarcurile si e putin jenant...
...
schimbam si noi semnatura,si...asteptam in continuare...
apropo,ieri mi-a zis dr.meu,deoarece m-a vazut k mangaiam burtica...k masajul burticii poate provoca contractii...
...oare o avea vre-o legatura????
Nikoleta 20
38+
Mario Andrei
Asteptam cu drag minunea din viata noastra!!!
poze la albumul DC
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1
olishka spune:
Niko si eu am fost avertizata de o mamica (cum ca i-ar fi zis doctorul) ca mangaiatul burticii provoaca contractii.
Olga
30+
David
chatonel spune:

ce noapte... n-am dormit deloc!!! 
Fille du Sud
35 cu
Dragonbella
Toulouse, la ville rose
Dodo-pui spune:
chatonel
asa am patit ieri noapte,dar am recuperat azi noapte