Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (75)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Sasha, eu mor daca nu imi spui "secretul" tau cu bebeii... Nu sunt nici peste termen, dar nici inconstienta!! Sunt numai... moarta de curiozitate! Ca un copil caruia ii spui "Nu te uita la elefantul verde" - si el saracul nu mai face nimic altceva!

Asa o sa fac si eu daca nu ne zici!!!

32+ Brisees

gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Georgiana hai ca m-ai facut sa rad cu elefantul verde..... Parca imi este aiurea sa postez. Am vrut sa iti dau pm dar nu este activat. Este ceva ce cu siguranta ai citit chiar aici pe forum la un moment dat. OK! Ai dreptate. Banuiesc ca nu este nimeni atat de inconstient cat sa faca rau la bebe sa il cheme mai devreme afara din burtica.
Este vorba despre masajul sfarcurilor care la mine a avut ca rezultat declansarea travaliului cam la 5 - 10 minute dupa ce am inceput sa ii ating. Repet ca eu eram cu termenul depasit si deja se discuta despre inducerea nasterii. Asa ca am umbat singurica la cresterea nivelului de oxitocina care a declansat travaliul foarte repede. Tocmai asta este si motivul pt. care va spuneam acum vreo 20-30 capitole in urma sa aveti mare grija la pregatirea sanilor pt. alaptare. Fiindca atingerea insistenta a sfarcurilor chiar poate declansa contractii uterine.

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

hop si io, editai semnatura, acum plec la

Fille du Sud 35 cu Dragonbella
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Buna seara!

Sasha ciudata metoda cu sfarcurile, nu am mai auzit pe nicaieri. O sa ma abtin sa nu mai umblu (eu mai tot trag de le sa vad daca mi-a venit colostru ) daca zici ca a si functionat.

Eu nu am somn si simt ca ma paste o raceala. A inceput sa ma doara gatul si tare mi-e frica de ziua de maine... Fug repede sa-mi incalzesc niste laptic, poate mai trece.

O fi nnascut Cocufan? Abia astept sa aflu vesti noi.

Noapte buna.

Olga 30+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

sasha si la fel pe toate burticile,dar mai ales pe sasha pt k in timp ce citeam...tot ma jucam pe la donsoarele tatzici...si fac asta destul de des pt k se intaresc involuntar sfarcurile si e putin jenant......
schimbam si noi semnatura,si...asteptam in continuare...

apropo,ieri mi-a zis dr.meu,deoarece m-a vazut k mangaiam burtica...k masajul burticii poate provoca contractii......oare o avea vre-o legatura????

Nikoleta 20 38+Mario Andrei
Asteptam cu drag minunea din viata noastra!!!
poze la albumul DC

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Niko si eu am fost avertizata de o mamica (cum ca i-ar fi zis doctorul) ca mangaiatul burticii provoaca contractii.

Olga 30+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

ce noapte... n-am dormit deloc!!!

Fille du Sud 35 cu Dragonbella
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

chatonel asa am patit ieri noapte,dar am recuperat azi noapte.E crunt cand simti ca vrei sa dormi si sa nu poti inchide un ochi

Cocufan-vestii.....

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 100% Isabelle

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Poftiti la capitolul 76

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo