Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (59)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Cat despre dezinfectat cada eu o spal cu cif de fiecare data cand fac baie si dupa. La pitica inca nu i-am facut in baie, am impresia ca nu e suficient de cald.

Clau_geo cu kg eu am stagnat de cand am vanit din maternitate. 2 mi-au ramas si doua inca le am la mine nu s-au topit daca alaptez, poate ca oricum am nevoie de ele eu am luat 9 kg in timpul sarcinii si 7 au ramas in spital acum am 52kg. burtica s-a dus de cand s-a retras uterul, doar talia nu mai e ce a fost odata toata lumea e uimita de felul cum arat, insa eu tot nu sunt multumita

Testul Pap eu l-am facut la controlul de 6 saptamani si totul a iesit bine. Poate la voi fetelor(unele dintre voi) rezultatul are legatura cu faptul ca ati nascut natural, stiti voi ca se poate rupe colul si de-acolo sange si celule atipice la rezultat. Dau si eu cu parerea

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

Musette, nu confuzi, sambata aceasta avem botezul si uite ce vreme e afara

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Poate se opreste ninsoarea si atunci o sa fie doar zapada ca in povesti!

Minunea a venit! de printisor Luca Nicolae

Mergi la inceput

Ange ce papa frumoasa ta acolo? Indiferent de vreme la botez o sa fie ff frumos!

Musette, Tzitziri exista o continuare? Doamne, dar ce noutati mai poate zice fiinta asta? Sper sa nu o ratez!

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Oana si Musette multam de incurajari

Au venit marturiile

Asa www.youtube.com/watch?v=jk2oy0mD4vM" target="_blank">ma face tusi sa rad, www.youtube.com/watch?v=6ArklOVCJcg" target="_blank">asa sug degetul si www.youtube.com/watch?v=TDXjvCSFjSU" target="_blank">asa ne jucam noi doua

Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CosmyB.

Ange ce papa frumoasa ta acolo? Indiferent de vreme la botez o sa fie ff frumos!

Musette, Tzitziri exista o continuare? Doamne, dar ce noutati mai poate zice fiinta asta? Sper sa nu o ratez!

Pozici
Mami super happy de Maya

Papa piure facut din para si piersica, azi avem in meniu mar, para si mango

Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui CosmyB.

Cat despre dezinfectat cada eu o spal cu cif de fiecare data cand fac baie si dupa. La pitica inca nu i-am facut in baie, am impresia ca nu e suficient de cald.

Clau_geo cu kg eu am stagnat de cand am vanit din maternitate. 2 mi-au ramas si doua inca le am la mine nu s-au topit daca alaptez, poate ca oricum am nevoie de ele eu am luat 9 kg in timpul sarcinii si 7 au ramas in spital acum am 52kg. burtica s-a dus de cand s-a retras uterul, doar talia nu mai e ce a fost odata toata lumea e uimita de felul cum arat, insa eu tot nu sunt multumita

Testul Pap eu l-am facut la controlul de 6 saptamani si totul a iesit bine. Poate la voi fetelor(unele dintre voi) rezultatul are legatura cu faptul ca ati nascut natural, stiti voi ca se poate rupe colul si de-acolo sange si celule atipice la rezultat. Dau si eu cu parerea

Pozici
Mami super happy de Maya

tu esti tare de tot, felicitari!!! eu am de munca sa sa ajung oar la 55 kg

Mami fericita de Irina Alexandra (04.09.2008)

Poze noi cu Irina

Mergi la inceput

Cristinescu poate are si colonul mai lung ca si asta se poate, iar daca nu pare deranjat la burtica din cauza asta eu as zice sa-l stimulezi cu termometrul,sa-l tii mai mult intr-o pozitie care apasa pe organe, cum ar fi in scoica si sa faci exercitii cu el cu piciorusele impinse spre abdomen cum au zis si fetele. Si daca toate nu dau roade, abia atunci sa incerci cu tratament. Si asteptam vestea cu kk

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Cristineescu, noua ni s-a recomandat ceai de musetel contra 'constipatiei'.Desi daca e alaptat la san nu exista constipatie.
Stiu ca e stresant sa astepti sa faca, dar la noi de unde facea uneori si la 4 zile (si atunci cu supozitor), prima data cand a facut 4 kaki pe zi am zis ca e diaree....in timp se regleaza.Si la noi a fost aiurea o perioada, apoi o saptamana si cu 4-5 pe zi (analizele au iesit bune atunci) si acum face de 1-2 ori pe zi (o data mai mult sau de doua ori mai putin)

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Clau_geo multumesc, dar nu e meritul meu, ca n-am depus efort, n-am facut decat cateva abdomene cu care n-am slabit evident. La tine o sa fie satisafctia mult mai mare cand o sa ajungi la 55 kg! Spor la

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

CosmyB ma uimesti cu cate kg ai luat in sarcina...eu am luat multe si inca se mai vad

Clau am vazut o fetita frumoasa foc care seamana cu mami (de fapt e copia ta)

Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput