Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (59)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Si apropos, unde-i babytza ca-i disparuta de vreo doua zile. Nici pe mess n-am vazut-o...

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 10+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Moni, te asteptam cu vesti!
Angelynna, ce face nora mea??
Nerantula, simpatic ca de obicei Gruia al tau:)

poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

CLaudinna noru'ta ma zapaceste.....vrea numai cu mine ceea ce ma bucura dar la cata treaba am...mananca cam 100 gr piure de fructe, bea suc de fructe (mar, para, piersica) si RADE, moama da' ce se gadila , zii lui Razvan ca il pupa cu drag

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

'neata

A trecut si noaptea de dupa vaccin, uffff, ce teama mi-a fost. Ieri seara Carla a facut febra si scancea ca un catelus. Acum e bine.

Eva, ce l-as dragali si eu pe Luca! Stai linistita, Carla va avea grija mare de el, nu-ti face griji. O cresc bine

Musette, ce m-am distrat de tembela aia de Nikita, mare prostie pe lumea asta.

Ada, lui Teo.

CD, deci CK? Il obisnuieti pe Mikul cu fitze de mic? Sunt mortale jucariile, imi place mult broscuta.

Banu, sper sa iasa bine colposcopia. Eu n-am facut inca PAP-ul, musai trebuie sa merg zilele astea.

Cada eu o spal cu Cif o data pe saptamana si cateodata si cu Domestos iar in rest o curat doar cu dusul dupa fiecare baita. Inca pe Carla o spalam in cadita ei.

Am pus si eu poze cu jucariile Carlei. Nu sunt cine stie ce, oricum ea e mult mai interesata de cutii, sticle de plastic, telecomanda etc.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

feli abia acum am inteles eu de ce mi te-ai lipit tu mie de suflet Ca esti pestoaica la fel ca mine Promit sa vin cu o veste buna ca si cadou de ziua ta

Ca o paranteza, eu toata viata am avut parte in jurul meu de 3 zodii: balante, pesti si tauri. Balanta mi-e sotul, mama, nepotii, ambii cumnati, matusa si mai multe prietene , pesti: prietena mea cea mai buna, nasa,soacra,unchiul, nasul de botez si multi prieteni iar tauri: tata, bunica, nasa de botez si iarasi cateva rude si prieteni. Asta ca sa nu dati cu pioetre ca vorbesc de zodii, ca poate n-au nici o legatura dar poate au iar pe mine chiar ma frapeaza treaba asta cu cele 3 zodii. Se regasesc in persoanele care mi-au fost cel mai aproape pe parcursul vietii.

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 10+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Mamidestefan si izabela am vazut pozele cu iubirile tale, sunt adorabili, felicitari pt dintoc

Mimihoo succes cu scoala de soferi si multi ici Sofiei

Baby_boy fiecare bb are ritmul sau de dezvoltare, nu trebuie sa ii fortam ci doar sa fim langa ei cu ajutor ..poate nu e prea tarziu, daca nu ii trec petele/bubitele vb cu pediatra lui

O sa imi tin copilul in brate atat cat vrea si cat este nevoie, nu stiu daca se alinta asa dar e o placere pt aman2

CD am mamica, esti mai bine sper? Superbe jucarii

Joy [:)))] cand am vazut filmuletul Sofia

Paula-Laura ma bucur ca v-ati simtit bine si Mihnea cel nazdravan cu intoarcerile lui

Khristin vazut poze cu Chris Anthony

Laura sper sa scapati de muci, am comorile

ALexaM imi place de Matei cum vrea sa tina singurel lingurita

NIkolici noi avem pielea moale, slava domnului nu a avut probl

Ramonzca79 bine ati revenit ptiu ptiu ce mare s-a facut Erk

Nally ma bucur ca ai intrat, va mai asteptam , vazut poze cu gemenii , m-am topit toata cand am vazut cum le da Sebi sa manance sau ii tine in brate

Felicik Falkone care mananca foarte bine

Off Anca si cu pediatrii astia, lasa fata in pace, are ritmul ei si atat

Giulianna trece timpul fff repede, imi e dor de clipele acelea, Edi si frumos ca v-ati intalnit

Musette am sa atentez la uleiul lui fimea si incerc reteta ta , poate reusesti sa-l prinzi pe Luca intr-un filmuletz

Lenyi79 speram sa intri mai des, mami si fata

Ada super tare soacra ta, o vrei p-amea ?

Diddi offf te inteleg cu serviciul, si ai mei au tras de mine incontinuu pana la urma se pare ca au inteles si tarie cu primul dintisor

Noi o spalam in cadita ei, o dezinfectez cu spirt...asta nu stiu cat o sa mai fac, deja nu mai are loc

mai citesc

Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Mikul
Petru Alexandru & Pavel Cristian
Falkone

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Angelynna si Razvan e fan mamai....dar si tati:)) o pupam pe Crina

Anca, ma bucur ca ati trecut cu bine peste noapte. saptamana viitoare ne asteapta si pe noi vaccinarea si mi-e cam teama...fetita pe care am moshit-o eu a cam facut febra dupa vaccin...si la cateva zile...sper sa fie ok, totushi!

Razvan nu are cine stie ce jucarii. acum are mai multe zdranganele si cateva de plush cu zornaitoare...o sa pun si eu pozici. oricum ii place orice jucarie! plus pungi, sticle...

poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Am cumparat o canita in trep pasi: prima oara bibe, apoi cana cu cioc pe urma cu pai...suntem la prima etapa

Mai dar ce frumos mananca ginerimiu

Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Neata!
Angelynna, multumim pt. cafeluta, mie chiar imi prinde bine...am baut deja una, o mai servesc si pe cea de-a doua (virtuala). *e cand vedem si noi pozele de la botez?
Nerantula, sa dea DD sa fie asa cum iti doresti. Daca vrei bb2 asa repede iti tin pumnii stransi, nu de alta, dar ai vazut ca Moni se plictiseste singurica la odisee.
Eva, deja ai devenit soacra, huh? Eu sunt convinsa ca fiecare dintre noi doreste ce e mai bun pt. copilul sau (fetita sau baietel, nu conteaza), totul e sa nu ducem asta la extrem.
Anca, si eu ma alatur fetelor care spun sa nu-ti faci griji cu privire la greutatea Carlei. Ce daca e mai micuta? Este foarte bine dezvoltata, este activa, neurologic sunt absolut convinsa ca este dezvoltata foarte bine pt. varsta ei. Asta e cu greutatea...nu putem toti sa avem inaltimea si greutatatea optima. Eva mea de exemplu avea la 4 luni si 3 saptamani 6100 gr.Pare putin, nu? Dar avand in vedere ca s-a nascut cu 2650 gr. este foarte bine...a luat in greutate ca la carte. Nu putem compara domnisoricile nostre silfide cu bbii de 4 kg.
Asa...ieri se pare ca ne-am solidarizat cu Carla si Mikul si partial am facut greva foamei...a mancat max. 110ml la o masa, uneori chiar 65 ml, dar a recuperat azi-noapte, m-a trezit de 2 ori si a reintrat in grafic.
In alta ordine de idei,a venit iarna si la Bucuresti, dar nu m-a prins nepregatita

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria

Mergi la inceput