'inscriptionare' haine gradi

'inscriptionare' haine gradi | Autor: ManuC1010

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,

Ne pregatim si noi de gradi si am si eu o problema comica as zice eu. Dar o am :D
Voi a trebuit s a'inscriptionati' hainele si prosoapele pentru copii cand au mers la gradi? Cum ati procedat? Varianta clasica cusut initiale cum aveam si noi? Sau s-a mai inventat ceva intre timp

multam

:)

http://picasaweb.google.com/mariacristina.nenciu

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

hainele stau in dulapiorul pe care e lipita o eticheta cu numele si in 2 ani nu s-a intamplat sa dispara ceva...iar prosoape nu avem, au uscatoare cu aer si folosesc servetele de hartie.

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Noi nu avem decat pijamaua adusa de acasa. Eu am scris numele cu marker permanent pe guler.

Mare e gradina lui Dumnezeu si multe animale sunt in ea :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Eu am amandoi baietii la gradi dar nu le-am inscriptionat hainele. Pijamalutele sunt in paturile lor, prosopelele la baie, restul hainelor sunt pe ei. Singura greseala ar fi sa se stearga pe prosopelul altuia sau invers, dar nu e un capat de tara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

noi am avut din Germania niste etichete inscriptionate la comanda cu numele si adresa (!!) pe care le-am aplicat cu fierul de calcat.
daca nu le-as fi avut, nu stiu ce as fi facut.. probabil nu mai inscriptionam nimic si gata

S-a mai intamplat sa fie vreun "accident" la gradi, udat din greseala etc. si atunci il schimbau acolo... nu s-a ratacit nimic.

Ingrid si Cristi 5 ani si 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Copilasii oricum nu stiu sa isi citeasca numele.Am personalizat ruxacelul cu un autocolant,am cumparat un prosop foarte colorat si atipic,asa ca il recunostea indata,iar pijamaluta nu o putea incurca.Am personalizat ruxacul sa il poata arata ingrijitoarei in caz de vre-un "accident"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

La una din gradinite i-am cusut numele pe prosop (ca pe vremea bunicii), iar la cealalta nu accepta prosoape ci numai hartie pt. sters pe maini.
Asa ca depinde de gradinita, cel mai bine e sa intrebi acolo cum se procedeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

I-am scris initialele cu marker permanent pe toate etichetele de la prosop, pijamale, trening. Ghiozdanelul si hainele de strada ii stau in dulap etichetat cu numele lui.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput