ERORI, ERORI,...
ATENTIE: Am hotarat sa tin acest subiect curat ca sa-l urmaresc mai usor. Deci am sa sterg problemele rezolvate, mesajele care aduc in discutie o problema deja inregistrata (duplicate) sai mesajle care consider ca sunt off-topic!
Dragi Membrii,
In ultima perioada am facut niste optimizari la codul de forum. Aceste modificari au marit viteza de incarcare a forumului dar din pacate au introdus si o serie de buguri noi. Noi le-am fixat dar in mod cert mai exista o serie de probleme avand in vedere ca nu am testat suficienta ceste schimbari.
De aceea am rugamintea ca atunci cand aveti o eroare pe ecran sa ne-o trimiteti folosind una din urmatoarele variante:
1. Raspundeti la acest subiect indicand Eroarea care apare si linkul (URL-ul) paginii unde a aparut. Incercati sa ne dati cat mai multe informatii.
2. Trimiteti un mail la florin@desprecopii.com cu acceleasi informatii sau eventual un PrintScreen
Va multumim!
O zi buna Echipa Desprecopii.com
Raspunsuri
mihaela_s spune:
Mie imi da de multe ori erori...uite aici una:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115400&whichpage=18
Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e31'
Timeout expired
/forum/topic.asp, line 495
www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
olympia spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?verkey=eq4qmiy9p95glv711vl46d48x3g10kj5
Imi da "eroare" cand vreau sa confirm schimbarea adresei de mail!
Pene colorate... cate putin din toate!
Diana_b spune:
Mergi la "nume forum" din dreapta jos nu merge. Adica nu sare la ce forum vreau eu.
Diana si Mircea (2.01.2004)
abramburika spune:
Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e31'
Timeout expired
/forum/log.asp, line 675
_
SoareIubireLacrimiVeselieInocentaArmonie ... adica centrul universului nostru
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2
abramburika spune:
Active Server Pages error 'ASP 0113'
Script timed out
/forum/post_info.asp
The maximum amount of time for a script to execute was exceeded. You can change this limit by specifying a new value for the property Server.ScriptTimeout or by changing the value in the IIS administration tools.
_
SoareIubireLacrimiVeselieInocentaArmonie ... adica centrul universului nostru
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2
elyanne spune:
Asta tot la cap. erori intra? Sau numai eu o vad ciudat
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=110348&whichpage=4
Mai era un subiect cu aceiasi problema la ultima pagina... poate-l gasesc si pe acela...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Clipe de viata 2008 (ely)
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
ralualexandrei spune:
Mie mi-a disparut casuta cu reply de la mesaje private.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
admin spune:
"Mergi la" functioneaz la mine. As dori sa-mi dati un URL unde nu functioneaza, poate este o anumita pagina. De asemenea as dori sa stiu daca sunt persoane carora le functioneaza...
Cei care au probleme, am o intrebare: aveti in pagina erori d Javascipt? Puteti vedea cand se incarca pagina daca va apare ceva in bara de status...
Si inca ceva... cei care au probleme, ce versiune de browser folositi?
admin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elyanne Asta tot la cap. erori intra? Sau numai eu o vad ciudat http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=110348&whichpage=4 Mai era un subiect cu aceiasi problema la ultima pagina... poate-l gasesc si pe acela... |
Da, aceasta este o problema de procesare a mesajului cand se foloseste optiunea "citat" in combinatie cu alte taguri (pe care userii le folosesc la semnatura). De aceasta data am fixat mesajul editandu-l. Pe viitor o sa fixez bugul. Daca mai aveti exeple de acest gen sunt welcome!
Mariaa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Diana_b Mergi la "nume forum" din dreapta jos nu merge. Adica nu sare la ce forum vreau eu. Diana si Mircea (2.01.2004) |
si eu am aceiasi problema de mult timp.
la mine nu sare la nici un forum.
folosesc Mozilla.
edit:
mi-am mai amintit una,
la profil personal selectez optiunea sa nu fiu vizibila ca membru online si tot sunt vizibila. orice-i fac tot apar in lista de membri online.
multumesc Admin.
un copil creste in inima mea