ERORI, ERORI,...

ERORI, ERORI,... | Autor: admin

Link direct la acest mesaj

ATENTIE: Am hotarat sa tin acest subiect curat ca sa-l urmaresc mai usor. Deci am sa sterg problemele rezolvate, mesajele care aduc in discutie o problema deja inregistrata (duplicate) sai mesajle care consider ca sunt off-topic!

Dragi Membrii,

In ultima perioada am facut niste optimizari la codul de forum. Aceste modificari au marit viteza de incarcare a forumului dar din pacate au introdus si o serie de buguri noi. Noi le-am fixat dar in mod cert mai exista o serie de probleme avand in vedere ca nu am testat suficienta ceste schimbari.

De aceea am rugamintea ca atunci cand aveti o eroare pe ecran sa ne-o trimiteti folosind una din urmatoarele variante:

1. Raspundeti la acest subiect indicand Eroarea care apare si linkul (URL-ul) paginii unde a aparut. Incercati sa ne dati cat mai multe informatii.

2. Trimiteti un mail la florin@desprecopii.com cu acceleasi informatii sau eventual un PrintScreen

Va multumim!

O zi buna Echipa Desprecopii.com

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Mie imi da de multe ori erori...uite aici una:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115400&whichpage=18

Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e31'

Timeout expired

/forum/topic.asp, line 495

www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?verkey=eq4qmiy9p95glv711vl46d48x3g10kj5
Imi da "eroare" cand vreau sa confirm schimbarea adresei de mail!

Pene colorate... cate putin din toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_b spune:

Mergi la "nume forum" din dreapta jos nu merge. Adica nu sare la ce forum vreau eu.

Diana si Mircea (2.01.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e31'

Timeout expired

/forum/log.asp, line 675

_
SoareIubireLacrimiVeselieInocentaArmonie ... adica centrul universului nostru
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Active Server Pages error 'ASP 0113'

Script timed out

/forum/post_info.asp

The maximum amount of time for a script to execute was exceeded. You can change this limit by specifying a new value for the property Server.ScriptTimeout or by changing the value in the IIS administration tools.

_
SoareIubireLacrimiVeselieInocentaArmonie ... adica centrul universului nostru
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Asta tot la cap. erori intra? Sau numai eu o vad ciudat
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=110348&whichpage=4

Mai era un subiect cu aceiasi problema la ultima pagina... poate-l gasesc si pe acela...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Clipe de viata 2008 (ely)

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Mie mi-a disparut casuta cu reply de la mesaje private.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

"Mergi la" functioneaz la mine. As dori sa-mi dati un URL unde nu functioneaza, poate este o anumita pagina. De asemenea as dori sa stiu daca sunt persoane carora le functioneaza...

Cei care au probleme, am o intrebare: aveti in pagina erori d Javascipt? Puteti vedea cand se incarca pagina daca va apare ceva in bara de status...

Si inca ceva... cei care au probleme, ce versiune de browser folositi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Citat:
citat din mesajul lui elyanne

Asta tot la cap. erori intra? Sau numai eu o vad ciudat
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=110348&whichpage=4

Mai era un subiect cu aceiasi problema la ultima pagina... poate-l gasesc si pe acela...

Da, aceasta este o problema de procesare a mesajului cand se foloseste optiunea "citat" in combinatie cu alte taguri (pe care userii le folosesc la semnatura). De aceasta data am fixat mesajul editandu-l. Pe viitor o sa fixez bugul. Daca mai aveti exeple de acest gen sunt welcome!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diana_b

Mergi la "nume forum" din dreapta jos nu merge. Adica nu sare la ce forum vreau eu.

Diana si Mircea (2.01.2004)

si eu am aceiasi problema de mult timp.
la mine nu sare la nici un forum.
folosesc Mozilla.

edit:
mi-am mai amintit una,
la profil personal selectez optiunea sa nu fiu vizibila ca membru online si tot sunt vizibila. orice-i fac tot apar in lista de membri online.

multumesc Admin.

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput