Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (12)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Mada_mxm, multumesc mult de tot!!!
Monica, ai dreptate cu baia, stiam si eu ca relaxeaza colul. Cred ca n-am sa mai fac!
Panda, felicitari pentru inimioara!!!! 178 batai pe minut??!!!! Cred ca tot fetita o sa ai!!! Mi s-a pus mie pata pe bataile astea, am luat de buna ce ziceati voi zilele trecute, desi Elenutza m-a mai desumflat! Dar asa de mult imi doresc o fetita, ca sunt in stare sa cred orice babisme!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 10+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

panda, felicitari pentru samburel sa creasca mare si sanatos

cris, am vazut si eu pozici frumoase cu Andrei. E un copil tare frumos si dragalas Sa faci o fetita la fel de frumoasa, eu fac baietel si ne incuscrim, ce zici?

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 9+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Coras, ti-am trimis parolele!
Revin cu rugamintea de a-mi trimite PM-uri daca vreti parolele, si le trimite mama la toata lumea!
Monica, sigur ca ne incuscrim!!!!! Eu sper sa fac o fetita cu parul negru-negru si ondulat si ochii verzi ca ai sotului meu. In rest nu e el o frumusete, dar parul si ochii sunt faine rau!!!! In rest poate sa semene cu mine!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

DANANGIE felicitari pentru bb2, sa ai o sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos si mancacios

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Cristina, mi-ai amintit de ardei copti aaaaa ce buni sunt!!! Si cirese!!!Fructele mele preferate!!!!!Abia astept sa vina vara!!!In legatura cu baia, nu are ce sa iti faca rau...decat daca e foarte fierbinte!Asa ca enjoy it!
Apropo analizele mele au iesit toate bune!!!
Voi ce stiti daca eu am RH-ul pozitiv si sotul negativ e ok? Eu asa am inteles ca e important al meu sa fie pozitiv.

KIKI7+

Mergi la inceput

Kiki, daca RH-ul tau e pozitiv e foarte bine! Nu mai conteaza cum e al sotului!
Dupa cum vedeti am limbaritza azi. Ar trebui sa fac curatenie prin casa, dar n-am nici un chef! Atept sa se trezeasca bebicul sa ma joc cu el. Si nu i-am facut inca nimic de mancare...!
Stiti cumva vreo femeie pentru curatenie? Ca sunt in cautare de asa ceva! Cu doi bebei mici nu o sa ma mai descurc si cu smotrul!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Kiki, asa este, daca tu ai RH pozitiv, sotul poate sa aiba de oricare..
iar cu baia, si mie dr mi-a zis sa nu fie fierbinte, atata tot, nu mi le-a interzis total....

bun venit noilor burtici si felicitari celor cu vesti bune!

ursuletzul nostru

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva_med spune:

buna...sunt Stefania, mamica de octombrie si va rog sa ma primiti si pe mine in grupul vostru...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonagabri spune:

Buna fetelor ,ami trimiteti si mie parola as vrea sa ma documentez si eu un pic ,multumesc .Noi suntem bine bebe creste ,mai avem greturi dar le suportam ca nu avem de ales,vineri mergem la eco asa al vedem iar pe bebe va pupic 11+3 zile

Mergi la inceput

Ramonagabri, ti-am trimis parolele!

POZE

Mergi la inceput