America (150)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Citat:
citat din mesajul lui CRISMIR
ANDRADA..da chiar,care e fixatia ta?

Io stiu, io stiu
Care este subiectul despre care vorbiti, unde iesi cu paruiala?

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

sar'na Carmen. i-am pus si eu un bookmark.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Cu academia voastra... Astea-s joburi de Romania mai! Voi n-ati vazut ca acolo nu-i problema cu joburile? Daca prinzi loc iti aduci tot neamul, posturile astea se dau din tata-n fiu, o aduci si pe nora si tot asa...
Acu' nu stiu sigur daca sa pun emoticonul ala de dat cu capul sau pe ala cu hohote. Ma mai gindesc si revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

am veni sa ma plang.fii-mea adorme ca placinta la san.papa 10 min si somn,se trezeste in 1h si de la capat.sper sa doarma la noapte!
eu mi-am luat adio de la muna,al meu nici nu vrea sa auda.,trebuie sa stau sa grijesc de plozi.
v-am zis ce lucram??? pana sa pice marketul,la banca ca loan officer,dupa...pe taxi tura de noapte...si gravida

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

lisa- tu pe taxi?wow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Lisa respectele mele, jos palaria.
Cu fetita nevinovata nu e chiar asa, Ramona ca intr-un an nu se mai joaca cu setul de chimie over IP, o sa fie pe bune. Nimic nu ma infurie mai mult ca insolenta imposturii totale. Mediocritatea pare institut de cercetari fata de cazul dat.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Andrada, care fetita? O cunosc? Se vede treaba ca nu mai stiu ce-am zis, dar nu stiu la ce te referi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Ramona n-o aparai tu pe fetita cu tuseul vaginal dupa git?

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

LOL, nu stiu despre ce vorbesti! La ce subiect? Ca mi-a scapat!

Sa vedeti ce am patit! Am pregatit snacks pentru copii si mi-am amintit ca la Kroger astazi m-a atentionat ca-i mesaj pe bon. Am aruncat o privire, am vazut ca-i vorba despre recall la anumite produse Kashi si mi-am zis ca-i de pastrat sa controlez. Sigur ca pina acasa am si uitat. In seara asta am dat cu ochii de snacks din pantry, sigur ca aveam trei cutii cu snack bars de la Kashi, toate pe lista neagra! Dintr-o cutie au mincat jumate, din alta lipsesc vreo doua bucati si am o cutie intreaga. Wow! Nici macar nu era nimic cu peanut butter in titlu, citind mai cu atentie eticheta am vazut ca au si peanut flour. Hai ca m-a luat cu palpitatii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

eu ziceam mah ca Xio e o "fetita"... cu minte necoapta si ca sa don't mind her!

Lisa, bafta multa! o sa fie un pic greu la inceput dar te inveti tu.

mai fetele care nasc ... toate aveti lapte? chiar sunt eu printre singurele mame din univers care nu au avut lapte?

Mergi la inceput