poznasi, dar dragalasi ian-febr 2004 (7)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Soleil, multumesc mult pentru raspuns si tuturor care mi-au raspuns.
Azi dimineata am fost la Cantacuzino si i-am facut un exudat nazal, pentru ca am inteles ca aici dau cea mai buna antibiograma, pentru ca mai am 3 la 3 clinici diferite si mi-au dat, dupa cum v-am spus niste antibiotice ciudate, care nu se dau la copii, asa ca...nu m-au ajutat deloc.
Tot azi la 6 , am programare la dr. Sarafoleanu, sa vad ce imi zice si el si mai departe vom vedea . Urechile nu-l mai dor, pare ca nu mai are nimic, insa tot am eu impresia ca nu aude bine, mai ales daca nu este atent...
Anca, distracte placuta, cred ca va fi super pentru Matei ! Cu dintii nu am avut probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Si noi ne-am procopsit cu niste cariutze...Dar noi avem experienta la dentist,am mai fost odata sa ne puna plomba si a reactionat super ok.
Acum e prieten cu dentistul,deja ii spune pe nume...
Anca,distractie placuta la Paris si musai vreme frumoasa.

Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
http://community.webshots.com/user/adlemi_airal
http://www.dropshots.com/adlemi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Wow, Anca a si venit excursia programata... parca ieri vorbeam de asta... Nu uitati Aquarium Sea Life si cinematograful La Geode!!! Distractie placuta!!! Sigur veti veni superincantati.

Noi am fost cu Rares la dentist, insa n-a fost nevoie decat de un control scurt si e totul ok. Am descoperit insa o mare defectiune a dintilor lui la ortodont (cand a mers odata cu mine). Mi-a recomandat sa venim neaparat pt. un control cand incep sa i se schimbe dintii. Va tr. sigur sa poarte aparat dentar.

Culmea!!! Si Rares are axact aceleasi manifestari de dragoste fata de mine, ca si Matei. E numai de gatul meu, la mine in brate, ma pupa toata ziua, imi spune ca ma iubeste de 100 de ori pe zi, imi spune cat de mult se gandeste el al mine cand e la gradi... Maine va tr. eu sa-l duc la gradi si asta seara era in culmea fericirii: "Ce bine! Abia mai avem si noi timp sa stam de vorba!"

Am vazut poe pielea lui ca nu-i buna kanamicina... Maine incheiem tratamentul cu Nittacin. Sper sa fie ok dupa... oricum miercuri mergem la control la oftalmolog. Avem o mica problema si de dermatolog: doua pete albicioase pe obraji si mereu ii apar mici afte albicioase pe limba. Ma tem de o candidoza. Sa vedem...

Monica, exact acelasi lucru mi l-a povestit o prietena ca a patit cu copilul ei: exudat cu antibiograme diferite, cu antib. care nu se dau la copii. Si ea a fost la Cantacuzino unde se face o analiza f. complexa si exacta (concentratie minima inhibitorie parca...) si la streptococul pneumoniae au gasit ca e sensibil la OSPAMOX!!! Cel mai banal antibiotic!!! L-a innebunit pe bietul copil cu Klacid pana acum si tot avea streptococul in nas. Acum spera sa-i fi dat de capat. Bafta multa a medic si sanatate lui Albert!!!

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Neata !
Am fost aseara cu Albert la dr.Sarafoleanu. I-a facut testul impedanta si i-a iesit ca are lichid in urechi, concluzia lui a fost sa-i facem timpanotomie, adica sa-i scoata lichidul de acolo. De ce mi-era mie frica . Mi-a spus ca antibioticele nu au efect in chestia asta. Dar chiar asa la prima lui otita sa ajungem la operatie ?? .Nu m-am programat aseara , ca m-a luat prea repede...insa trebuie sa ma hotarasc...la alti medici nu ma mai duc, ca deja am fost la 3, dintre care 2 se zice ca cei mai buni ...Mi-e groaza de anestezia aia , of...A facut cineva asa ceva ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Dragele mele,
vin cu o mare rugaminte la voi.
Nu stiu cate din voi o stiti pe Emma a Aidei...Nu stiu cate cunoasteti cazul lor,dar puteti citi aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=135166&whichpage=8

Rugamintea mea la voi este ca maine la ora 12 sa va adunati toate puterile,toate gandurile bune si impreuna sa ne rugam pentru Emma.
Va rog din suflet!

Emma INVINGE cancerul!

Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
http://community.webshots.com/user/adlemi_airal
http://www.dropshots.com/adlemi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Imelda, conteaza pe noi si pe gandurile noastre bune pentru Emma.

Adriana, cred ca asa sunt baietii mai mamosi, eu am niste conflicte cu atomica mea...Aseara era sa se lase cu scatoalce, ceea ce e complet impotriva principiilor mele de crestere si educare, insa zau eram la capatul puterilor. Pana la urma s-a ales cu o pedeapsa de stat in camera, si a stat bine mersi acolo fara sa se sinchiseasca. Numai la culcare ca e mai macanit si i-am citit ceva pana la urma. Canci scuze, canci pareri de rau. Ba pe deasupra cand am zis ca respecta regulile mele in casa mea, mi-a raspuns ca e si a lui tati si ca nu face nimic.

Monica, va tinem pumnii pentru operatie, multa sanatate lui Albert. Probabil ca e mai veche problema, nu incepea direct cu probleme cu timpanul.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Noi am fost azi la Carturesti, adica a fost Alex cu tati. Era ziua in care trebuia sa le vorbeasca despre Univers, insa inteleg ca nu au fost prea incantati copiii.

Voi ce mai faceti? Cand luati vacanta de Paste? La noi e de pe 13 pe 20, nu prea stiu ce sa o fac cu Alex, probabil o trimit la bunici.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Bine v-am regasit, dragi mamici!

N-am mai scris de o carutza de ani!!!

Sunt mami de Maysa, va amintiti?

Sunt la pamant cu timpul liber...si cum DC-ul era pentru mine un drog, am incercat sa ma detasez putin!

Insa tot mi-e drag cand si cand sa intru sa mai citesc despre voi!

Noi suntem bine, Maysa e domnisoara in toata regula, Allen a crescut si el, are 2 ani si 5 luni...alearga dupa fete acum...

Eu cu munca de dimi pana seara, acasa sunt luata de noua, incerc sa merg si la sala de 3 ori pe saptamana...

Sufar ca nu pot oferi mai mult din timpul meu copiilor...Astea sunt vremurile...

VA pup si sa ne auzim cu bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Anda multa sanatate lui Albert sper ca totu sa fie bine si sa nu ajunga la operatie.Si eu am avut probleme cu urechiile pana la 12 ani, cand faceam otita, cand oreon dar am scapat de operatie si nici complicatii mai tarziu nu am avut. Cu dinti nu avem probleme nu prea ai plac dulciurile(seamana cu masa)..........Buli drum bun si sa aveti o vacanta superrrrrr..........Eu in schimb am o mare problema cu Rachella, nu vrea sub nici o forma s adoarma fara mine,stiu e rusinos dar pana acum 4 luni a dormit cu mine in pat defapt cu noi.Mi-a fost drag pana acum credeti-ma dar a crescut si nu mai putem dormi noaptea.....ea se intinde in tot patu si noi ramanem pe margini......Mam hotarat ca a venit vremea sa doarma singura la ea in camera(stiu cam tarziu)dar se trezeste noaptea si urla in ultimu hal.In fiecare noapte ma trezesc de cel putin 5 ori ma duc la ea , ma pun in pat cu ea , adoarme si plec in patu meu,asa o tin de 4 luni cu exceptia zilelor cand am fost in ro.Nu mai stiu cum sa fac si ce sa fac........la mine in pat nu o mai las deloc prefer sa ma duc eu la ea,dar cat so tin asa ca nu mai rezist.

Anita
si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui aramona

Bine v-am regasit, dragi mamici!

N-am mai scris de o carutza de ani!!!

Sunt mami de Maysa, va amintiti?

Sunt la pamant cu timpul liber...si cum DC-ul era pentru mine un drog, am incercat sa ma detasez putin!

Insa tot mi-e drag cand si cand sa intru sa mai citesc despre voi!

Noi suntem bine, Maysa e domnisoara in toata regula, Allen a crescut si el, are 2 ani si 5 luni...alearga dupa fete acum...

Eu cu munca de dimi pana seara, acasa sunt luata de noua, incerc sa merg si la sala de 3 ori pe saptamana...

Sufar ca nu pot oferi mai mult din timpul meu copiilor...Astea sunt vremurile...

VA pup si sa ne auzim cu bine!

Ramona ,nazdravanaMaysa (27.01.2004) si micu' Allen (12.10.2006)
Poze cu Maysa-"Duracell"

Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu!

Stii ca m-am gandit, nu demult, la tine...anul asta, oricum.

Mergi la inceput