poznasi, dar dragalasi ian-febr 2004 (7)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Si fimea e cam aeriana insa baga la cap destul de bine...ai zic de 2 ori a 3 oara daca tot la fel face eu o pedepsec , nu o las afara toata ziua, asta e jale ptr ea.....poate o sa credeti ca sunt dusa dar eu iam luat mobil si il dau numai cand iese afara la joaca .
Acum vro luna mi-a zis ca se duce in parc(parcu e la 2 case de mine) dupa 20 min ma duc sa vad ce face si iao de unde nui.....am inceput so strig si-am ragusit cat am strigato......am intrat in panica , dupa vro 30 min ai vad bicicleta in fata unei case, bat la usa, raspunde fimea...ma bufnit plansu,nu am dat in ea ,am pedepsito pttr ca nu a venit sa-mi spuna unde se duce.

Asta cu rapitul copiilor din pacate in romania a cam luat amploare.

Anita si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Citat:
citat din mesajul lui buli

asa ... ia sa(-mi) mai povestesc una-alta

ieri am fost cu Matei si am cumparat martisoare pt. colegii de la gradi.
mi-a luat unul mie si unul lui Ovidiu.
iar la colegi am cumparat cu dedicatie - la unul speriecios, la unul scooby doo etc
prietenei lui, Sabina, i-a cumparat unul identic cu al lui.
boooon ... ajungem acasa, merge la el in camera - si scrie numele fiecarui coleg pe martisorul dedicat.
cind termina imparteala vine si ma anunta ca tati inca are martisor, dar eu va trebui sa-mi cumpar altul - pe al meu l-a repartizat Sabinei, ca sa-i dea 2
eram cit pe ce sa fac prima criza de soacra, dar m-am abtinut

si tot cu Sabina:
"- mami, stii ce i-am spus azi Sabinei?
- ce?
- i-am spus cum iti spun si tie `esti cea mai dragutza fetita din lume`
- si ea ce-a zis?
- n-a zis nimic, doar a cazut pe jos"

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

soacra, soacra, poama acra....
...inca nu am reusit sa ajung la posta, sa-ti trimit procurile acelea!
am zis ca-mi fac timp azi, dar ploua... si-s cu ambii copii acasa...

sa scriu si eu ceva de bine din viata fratiorilor...
ieri dimineata, negociam cu sebi sa mearga la gradi... si el... cica vroia sa stea acasa, sa petreaca timp de calitate cu fratiorul lui.
buuuuuuun, zic atunci, daca-i asa, haide sa inchidem tv-ul, calculatorul si celelalte minuni ale tehnologiei moderne (jocul video cu masini, etc) si.... sa petrecem timpul impreuna.
am scos carticelele cartonate, cu imagini de fructe, legume, animale si... povesti ilustrate (am adunat un teanc pt sebi si el le-a pastrat, ca nu-i un copil 'stricacios').
nici n-am apucat sa deschid gura... si sebi s-a pus pe povestit, cica ii "citea" lu' fra-su, urmarind imaginile.
atat de frumosi erau amandoi, cel mare serios, inventand povesti cu fructe si legume si cel mic intinzand si fluturand manutele curioase catre carticele, bucuros ca-i bagat in seama... de fratele mai mare!
am vrut sa-i filmez..... dar mi s-au descarcat acumulatorii si asa ca am ramas si fara poze....
sunt atat de multumita ca avem doi copii sanatosi, linistita sufleteste, suntem binecuvantati cu copiii nostri!

Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Citat:
citat din mesajul lui buli

ce leneveala, frate, azi m-am urcat pe role prima oara in viata mea

huh, nu ma puteam opri, noroc de o banca aparuta salvator in cale

Rox, frumosi copii mai ai
iar Alex e chiar talentata la desen.

parca tu erai cu interpretarile. Matei ne deseneaza pe toti3 de aceeasi inaltime :)

sebi se deseneaza mai mare decat noi. probabil vrea sa exprime ca el este seful nostru:)

Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Vic, cred ca sunt tare scumpi puii impreuna. Sa vezi si cand mai cresc. Sebi pare mai pasnic cu fratiorul decat a fost Alex. Acum ea e buna si intelegatoare, desi il mai intarata uneori, insa el e mai rautacios.

Anita, si Alex are un mobil mai vechi de al meu, insa nu are grija de el si il pierde daca il las afara. In plus vorbeste continuu si termina mereu cartela.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

noi am fost ieri in excursie cu gradinita.
a fost un fel de cadou de iepuras, invitati si parintii.
am vizitat cetatea neamtului, casa lui ion creanga de la humulesti, rezervatia de zimbri si manastirea neamtului.
a fost fain de tot, mi s-a prut grozava ideea sa mearga si parintii.
nu ne-am bagat intre copii prea tare, au stat ei intre ei mai mult, dar i-am putut vedea cum relationeaza si cit de prieteni sint ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Pai si nu ne povestesti detalii Anca? Mi se pare super ideea.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

bonjurica!

noi saptamina asta stam la tara, la printii mei.
ei au plecat in sfirsit intr-o vacanta si am venit noi aici ca sa fie mai linistiti.

cu excursia a fost asa: s-a facut organizarea de la gradinita, fiecare copil a fost invitat cu un parinte. cei mai multi au venit cu bonele/bunicile, dar mie mi s-a parut o ocazie super sa vad cum sint ei impreuna si cum se poarta educatoarea, asa ca n-am ratat ocazia.
a fost un autocar mare, de am incaput toti (v-am zis ca e o gradinita mica).
s-a vizitat tot ce v-am zis mai sus, masa pentru copii a fost comandata dinainte la un resto mai jos de cetate (acelasi meniu pt toti), parintii au comandat pe loc.
am plecat dimineata si ne-am intors pe la 8 seara. in autocar cintece, dansat etc.
doua opriri pentru dezmortit si gustari.

mie mi-a placut foarte mult, a fost relaxant. poate si pt ca n-am stat mereu cu gura pe Matei, l-am lasat sa se desfasoare.
cu ocazia asta am vazut si eu cine de cine e indragostit, care e mai linistit, cum reactioneaza teacher cind o supara vreun copil.
o sa pun si citeva poze curind.

s-aveti o saptamina faina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

mai anca ,da ce exursie frumosa, la noi nu se organizeaza exursii cu paintii dar o sa-i propun eu maine invatatoarei....mi sa parut super ideea....

off de ce imi era teama ca se va intampla aici in cipru se pare ca nu am scapat, au inceput sa fure copii.Stiu ca in ro e la ordinea zilei insa, aici pana acum parca era tara paradisului, nu se fura,(mi-am uitat de mii de ori tel pe masa la terasa, dar de fiecare data mi-a fost inapoiat) nu se spargeau case, nu se furau copii etc....
sambata dupamiaza au incercat sa fure o fetita de 2 ani din magazinu zara, noroc ca mama si-a dat seama imediat ca, copila nu mai e langa ea si-a anuntat paznici,usile magaziunului sau inchis si au gasito pe fetita in baie tunsa scurt mai bine zis ciopartita si cu hainutele schimbate....l-au prins si pe nemeric...un turc......

sincer sunt cam ingrozita.......

Anita
si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput

asta e unul din cosmarurile mele.
pe de o parte mi-ar placea tare mult sa-i dau libertate, sa se miste singur 5-10 min, fara mine - pe de alta parte ma stringe in spate

azi dupa amiaza s-a dus pina in capatul starzii cu bicicleta sa ia ceva de la magazin - in 3 min pina s-a intors ... chiar mi s-a facut frica - desi e o starada mica, vecinii ma cunosc de cind eram de-o schioapa si veneam la bunici - uof

Mergi la inceput

uof, am si eu la timp liber acuma - si voi ce faceti?
munciti, te pomenesti :D

cred ca n-am sa am incotro si am sa fac si eu o prajtura ceva

Mergi la inceput