poznasi, dar dragalasi ian-febr 2004 (7)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Adina, ma bucur ca Olivia e mai bine.......ar fi pacat so retragi de la inot ,la farmacii se gasesc niste doape dintr-un plastic mmoale si nu permite ca apa sa intre in ureche.......eu le folosesc de ani de zile, sunt f sensibila la urechi.

Anita si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Salutare si de la noi. Nu am mai apucat sa postez si acum vad ca am de recuperat.

Multumim tuturor pentru aprecieri.

Adriana, sanatate multa lui Rares imi pare rau ca ati trecut iar prin pultacee. Eu sper ca Alex nu mai face, dupa ce a facut o data scarlatina.

Adina, sanatate multa si Oliviei, sper sa scape fara operatie. Alex a fost 3 ture la inot anul trecut si nu a avut probleme. Cu Andrei imi e cam frica, el are sensibilitate la una din urechi.

Anita, si pe mine m-ar obosi sa aduca alti copii acasa, imi ajung ai mei. Weekendul asta a fost super obositor.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Acuma vin si cu solicitari de sfaturi de la voi.

Prima si cea mai grava situatie, cum invatati copiii sa nu relationeze cu strainii si sa nu intre in casa altora. Ieri seara Alex se juca cu 2 copii prin complex, de regula alearga libera pe acolo si stiu ca nu pleaca. Aseara insa, in timp ce eram cu Andrei la leagane, am vazut-o fugind spre iesire. Eu nu ii dau niciodata voie la poarta pentru ca e neatenta cu masinile. Si l-am luat pe Andrei in brate si am fugit cu chiu cu vai dupa ea. La poarta nu era, credeam ca a iesit in strada, mi-a stat inima in loc. Si cand colo vad ca iese cu ceilalti copii dintr-o casa straina. Recunosc ca am altoit-o si am trimis-o acasa, nu imi venea sa cred. Cum ma sfatuiti sa procedez sa evitam astfel de situatii sa nu mearga in casele necunoscutilor? Pe copilul respectiv il vedea prima data, nu s-au mai jucat si nu ii cunostea parintii.

A 2a problema ar fi legata de teribilism si imitarea altor copii mai ales la rele. Alex are un simt de turma si o nevoie de a iesi in evidenta prin lucruri riscante, incat nu mai am curaj sa o las deloc nesupravegheata. Nu mai spun si singura in casa ce prostiute face, dar macar cand e cu copii sa inteleaga ca nu tot ce spun altii este normal si bine (de ex ieri o invata un copil sa sara din leagan in viteza si daca nu auzeam era gata sa o si faca).

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Adina, eu i-am dat augmentin 10 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Roxana, la partea 1, cu plecatul de linga noi, am procedat asa:
i-am explicat pina ne-a durut gura. apoi i-am spus ca sint oameni rai care il pot fura. si l-am rugat sa-si imagineze cam cum ar fi daca l-ar lua cineva si nu ne va revedea niciodata.
si totusi odata a plecat cu bicicleta hat-departe.
in aceeasi zi m-am ascuns de el si dupa ce s-a panicat bine am iesit si i-am zis: vezi cum e sa nu ma gasesti?

suna cam horror sau cam dur poate, dar eu sint realmente f speriata de gindul ca s-ar putea pierde

apoi am mai stabilit o regula: ca daca se pierde, daca stie cum, revine in locul unde am fost impreuna ultima oara. daca nu stie drumul, ramine pe loc, fara sa se miste si cere ajutorul unui politist sau al unei doamne care are un copil cu ea, de preferat unul care sa ii spuna mama.

despre faza nr. 2, aia cu cascadoriile, nu prea sint in masura sa-ti dau sfaturi. matei e din categoria "provocatorilor". el insusi e destul de precaut, adica face cascadorii, dar calculate, dar taman ieri l-a intrebat pe un copil daca poate sari cu umbrela de pe bloc - l-am certat evident, nu stiu cit s-a prins ca m-a luat si pe mine prin surprindere.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Mai Roxi, pai nu trebuia s-o caftesti, ea habar n-a avut ca e interzis asa ceva...saracuta. Te cred ca ti-a stat inima-n loc, dar nu poti s-o acuzi de rea intentie. Daca nu ar fi ascultat niste reguli, ok, dar asa...nu stiu ce sa zic, nu trebuia s-o bruftuluiesti

Adriana, mergem la berry:

www.inot-copii.ro

Pentru mine e f ok acolo ca inot si eu in timpul ce fac ei ora, nu stau sa perd timpul uitandu-ma pe pereti.

Cica i-a mai trecut infectia, dar nu de tot, luam antibiotic in continuare. Sa vedem cum mai evolueaza. Febra nu mai face demult si satea generala e perfecta, nici nu zici ca mai are ceva. Dar tot mergem la control saptamanal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Vivi are instinct de conservare foarte ridicat si nu am probleme cu ea.

in cazul in care se pierde, am invatat-o sa intre in absolut oricare magazin si sa se duca la o vanzatoare, sa-i spuna ca s-a pierdut si sa o roage sa sune la 112 sau la numarul meu de mobil (l-a invatat pe dinafara).

Stie de politie/politisti, insa stiu eu daca da chiar peste niste politisti pe acolo pe unde se pierde? Sa ceara ajutorul la o vanzatoare mi s-a parut cel mai nimerit.

Mergi la inceput

Poate ca am exagerat, insa m-am speriat ingrozitor. Insa nu era o regula noua, poate cu casa nu am fost explicita, dar interdictia de a merge la poarta exista de un an.

Astazi mi-au povestit ai mei ceva infiorator, nici nu stiu unde au auzit sau vazut. Despre un copil rapit in Bulgaria si returnat apoi parintilor fara un rinichi. Doamne fereste, traim intr-o lume nebuna, niciodata nu poti fi prea precaut.

Rox , mamica

Mergi la inceput

La voi merge chestia asta cu explicatul in mod repetat? Or Alex este altfel, or nu am repetat eu suficient. Vad ca la Matei prinde.

La ea nu functioneaza conservarea, ma uit ce diferenta este fata de Andrei. El testeaza fiecare pas pe care il face, Alex e vesnic lovita sau julita. Nu se teme de nimic si incearca orice fara sa gandeasca deloc. Si nu invata din experienta, poate o vreme evita situatia care a generat accidentul insa apoi continua ca si cum nu s-a intamplat nimic.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Aaa, si Alex stie numere de mobil pe dinafara. Mai degraba al bunicilor decat al meu, dar bine si asa. Si stie si de 112, poate sa spuna cum o cheama si unde sta. Insa asta e ok in situatia in care se pierde, pentru cazuri cum e cel de care v-am zis din pacate numai prudenta parintilor si a copilului e de baza.

Rox , mamica

Mergi la inceput