poznasi, dar dragalasi ian-febr 2004 (7)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Super tare e Edi!

As avea nevoie sa expuna Alexandrei filosofia cu utilitatea fratiorilor.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Am pus pozele de la Centrul Ecoturistic din Tulcea .

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Noi am patit-o...cu o otita urata, seroasa si bilaterala.
Cica de la piscina.
Fii-mea n-a avut in viata ei otita, acum a prins una urata urata de tot.

Suntem pe antibiotic si asteptam sa vedem cu evolueaza: ori se retrage lichidul si puroiul, ori sparge si curge la exterior prin ureche, ori...o sa trebuiasca de intervenit sa=i sparga sa-i faca loc sa evacueze puroiul.

Monica, voi cum ati rezolvat problema asta pana la urma? Stiu ca Albert avea chiar ceva similar si trebuia sa-i faci operatie, ai mai facut operatia pana la urma?

Cu inotul...renuntam. Imi pare rau, incepuse sa inoate singurica...uf, ce aiurea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Adina, sanatate multa micutei tale.....off otita asta sper ca totu sa fie ok si sa nu se ajunga la operatie....

Roxi, ai 2 copii minunati, m-am delectat cu pozele voastre.

Acum sa spun si eu buba mea..mey fimea a inceput sa vina cu copii in casa si nu unu doi, de la 5 in sus, aduna toti copii din parc.In loc sa vin de la munca sa-mi fac un dus si sa ma tolanesc pe canapea,stau sa am grija de toti copii.am incercat sa-i explic dar se pare ca nu a inteles nimic, am vorbit cu pereti.
Voi a-ti patit asa ceva?

Anita
si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Adina, am rezolvat cred. Am fost la control chiar luni acum la dr. Gheorghe, care ne-a spus ca nu mai are nici urma de lichid... Deci a scapat de operatie... Si se vede ca a scapat pentru ca acum aude foarte bine, cand avea lichid observam ca nu auzea asa de bine. Lasa ca trece si la voi.. Ce antibiotic ii dai ? Multa sanatate !!

Si daca a scapat de otita, miercuri si-a spart capul la gradinita. L-a impins un copil si a cazut cu capul de manerul unui pat. Am fost la spital, l-au cusut, i-am facut radiografie, e ok, nu sunt probleme. Uite-asa ..se intampla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Salutare!!!

Suntem si noi prin preajma... dar stau tare rau cu timpul...

Sanatate multa bolnaviorilor!
Si Rares a trecut printr-o noua amigdalita pultacee. A stat o sapt. acasa pt. ca in grupa lui au fost vreo 4 cazuri de scarlatina. De luni din nou la gradi!

Roxi, sunt mi-nu-na-te pozele cu voi!!! Ce scumpi sunt Alex si Andrei. Si tu arati traznet! Imi place tare mult ce vad la acel Centru Ecoturistic din Tulcea. Vom merge negresit si noi.

Anca, intrebai de semnificatia desenului lui Matei cu voi trei de aceeasi inaltime: e clar ca relatiile sunt democratice in fam. voastra. Matei se percepe egalul vostru, sau oricum nu cel mic si nestiutor. E tratat ca un om f. important. Niciunul nu e mai presus de celalalt, iar el percepe asta.
Poti citit si aici: http://www.ifeel.ro/c_teste-de-personalitate-pentru-copii-partea-I.html

Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Adina,
sanatate Oliviei!
imi pare rau ca treceti prin asta, sper sa nu fie nevoie de operatie.

Roxana, sint superpozele, de copii nu mai zic.
arata chiar superfain centrul ala, noi la vara cred ca mergem iar la sulina, ne-a placut mult, asa ca siiigur nu-l ratam.

firutza, dar Edi e simpatic rau - auzi ce idei la el :)

ane, eu as zice sa deschzi gradinita si sa angajezi educatoare

Adriana, merci de interpretare.
ce sa zic, mie mi-era clar ca e mare democratie la noi in familie, dar acu s-a prins si Matei
fainut site-ul ala.
acum e ok Rares?

we fain la toate lumea

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Sa deschid gradi???????? stau prost la capitolu rabdare mie teama sa ma fac un bebe darmite gradi
am discutat cu ea serios si vad ca da semne de intelegere.

Adina, cum se simte Olivia?

Anita
si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Monica, ca antibiotic i-a dat Cedax, voi ce ati luat? Ar fi vrut sa-i dea Zinnat, dar pana la urma a dat Cedax...

Luni merge din nou la control sa vada ce mai e.
Da, sper si eu sa nu se ajunga la operatie, oricum, inainte de orice operatie am sa merg la Dr Gheorghe.

In rest, si-a revenit, acum parca nu ar mai avea nimic, e ok, avem program normal, am fost azi la circ, o sa mearga la gradinita program normal. Cu inotul nu stiu ce sa mai zic, n-as renunta...totusi sa vedem luni ce zice dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Adina,
Unde merge Vivi la inot? Suntem si noi in cautari ... si ne-ar prinde bine o recomandare. Merci!

Mergi la inceput