poznasi, dar dragalasi ian-febr 2004 (7)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Hristos a inviat!

da, acu m-am lamurit si eu ca nu-i mare sfiriiala cu enteroviroza asta :)
dar daca n-am cunoscut-o pina acum, m-am cam speriat.

oricum, am facut-o si noi si inca sintem praf, spre deosebire de Matei care e refacut in totalitate. a alergat azi de numa.

vacanta faina si sanatate!

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Hristos a Inviat!

Sper ca ati avut un Paste fericit si luminos, si ca inca va bucurati de el. Imi pare rau ca nu am apucat sa postez inainte de Paste, nu prea mai am timp de nimic nici la birou si nici acasa.

V-a adus Iepurasul ce v-ati dorit?

Anca, ma bucur ca Matei e mai bine. Am citit abia acum mesajul. Eu am niste stari ciudate de la Metoclopramid. Intr-o vreme luam pentru crizele de bila si dormeam si cateva ore bune dupa. Oricum, cand nu scapati de voma, va poate face un antivomitiv injectabil la policlinica. Eu asa am rezolvat cu Alex acum vreo 2 ani cand nu reuseam sa o rezolvam altfel.

Va si va dorim numai bine.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Vad ca in leneviti dupa sarbatori. Eu am inceput azi munca.

Ca sa vedeti ce harnica sunt, am pus si poze noi pe site.

Pupici.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

ce leneveala, frate, azi m-am urcat pe role prima oara in viata mea

huh, nu ma puteam opri, noroc de o banca aparuta salvator in cale

Rox, frumosi copii mai ai
iar Alex e chiar talentata la desen.

parca tu erai cu interpretarile. Matei ne deseneaza pe toti3 de aceeasi inaltime :)

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Nici eu nu stiu sa merg cu rolele. Nu le am cu nici un sport, nu stiu cum de a iesit Alex asa. In weekend am mers in parc cu nasii nostri al caror baiat mergea mult mai bine pe role ca Alex. Nu va spun ca intr-o ora s-a ambitionat Alex si era de nerecunoscut, ziceai ca a mers o viata pe role.

Anca, esti o curajoasa, felicitari. Si multumim de aprecieri. Dar cu interpretarile nu cred ca eram eu. Poate Adriana...

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

Adevarat a inviat!
Eu una nu mai suport anul asta,o tinem tot prin doctori din ianuarie....dar noi suntem mari,suportam !dar Edi!?!Of,e nevoit sa poarte ochelari,(+1,50;+0,75)permanent si ocluzor 2 ore pe zi,ma innebuneste gandul asta,mi se rupe sufletul cand il vad cu ei la ochi,si-a luat in serios sfatul dr. ca tre sa-i poarte acum ca sa poata conduce masina ,ca tati,cand va fi mare,si e foarte constiincios,sta si cu ocluzorul,vrea sa facem exercitiile...mor de nervi,si am inima indoita caci sper sa fie ceea ce-i trebuie!Nu stiu ,parca am devenit paranoica,auzind atatea povesti mi-e asa greu sa am incredere in dr.,mai ales cand e vorba de Edi....m-as mai duce la inca vreo 2-3 sa verific diagnosticul dar mi-e ca innebunesc copilul
Asa e de greu sa-i vezi pe ei suferind...isi face probleme in legatura cu purtatul lor la gradi,si stau de vba cu el si-i explic,dar e tare complicat...asa de mic ,ma consolez cu gandul ca va fi nevoit sa-i poarte doar un an- doi,dupa cum a zis dr.si ca ,daca mergeam mai tz.eramult mai greu de recuperat!

V-am stresat dar simteam nevoia sa plang cuiva care intelege !Va multumesc pt rabdare!
Dalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Dalia, eu te inteleg perfect. Bine ca nu e ceva mai grav, sunt multi copilasi cu ochelari, se recupereaza...E bine totusi, sa mai consulti macar un medic...Eu asa fac cand e vorba de ceva mai serios.
Albert a tot fost pe la tara, in seara asta ma duc sa-l iau acasa. Trebuie sa ma duc din nou la control cu urechea sa vedem daca i s-a retras lichidul...si eu l-am zapacit la cate controale am fost , si nu controlul in sine ma streseaza cat asteptarea...e nebunie curata...sa stai cu orele...ptr. ca ma duc cu el la dr. Gheorghe si acolo se asteapta f. mult...iar la clinica te programeaza tarziu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Dalia si Rachella are ochelari,acum cateva luni mi-a spus ca nu vede bine, a doua zi am fost la control si bomba, cica asa am nascuto si avem + 1.75 - 1.50. Am crezut ca inebunesc,am fost la 3 doctori toti mi-au spus la fel.In schimb nu vrea sai poarte, doar la gradi o ora doua in rest stau aruncati pe masa.
Astept sa mai cresca si o sai cumpar lentile.

Asta cu asteptatu la dr si pe mine ma scoatte din sarite noroc ca la noi nu e asa....adica sun dr si-mi spune ora la car sa vin sa nu astept cu orele. Mai mult de 15 min nu am asteptat nniciodata.

Anita
si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput

Buna ziulica si de la noi. Cum a fost weekendul prelungit? Noi am fost la mare, de fapt putin din toate. Vineri am fost la Tulcea la acvariul cel nou pe care il recomand cu caldura (Centrul Ecoturistic Delta Dunarii). Sambata am dat o raita pe la Balchik, si duminica ne-am murdarit prin nisipul ud. Copiii s-au simtit bine, pe mine m-au obosit putin, dar asa bine mi-a prins iesirea din peisaj.

Legat de ochelari, si Alex ar trebui sa poarte. Insa nu i-a vrut pentru ca ii lacrimau rau ochii, si eu nu am insistat. Insa vom merge la un alt doctor si vom vedea ce e de facut.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

Parca nu-mi vine sa cred...acum cand ma uit in jur parca vad tot mai multi copii cu ochelari.Edi vrea sa-i poarte,si-a ales el tocul,batistuta pt.lentile,are grija de ei si nici nu-i mai lacrimeaza ochii.Referitor la medic....am mers la 2 si diagnosticul a fost acelasi,chiar daca rezultatul de la aparate a fost un pic diferit,acum am zis sa verific si ochelarii cu reteta ,asa... pt. linistea mea!
Uneori ma surprinde Edi cum gandeste,mi se pare asa mic dar cu ganduri asa de mari-ieri a stat mai mult la fratele meu care are doi copii,o fetita de varsta lui si un baiat de un an_cand ne-am intalnit imi zice :Stii ceva?!e foarte bine sa ai un fratior chiar daca el e mult mai mic ,pentru ca asa nu e deloc plictisitor,mai ales ca el nu ramane mic si in curand invata de toate si el si chiar va fi distractiv sa te joci cu el,si in plus ,el nu pleaca niciodata de acasa !Eu n-am comentat in niciun fel si el a continuat,"dar stiu ca tu esti prea batrana pentru un fratior!" asta era explicatia mea cand ma mai intreba de ce nu-i fac si lui un fratior!
si multe alte ganduri surprinzatoare....stiti ce vrea sa se faca atunci cand va fi mare?CLOVN!De ce?:sa-i faca pe oameni sa rada,oamenii sa-i dea chiar si bani pt asta si asa poate pleca in multe tari!si altele de nu-mi vin acum in minte!Am zis sa-i fac un carnetel in care sa-i notez toate filozofiile copilariei.
.
Dalia

Mergi la inceput