poznasi, dar dragalasi ian-febr 2004 (7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

buna seara si de la noi
Adlemi nici Rachella nu face din astea, la fel ca Buli si eu am lucrat mult pe partea astea si acum nu avem problme nu fuge niciodata de langa mine.

Nu stiu daca copii vostri inca mai beau seara cu biberonu,dar Rachell a pana ieri seara isi bea laptele cu biberonu stiu rusinica dar am lasato sa constientizeze ea singura ca e mare si nu mai merge sa mai bea cu bibele.
Acum sa va spun si cum sa intam.plat minunea.........ieri a venit cu o prietena de varsta ei acasa sa se joace, fetita a observat biberonu spalat pe chiuveta si ia spus ca nu e bebe sa mai bea cu bibronu,bun, vinea fimea la mine"mami ce mai cauta asta aici? ti-am zis sa-l arunci la gunoi...in secunda urmatoare se duce la cosu de gunoi si il arunca.......Acum m gandeam cum o sa reactionezze seara la culcare.
Vine ora de culcare o schimb o pup si ai spun nopate buna,a luato un plans si spunea " e numai vina mea, e numai vinea mea" pana la urma i-am facut lapte in cana si la baut cu paiu, acum sa vedem in seara asta tare curiosa sunt daca imi zice de biberon

Anita si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Anita, e bine ca ati scapat de bibe. Nu e bine pentru dantura. Uite eu am tras la biberon pana la 5 ani, am avut mari probleme cu dantura, dintii de sus au iesit in afara, cei de jos spre interior, am purtat ani de zile aparat dentar ca sa corectez deformarea.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Roxi vad ca probleme cu dantura nu are si sper sa nu aiba,eu am supt degetu pana la 7 ani dar am o dantura foarte frumoasa am avut mare noroc.Oricum sunt super fericita ca am scapat de biberon, in seara asta nici nu a mai pomenit de bibe si-a luat canuta si mi-a spus sai incalzesc laptedeci.. gata cu bibele.

Anita
si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

Si noi tot chiulangii!
au inceput deci problemele,gata nu mai sunt doar niste tanci!Avem si noi probleme cu o maseluta ,o cariuta fara durere insa ,dar parca as merge cu el la un control!am fost si la otalmolog la un control de rutina si ne-a cam speriat, asa ca ne-am programat in Bucuresti la un oftalmolog pediatru pentru un diagnosti avizat,speram sa nu fie nevoie de ochelari....
Imi puteti recomanda un medic stomatolog ?!
In rest.....ne bucuram de soare si de primavara!
Dalia &Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

....si mancam litere!de la soare ni se trage

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Anita,
e bine ca ati scapat de bibe - bravo!

dar mai tare ma intereseaza cum ai renuntat tu sa mai sugi degetul - serios vorbesc!

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

hehehe ... ia ghiciti unde ar trebui sa plec eu miine in delegatie??
... la Chisinau ..

am magnet pentru revolutii, nu alta

Mergi la inceput

cu ardei iute buli......asa ma dezobijnuit mama, mi-a pus ardei iute pe toate degetele si unu mare pe televizor, cum vroiam sa bag degetu in gura cum vedeam ardei pe tv si imi aduceam aminte cat ma usturat gura.Pe lannga suptu degetului mai aveam un tic imi invarteam paru imi faceam noduri, dar mi le desfaceam.Ticu cu paru si acum il am, sotu nici acum nu intelege cum imi inod paru si mi-l desfac.

Chisinau????????????? dar chiar trebuie sa te duci?avand in vedere ce se intampla acolo....

Firuta bine ai revenit.....acum cateva luni am descoperit ca si Rachella are probleme cu ochii......i-am pus ochelari dar nui poarta imi zice co dor ochii...am zis sa astept pana la 14 ani sa-i fac operatie sau poate se obijnuieste cu lentile.

Anita
si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput

ah, la noi nu merge ardei iute

se duce indata si se spala biiiiiiine pe miini.

Mergi la inceput

ce liniste......da unde sunteti fetelor?

Buli cu multa multa rabdare ai sa reusesti......tu crezi ca la mine a mers din prima?ma pandea mama si cum ma vedea ca ma duc sa ma spal hop dupa mine, ma alerga toata casa sa-mi puna ardei pe toate degetele.In pemanenta aveam ardei iute pe degete

Anita
si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput