poznasi, dar dragalasi ian-febr 2004 (7)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Nu prea pot sa scriu, sunt cu Alex care are febra mare. Am fost azi la doctor si habar nu au ce are, usor rosu in gat. Si poftim 39.5 acuma. O doare si capul, are si frisoane.

Despre Andrei ar fi mult de spus, nu prea apuc acum. Multumesc ca mi-ati mai amintit cum era cand erau si copiii nostri mici. Eu stiu sigur ca Alex vorbea binisor si atunci nu am facut nici o alta testare cu ea. La Andrei insa pentru ca nu vorbeste ar trebui sa verifice daca intelege, asta insemnand sa arate parti ale corpului, animale, etc. Ceea ce nu face. Asa ca am avut o perioada nasoala rau...nici nu mi-a ars sa mai scriu. Neurologi, psihologi, neuropsihiatru. Pana la urma cica ar fi o lipsa de stimulare si trebuie lucrat mai mult cu el. Pe el l-am neglijat, ceea ce a facut si bona la greu, ca nu prea i-a vorbit. Acum a recuperat mult intr-o singura luna. Pare ca intelege destul din ce ii spun, insa nu arata la comanda si nici nu executa comenzi verbale cum zic ei. Ma rog...

Iar despre serviciu, aveam impresia ca am scris. Iaca am schimbat locul si m-am trezit cu program 9-18 oficial, neoficial...De obicei plec sa iau fata de pe la activitati, insa ieri nu am putut, am stat pana la 22. Mult de lucru, cam stress. Ce sa mai zic...sper sa ma obisnuiesc, abia am 2 saptamani aici.

Ma duc sa verific febra. Va pupic.

Aaa, sa nu uit. Am vazut o familie frumoasa in concediu la Paris, sunt sigura ca a fost super. Desi parea cam frig. Si am vazut si cei 2 pui frumosi ai Alinei. tuturor

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

pai da, a fost chiar frig, putine grade peste zero. dar ne-am adaptat, adik ne-am imbracat muuult mai subtire ca de obicei
si n-am patit nik, frate

sanatate lui Alex , cine stie ce e cu febra asta. se poate sa fie numai de la rosu in git.

cit despre Andrei - stimularea e ff importanta cum ai constatat si tu.
la noi s-a cunoscut imediat cum una din bone facea menaj in loc sa se ocpue de Matei. mi-am dat seama in mai putin de o saptamina. daca zici ca a voastra e mai comoda, in mod clar se vede. poate ar fi bine sa le dai teme - zic si eu.
eu as pune si ceva sa-i inregistrez - asa am depistat o bona care in prima ei zi (si ultima) nu a vorbit absolut deloc cu Matei, i-a zis din cind in cind "hei, matei, matei din tei - ce ma fac eu cu tine"

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Roxi sanatate multa lui Alex........asa am patit si eu cu rachella cand am fost in ro, febra 39,5 vomita din 10 in 10 min....am ajuns cu ea la urgenta la grigore alexandrescu cand am intrat m-am speriat, peste 20 de copii care mai de care mai bolnavinoroc ca lasasem fata in masina ,in 10 min am plecat.Am ajuns acasa i-am bagat supozitoar, nurofen si sosete cu otet ma panicasem rau de tot in cateva zile am puso pe picioare.

Am vazut si noi pozele cred ca a-ti avut o vacanta super.
Vad ca nu sunt sigura patita cu bona am avut si eu o bona mai mult femeie de serviciu decat bonatota ziua facea curat dar in stilu maniac, fata nu avea voie sa impastie jucariile nu avea voie sa dea frimituri pe jos, ce era jale cu bona mea am tinuto 7 luni si am trmiso in tara.

Anita
si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

N-am reusit sa ma uit la poze, n-am conexiune buna aici, am sa ma uit cand ajung acasa...Anca, cate zile deci ati stat in total?

Roxi, sanatate multa lui Alex! Uff saracuta...

Mergi la inceput

5 fara zilele de drum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Anca, Albert este pe antibiotic acum 10 zile, pentru ca i-am facut exudat si i-a iesit streptococ, de aici cred ca si are probleme cu urechile, ma rog, e prima problema. Saptamana viitoare mergem la control sa vedem ce si cum. Nu-l mai dor urechile, nu pare sa aiba ceva, insa are ganglionii inflamati ceeace ma sperie , desi medicul mi-a zis ca e normal dupa otita asta, dar chiar asa sa nu-i treaca dupa 10 zile de antibiotic? Astazi il terminam. I-am dat augmentin...a iesit sensibil la asta. O sa ma uit pe pozele voastre mai tarziu , ca sunt asa de ocupata ca abia am timp sa respir
Roxana, multa sanatate lui Alex !! O fi vreo viroza. Si sa fie bine cu Andrei, eu sunt aproape sigura ca nu e nimic, putin mai multa atentie si se va rezolva !! Succes !!

Mergi la inceput

M-am amuzat de bona cu "Matei din tei". Cam asa e si a noastra, s-a ocupat de casa ca intra si asta in atributii, nu e deloc vorbareata si il striga mereu "cavaler". Motiv pentru care copilul nu isi stia numele si noi ne-am ingrijorat ca nu raspunde. In fine, povestea e complicata si lunga. Dar nu mai are sens sa reiau acum, o luna numai de asta m-am preocupat si ingrijorat. Acum a progresat mult si sunt sigura ca va recupera el. Mai nasol ca eu nu prea mai apuc sa ma ocup de el. De nimic de altfel.

Alex se pare ca nu a mai facut febra asa mare. O sa vedem.

Va pupam, weekend placut!

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Fetele, hai sa va zic ce am patit in seara asta cu Andrei.Era la bunici in curte, de fapt era cu strabunica lui in curte. A deschis poarta si a fugit pe strada, strabunica (care are de altfel 83 de ani) nu a putut alerga dupa el, si a fugit pret de-o strada. L-a prins o vecina pe strada cealalta.
Ce ma sperie pe mine este ca nu a constientizat pericolul. E normal?
Ai vostrii fac traznai d-astea?

Emma INVINGE cancerul!

Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
http://community.webshots.com/user/adlemi_airal
http://www.dropshots.com/adlemi

Mergi la inceput

Vai Imelda, ce spaima o fi tras biata strabunica! Si voi cand ati aflat.

Traznai cred ca fac toti, si Alex mai face nefacute. De exemplu nu intelege riscul legat de masinile care circula, cand iesim de la germana trebuie sa am mereu grija sa o tin de mana ca fuge direct in strada si nu se uita. Insa cu siguranta nu ar pleca atat de departe.

Nu stiu in ce masura constientizeaza pericolul la varsta asta. Probabil ca da, dar numai in masura in care i s-a atras atentia asupra lui. Nu cred ca poate prevedea asa din senin pentru ca nu are o imagine asupra raului care se poate intampla.

Oricum bine ca s-a terminat fara probleme, probabil data viitoare nu o sa se mai intample. nazdravanul.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Matei nu face din astea.
intre 1 si 2 ani am lucrat intens la aspecte de genul asta (iesit in strada, fugit aiurea fara parinti etc) si a dat rezultate, acum pot merge cu el oriunde si il pot lasa sa alerge oricit.
acuma ... nah, cine stie - poate sa incerce si el sa experimenteze una alta.

dar la disney, chiar era sa-l pierd din vina mea.
m-au rugat unii sa le fac o poza, eu mergeam spre iesire cu Matei si m-am oprit sa fac pe fotograful fara sa-l previn. era chiar ora inchiderii si deci f aglomerat. dupa ce am terminat mi-am dat seama, m-am intors si am tipat cit m-a tinut gura. copilul era 5 metri mai in fata, calm, astepta sa termin. cica "am vazut ca nu esti linga mine si m-am oprit"

Mergi la inceput