poznasi, dar dragalasi ian-febr 2004 (7)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Eu la sala nu merg, in schimb incerc sa merg la inot.
(spun "incerc" pentru ca nu reusesc in fiecare saptamana de 2 ori, asa cum e planificat)

De fapt am dat-o pe Vivi la inot, a facut deja 4 ore si se vede. Si in ora cand ea are lectia, mai inot si eu pe-acolo. Deci noroc cu ea...

In alta ordine de idei m-am lasat de fumat (de la inceputul anului)

Si mi-am cumparat caseta cu Cindy Crowford - cea cu fitness - incerc sa fac de 3 ori pe saptamana.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ane2
In fiecare noapte ma trezesc de cel putin 5 ori ma duc la ea , ma pun in pat cu ea , adoarme si plec in patu meu,asa o tin de 4 luni cu exceptia zilelor cand am fost in ro.Nu mai stiu cum sa fac si ce sa fac........la mine in pat nu o mai las deloc prefer sa ma duc eu la ea,dar cat so tin asa ca nu mai rezist.

Anita si Rachella -17.o1.2004

Lasa-i obligatoriu lumina de veghe, sa nu fie intuneric complet
Si inventeaza-i un personaj imaginar care are grija de ea noaptea (Peter Pan etc) - sau o jucarie cu puteri magice care o apara noaptea de oricine ar intra in camera ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ramona, bine ai revenit. Pupici Maysei si lui Allen, poate ne aratati niste poze ca pe link nu mai sunt actualizate din 2007.

Anita, si eu cred ca lumina de veghe ar fi super, poate si usa deschisa pentru inceput.

Adina, ce bine ca mai ai timp si de sport...Felicitari pentru intrarea in randul nefumatorilor!

De fapt sunt nedreapta legat de sport, ca pana acum 3 saptamani cand am schimat jobul prestam si eu chestii din astea de 3 ori pe saptamana. Apoi am intrat oarecum in panica cu intarzierea pe limbaj a lui Andrei si am venit devreme sa ma ocup de el. Si de cand cu noul job...potopul. Ce sa mai zic, sunt franta si stresata si nu ma asteptam sa fie chiar asa. Asta ca sa stiti de ce nu prea mai am timp de forum.

Cam asta. Va pupam!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Pai...eu am timp. Teoretic am timp mult mai mult decat o persoana cu job normal 9-17 (sau 8-16 sau cat o fi).

Problema e cu deplasarile - cand sunt plecata, pai sunt plecata. Daca imi gestionez mai bine deplasarile si nu mai imi pun 2-3 pe saptamana, e chiar parfum de roze programul meu.

Mergi la inceput

Ce intarziere de limbaj la andrei, Rox? Vivi n-a vorbit pana la 2 ani.

Nici de jobul tau nou nu stiu nimic. E ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Salut!
...Si Sebi a dat pe la dentist. A intrat timorat si a iesit fericit din cabinet... Pt ca nu l-a durut interventia (i-a curatat si plombat o maseluta care avea o cariuta) si pt ca s-a ales cu promisiunea ca va primi o bicicleta noua...
Ah, si au inceput sa ne iasa 'maselutele de 6 ani', dna dr a observat niste coltisori......

Ramona, bine ai revenit! Adesea m-am gandit la voi, ca n-ai mai scris de cand l-ai nascut pe baiat.... asa-i?
Vrem detalii, detalii....
Evident ca eu n-am timp de povestit... Traversam prima raceala in 3 -eu si copiii! E groaznic pt bb mic mucios......
Iata www.flickr.com/photos/12628432@N06/3403927908/" target="_blank">fratiorii.

Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

bonjour!

aseara ne-am intors si noi, fuse fain chiar.
am umblat ca zapacitii, copilul a umblat si el cu noi, ce era sa faca, de la 10 dimi pina seara la 7. cind ajungeam acasa adormea in pozitia in care cadea pe pat.
am vazut multe chestii faine, nu chiar atit cit am fi vrut, dar ne-am adaptat programul dupa Matei.
pe scurt: acvariul sealife, plimbare prin oras pe jos, place de la clichy, concorde, champs elisee, arcul de triumf, gradina botanica, gradina zoologica, turnul eiffel, luvru (partea egipteana si pictura medievala), tuillerries, parc de la villette, hipodrom si disney.

cel mai putin mi-a placut la disney - cozile foarte mari pentru cite o distractie de 3-4-5 min. am stat oricum o zi intreaga si am vazut cam tot, alta data nu mai mergem. mi-au placut totusi parada, partea cu efectele speciale, partea cu explicatiile despre cum se fac desenele animate si circuitul de masini.

in rest mult mi-au placut turnul eiffel, la luvru as fi vrut sa am 3-4 zile, hipodromul e suuuuper, parcul la villette la fel.

mai avem multe de vazut, o sa mai mergem peste 4-5 ani, ca sa inteleaga si matei cit trebuie din partea de muzee, biserici si palate.

acum e la tara. ne-am intilnit cu mama in Bucuresti si am dus-o acasa. cind sa plecam spre Iasi, Matei ne spune ca vrea sa mai stea la tara 2-3 zile. noi ne-am bucurat, ca ne prinde bine un pic de timp in2 si el cica: "hai, plecati mai repede, pina nu ma razgindesc"

Roxana, sa stii ca Matei pina la 2 ani jumate nu spunea decit mama si pa. atit si nimic mai mult.
ce vacanta de Paste? ma fac praf astia, n-am cu cine sa-l las pe Matei.

Monica, cum e Albert? ce ati mai decis?

Alina, sanatate la toti!

Adina, te invidiez pt timpul liber, eu m-am bagat in cam multe, incerc totusi sa limitez timpul de lucru la 8 ore pe zi. pina acum mi-a cam iesit - le inghesui, comprim si merge. dar mai putin nu reusesc.

Ane, ai putina rabdare cu Rachella, asa a facut si Matei o perioada. acum doarme singur. e bine totusi, chiar daca ai sa fii varza vreo 2 sapt sa nu renunti si se va obisnui. exact asa era si la noi. la Matei n-a functionat nici vreun prieten, nici lumina, numai mama era buna :)

Ramona, pune poze neaparat!

pupici la toata lumea

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

am uitat sa va zic ca Matei a socilaizat la greu la Paris, era foarte incintat ca il baga lumea in seama si ca i se adreseaza. ma intreba mereu: ce mi-a spus, si eu cum sa raspund?
toata ziua bonjour, merci, au revoir, ca va, sa te strici de ris nu alta, oare cu cine o fi semanind asa sociabil?
pina si pe baneasa a inceput tot la fel cu bonjour, au revoir :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

multumesc ptr raspunsuri fetelor...

buli bine ati revenit....asteptam poze.......
ehe care 2 sapt?o tin asa de 4 luni, ...

Adina ai las tv deschis are si veioza aprinsa si usa deschisa si tot degeaba ....prieteni care au grija de ea noapte are, picaciu,poneii, capsunica etc......degeaba........asta e poate intr-un an isi va reveni.........

eu de 2 luni am inceput sa merg la sala incerc sa ma duc in fiecare zi macar o ora....pe mine ma strezeaza celulita si nu stiu cum sa fac sa dispara....chiar a facut cineva liposuptie? (cred ca asa se numeste)

Anita
si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput

pozele

Mergi la inceput