lactatia si dostinex

lactatia si dostinex | Autor: doxinu

Link direct la acest mesaj

Buna!Am alaptat 1 an si 8 luni dupa care baietelul meu s-a intarcat dintr-o data.Ca sa scap mai usor am luat dostinex 4zile(la sfatul medicului)deoarece aveam lactaie serioasa.Dupa ce am tyerminat dostinex-ul am zis ca am scapat insa dupa 2 zile sanii s-au umflat iar si se formeaza noduli.Sanul stang chiar curge insa nu mai este lapte ci un lichid incolor cam ca apa.
I s-a mai intamplat vreunei mamici asa ceva?
Acum ma gadesc sa o tratez cu gheata si un sutien mai stramt.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

buna! eu l-am intarcat pe Ionut
din cauza ca fac tratament cu antibiotic si antitusive si expectorante.
Doctorita mi-a scris o reteta de 2 pastile de dostinox, dar sa le iau cate 1/2 la 3 zile, dar in prospect scria altfel (1/2 la 12 ore), iar eu am luat cum scrie in prospect. Am luat deja ieri la 6 dupmasa si azi dimineata la 6 nu mi s-au mai umflat sanii asa tare dar inca mai simt niste noduli durerosi, inca mai trebuie sa ma mulg? cineva mi-a spus sa nu ma mulg deloc , dar e insuportabil, vreau o parere!

POZE RECENTE , poze de la serbare ,
poze de la intalnirea cu Mosu' ,party la gradinita
poze cu Ioana si Ionut

www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Laptele trebuie neaparat scos.
Incearca totusi fara pompa ca sa nu stimulezi lactatia,
Eu imi masam sanii in cada, practic pana iesea aproape tot. Dupa 2 zile n-am mai avut probleme. Incearca sa faci si tu acelasi lucru.
Ginecologul mi-a zis ca pot pune un prosop cald pe piept si tot asa masat-apasat pana reusesc sa scot suficient incat sa nu mai simt tensiune, eu nu am reusit pentru ca venea piticul peste mine. Im baie ma inchideam, nu putea intra.

De aemenea incearca sa bei cat mai putina apa zilele astea.

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007)

Mergi la inceput