FIV la Cluj 9

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

hmmmm..yami yami!!
criadema-eu te sfatuiesc sa ascunzi tortul!ca pana la ora 13 il devorez pe tot!!!ramai fara!nu sunt fan dulciuri,insa tort nu refuz niciodata!iar frpturica si supica cu taitei de casa sunt..........!
madutz..mie nu imi place untul!nu ma bate!!!!si de aia folosesc margarina..insa ffff putin si ff rar!dar promit ca o inlocuiesc cu unt!o sa incerc-poate nu mor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

uratica , multumesc de pm!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criadema spune:

uitasem, majoritatea produselor sunt ecologice din productie proprie, doar nu degeaba stau la tara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

hmmmm....criadema, io m-am hotarat! nu ma infiezi?! cand am citit si de peste... ....hmmm...nu se poate! nu m-ar da mama! avantajul ar fi ca tu esti mai aproape de cluj . si faci si ciorbe! daca le faci si acre...
chiar ca mi s-a facut pofat de o ciorbica ca la mama acasa. si de peste. ma duc sa-mi scot din congelator un pastrav
ufff...as vrea sa ne intalnim maine! dar deocamdata nu ma incumet sa ies din casa. tusesc infiorator si abia vorbesc. de asta tot scriu si va plictisesc pe aici! zilele astea a fost cam singurul mod de exprimare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

fetelor, nu mai pot, mor de foame asa ca ma urc indata in masina si plec la criadema ca e mai aproape. Ca pina la uratica e drumul mai lung, da la ea as putea veni in week/end.
brunadria multumesc de urari, stiu ca se apropie si ziua ta, am retinut bine, e in martie? Ca sunt cam uituca , eu tot sper ca e doar de la tratament si ca imi revin dupa. Musai sa depasesti starea de stres, poate ca e si din pricina examenelor care te-au obosit da tu stii ca trebuie sa iti pastrezi optimismul si sa fii vesela. Da???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

mara,bruni e berbecuta!e in aprilie..si o!si dragalesc ca sa-i treaca supararea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

mara esti pe aproape!!in april...
examenele le am luat toate , in plus nu cu orice note...deci nu e un motiv de stres ci din contra...
dar promit sa mi revin in curand , imi doresc lucrul asta foarte mult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turqoise spune:

ciao fetele!
mara, LA MULTI ANIIIIIIIIIIIIiti doresc tot binele din lume si fie ca in acest an sa se indeplineasca cea mai arzatoare dorinta,
fetele, nema semne de gravideala, doar cele pe care m-i le imaginez in fiecare luna, ieri am fost cam ametita pana mi-a dat eu seama ca m-i se trage de la ...foameacuma ce vreau si eu..din prima luna de naturiste???
VA PUPICESC PE TOATE, SUNTETI BETON

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

brunadria

ai vazut filmul "the secret"? este un documentar extrem de interesant.
ti-l recomand cu caldura! (de fapt la toata lumea). acolo se spunea ceva de genul ca: devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului si atragi lucrurile la care te gandesti cel mai mult; adica gandurile devin realitate.
deci nu-ti pot spune decat sa gandesti pozitiv. si vei reusi sa vezi luminita de la capatul tunelului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

pai nu e corect mai fetele ,va chefuiti fara mine ????pai m-oi enerva cu Uratica amindoua si la cit suntem de slabe va mincam toate bunatatile oferite de Criadema !!!La multi ani Criadema ,sotului tau si insanatosire grabnica si tot ce va doriti !!!Mara draguta la multi ani si din partea mea cam cu intirziere dar ,am sosit si eu !!! sa ti se indeplineasca de ziua ta cea mai arzatoare dorinta a ta !!!Ei ,fetele io nu rezolvai nimic azi ca la Reghin la centrul de transfuzii au un program .... miercuri si vineri asa ca o lasam pe maine .Va pupicesc pe toate !!

Mergi la inceput