FIV la Cluj 9

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

dedus maddutz cum stati cu gripele?? Viu cu ceai si portocale la voi?
apalina si al meu sot are o problema cu acele cind e vorba de pielea lui S-a dus la analizele de singe cu oarece groaza, a stat la usa laboratorului si i-a lasat pe toti sa intre in fata lui .Da n-are nici o problema cind e vorba sa imi dea mie injectiile
brunadria mai e zapada la voi?

Mergi la inceput

uratico hai cu cafeluta incoace si mai povesteste ce gatesti tu astazi? ca eu ma mai inspir de la tine si mai fur idei despre ce sa gatesc. desi recunosc ca tare as vrea sa mi-o trimiti si mie pe mami a ta macar sasa din cind in cind.Placinte mai ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criadema spune:

cand ati auzit de propunerea mea sa schimbam rolurile macar 2 zile sa pot sa dorm si eu, va si venit pofta de somn, auzi la Uratica ii mai trebuie o cafea, de somnoroasa ce e. Mai dau si eu
Bruni multumesc de cafea chiar daca nu dormi suficient cafea te mai trezesti. Cum stai cu zapada?iti trimitem
madutz multumesc de schimbarea, trebuie sa platesc aceste servicii, nimic nu se mai face gratuit....nici macar analizele, pentru inceput primeste macar asta
Julia iti tin pumnii, sa fie cu noroc.
Mara, esti emotionata si agitata, detaseaza-te, iesi din starea asta trebuie sa fii linistita si increzatoare, o sa fie bine, cineva trebuie sa sparga gheata.
Apalina, trebuia sa incerci la Cluj la Syneco sau vezi daca nu are si in Mures, eu si sotul meu ne-am facut analizele saptamana trecuta si nu am platit, am dus doar trimitere de la medicul de familie, nici macar adeverinta de la servisiu nu mi-au cerut, au zis ca s-a schimbat legea si e suficienta trimiterea, aceasta fiind in acelasi timp si garantia de asigurat.
In ce priveste starile de la fiv, eu nu am simtit nimic schimbat pe perioada tratamentului, poate si de aceia am facut numai 2 ovule si am mers asa de greu cu stimularea, asa ca eu cred ca este bine sa va doriti stari de genul celor enumerate in mesajele anterioare acestea fiind consecintele ca tratamentul merge bine. Referitor la plans si eu am plans mult pe perioada tratamentului, cred ca chiar zilnic dar eu cred ca starile acestea nu sunt neaparat din cauza tratamentului ci mai mult o consecinta a starilor emotionale prin care treci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

'mneatza!
da' ceiucul meu unde e? aaaa...uite-l la bruni...si iau o portocala si de la mara
cum sunt fetita optimista, partea buna in faptul ca-s racita este ca am SLABIT 1 KG!!!! hip, hip, uraaaaaa!
mda...criadema, io raman datoare! ca io am incurcat borcanele! am o scuza: in papuci! si imi permit sa nu fiu de acord cu tine privitor la afirmatia "nimic nu se mai face gratuit". eu sunt de princpiul ca se pot face foarte multe fapte bune fara sa astepti recompensa. si prin acesta gandire (si comportament implicit) voi influenta macar un om sa se comporte la fel, macar ocazional, la randul sau va influenta, macar, un alt om si tot asa...sper sa devenim mai buni si mai toleranti si, cumva, sa nu lasam latura materialista sa actioneze in detrimentul celor din jurul nostru. uf....spuneti-mi ca sunt naiva, dar ce pierdem daca facem si fapte bune absolut gratuit? din contra, ne poate creste stima de sine
...dar floricica virtuala tot o primesc
si m-as baga la "schimb de mame"! mi-ar place sa am doi strumfisori zburdalnici langa mine

Mergi la inceput

Fetelor astazi eu fac cinste..... nu mai gatiti nimic..... lasati regimurile la o parte...... scoateti-va toate gandurile rele din cap si la ora 13 sa fiti prezente. Vin cusisisisi la , doar o singura data in viata face sotul meu.....o frumoasa varsta, vreau sa fiti fresh toate, inca nu e recuperat total si cred ca si-ar dori sa vada niste fete frumoase optimiste, vesele, surazatoare si pline de viata.
Va asteeeeeeeept!
Nu cautati cadouri, cel mai frumos cadou sunteti voi.
Era sa uit pentru cele gen snur, ex. Apalina si Uratica inca o[papica.

Mergi la inceput

he he criadema la multi ani sotului tau, deci stii cum e cu un varsator acasa. Acum sunt sigura ca ne vom intelege bine, si eu sunt varsatoare ziua mea a fost ieri, am mai adaugat un anisor da ma simt bine. Am vazut ca miine vii la cluj, la hotel victoria, de dimineata eu o sa fiu la spital apoi de pe la 11 o sa am o sedinta de bilant anual care dureaza vreo 2 ore. Eu am biroul la 5 minute de hotel victoria, daca vrei trimite/mi nr tau prin pm si poate apucam cumva sa ne vedem. Ti l-as trimite si eu pe al meu dart vad ca nu ai PM activat

Mergi la inceput

La servicii gratuite faceam aluzie la afirmatia Apalinei, legata de analize, nu m-am gandit la latura materiala cand am zis ca trebuie sa platesc, sunt multe feluri de a fi recunoscator unui om pentru ca face ceva pentru tine.
Scuze!

Mergi la inceput

wow! fetelor, alinierea si:

LA MULTI ANI!

ups! se lasa cu papa? vleau papaaa! mmmmmmm
ce ai facut papa bun criadema? deja mi-i foame...

Mergi la inceput

criadema nu ai de ce sa-ti ceri scuze
....cred ca eu iar in papuci!
musai tre sa vin sa am grija de cei doi dragalasi ai tai, sa pot dormi si io cateva nopti beton!

Mergi la inceput

Mara, LA MULTI ANI! O sa le spun copiilor mei cand canta La multi ani sa zica si CI MALA SA TAIACA LA MUTI ANI. Iti doresc ca visul tau sa devina realitate.

Mergi la inceput