Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (74)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ciresica5 spune:

Millie, tare harnicuta mai esti cu medicul pediatru...
Ai deja 38+ ! Scoatem agitatele???

Clara, sa inteleg ca se dau doua prime diferite? Una de catre primarie (200 Ron) si una pentru trusou(150 Ron)? Stii cumva unde se depun aceste cereri? Cea pentru primarie se depune la primaria sectorului in care locuiesc sau la primaria sectorului in care nasc?

35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Citat:
citat din mesajul lui IliesClara

Prime

din cate am aflat exista mai multe surse de banuti dupa nastere:
- prima de la servici (se depune cerere cat de repede dupa nastere, ideal nu mai tarziu de 6 luni dupa nastere)

Clara

Drepturile banesti se prescriu in 3 ani. Eu cererea pt nasterea lui Vlad am depus-o luna trecuta(la 2 ani) si luna asta astept banii.

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Ciresica inca nu,fetei mele ai place la caldurica[left] Amandoua cereri se depun la primarie ,si ce-a de trusou si prima pt copil. si in acelasi timp poti depune si crerea pt alocatie

monica 38+ Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Si ma gadesc ca le depui la primaria unde inregistrezi copilul.La noi e o singura primarie ,deci e mai simplu

monica 38+ Lara

Mergi la inceput

Monnvas uite aici linck-ul cu in care scrie de prima de nastere art.35 alin.3 lit f
http://www.ismb.edu.ro/Subpagini/Personal/contract_colectiv_munca.pdf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IliesClara spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ciresica5

Millie, tare harnicuta mai esti cu medicul pediatru...
Ai deja 38+ ! Scoatem agitatele???

Clara, sa inteleg ca se dau doua prime diferite? Una de catre primarie (200 Ron) si una pentru trusou(150 Ron)? Stii cumva unde se depun aceste cereri? Cea pentru primarie se depune la primaria sectorului in care locuiesc sau la primaria sectorului in care nasc?

35+ cu

Nu as putea sa iti spun.
Mamicile care vin la Cj sa nasca din BM, Sibiu, Bistrita, Zalau etc. ii inscriu pe copii la Cj. De aici au certificatul de nastere, dar cererile unde le-au depus... nu stiu.
Similar functioneaza probabil si cu sectoarele ca si cu localitatile.

Intreaba pe MariaK, ea stiu ca naste in alta parte decat domiciliul ei... si mai erau fete din Galati care nasc la Buc, sau din Buc care nasc la Brasov...

Clara

Mergi la inceput

[/quote]

Drepturile banesti se prescriu in 3 ani. Eu cererea pt nasterea lui Vlad am depus-o luna trecuta(la 2 ani) si luna asta astept banii.

[/quote]

Super, inseamna ca cele care au fost refuzate la 8, 18 luni dupa nastere ar trebui sa insiste. Am colege care nu au primit de la servici pe motiv ca au depasit 6 luni.

Clara

Mergi la inceput

Clara, eu prima de la sindicat nu am luat dar a luat o colega acum aproape 2 ani 150ron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Clara, poate ai mai zis dar nu am retinut! La ce medic mergi in Cluj? SI unde nasti?

Mergi la ceva cursuri de gravi in Cj?

32+ Brisees

gia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

Clara, poate ai mai zis dar nu am retinut! La ce medic mergi in Cluj? SI unde nasti?

Mergi la ceva cursuri de gravi in Cj?

32+ Brisees
gia

Nasc la Gine1 cu Dr. Boitor Dan.

Nu merg la cursuri prenatale, desi m-am interesat de ele din timp, pt ca am restrictie la pat de la 9 sapt si nici vorba sa fac miscare ca acolo. Dar macar pt teorie si discutii as fi mers.
Vroiam la Lamaze la Promaterna sau la NeoGym in Zorilor ...

Tu nasti la Gynia din cate am inteles. Cu Dr.Iuga?

Clara

Mergi la inceput