Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (74)
Raspunsuri - Pagina 20
IliesClara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda [green][b]Clara... Dupa o saptamina de medicatie, ai fost ca inainte? Adica nu mai trebuia sa stai la pat? Gina 33+ |
Eram ca inainte, adica nu ma mai durea burta, colul si-a revenit la normal si nu mai aveam contractii. Eram f multumita si cu asta.
In pat stau de la 2 luni de sarcina. Nu mi-am mai pus problema sa fie altfel. Vroiam doar sa nu nasc la varsta precoce si sa duc sarcina cat de mult.
Cand am vazut ca ... cu tot cu repausul la pat ma iau durerile la 25 sapt m-a cuprins o deznadejde. Bine ca a trecut.
Clara
millie spune:
Buna! Acum reusesc sa intru si eu si ce-mi vad ochii,Cocufan mai un pic si naste,tin pumnii sa fie totul bine!!!Nastere usoara!!
monica 38+ Lara
zsuzsu spune:
salutare burticutze si proaspete mamici!
cocufan -tinem pumnii sa fie totul bine si eventual daca se mai poate face ceva sa stea bb acolo inca un picut
plici ai un bb super dragut si daca e si asa de cuminte e si mai bine
asa a fost si baietelul meu cand era mic, dar acum la aproape 3 ani e drac impielitat
inapreda imi place numele pe care l-ati ales pt baietel in final, e foarte titi
clara mie medicul mi-a zis sa tablete vaginale de la canesten pt scurgeri, intreaba-l eventual pe al tau daca e ok si pt tine
Maya ce bine ca nu mai primesti atatea medicamente- ai vazut ca se poate si ca ai tras chiar daca tare greu pana aproape de final- inca un pic si totul va fi bine.sincer ma bucur tare pt tine
Maria k nici o veste de la casia?se simte bine la mami in burtica?dupa ce ne-ai dat atatea emotii saptamana trecuta
34+Iulia Petra si de Daniel(05.03.2006)
AMR = 6 sapt
bb 2
poze cu noi
florinela79 spune:
Maya, nu ma supar, eu am avut ciclurile nergulate de la 14 ani (la 3 luni la 6 luni si la 9 luni...cand m-am internat pt. investigatii), acum cu tratament le aveam la 29-35 de zile....si la monitorizari ovulam incepand cu ziua 16...asa ca Dumnezeu stie cand am ramas eu gravida (mai ales ca luam tratament de stimulare). Stiu doar ca UM a fost 17.06.2008 "si ne-am imprietenit" bine de tot, in saptamana 1-6 iulie (astea erau indicatiile medicului).Acum eu cred ca pe 25 martie ar fi termenul meu,...dar din ce masoara ei si invartesc discul magic iese 21 martie. Eu oricum tind spre cezariana asa ca vom vede ce planuri are DD cu noi.
Tu stai cumintica ca mult a fost putin a mai ramas si sigur va fi bine.
Plici, ma bucur ca esti bine si nu ai avut dureri (asta imi itareste ideea cu cezariana). Cum te descurci cu alaptatul?,alaptezi la san, te ajuti de o pompa ceva?
Cu miscarile si durerile dupa cezariana spui ca esti OK?
Ai un baietel frumos foc, ce par negru si des (zici ca acum a iesit de la stilist)...si ma bucur ca e cumintel.
Keasi la mine se potriveste calculatorul tau.
Florinela
Maya25 spune:
Joanna cum te simti?
Floric nasoala faza cu dr tau care s-a operat. Si eu as vrea sa fie tot timpul disponibil dar sunt si ei oameni...
Maya 35+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png
ADA1974 spune:
Plici Plici, sa-ti traiasca pletosul , e un scumpic .
ada 34+ Maria (sau Andreea) - Sophia si Ana-Gabriela 4 ani.
AMR maxim 6 saptamani
Kea spune:
Fetelor, spuneti-mi si mie ce semnifica ce am simtit eu acum, ca tare m-a luat prin surprindere: mi-a pulsat burta cu totul repede repede de cateva ori. Tocmai m-am trezit din somn, tot efortul a fost sa ma intorc pe cealalta parte si citeam linistita ce ati mai scris. Nu m-am agitat, nu nimic. Contractiile nu cred ca pot fii atat de rapide.
31
adirys21 spune:
burticile
Am intrat sa semnam prezenta...si sa felicitam pe Plicipentru bebe Robert care e un super ghiocel si mie mi se pare ca seamana cu mamica lui....si pe Galushca pentru Ileana...sa fie cuminti si linistiti, sa papebine si sa-i faca fericiti pe parinti.
Cocufan travaliu cat mai scurt si nastere usoara...suntem cu gandul la tine...iar daca ai nascut deja..sa te bucuri de primele clipe alaturi de bebele tau.
Clara si eu am primit tratament cu gynozol..asta acu vreo luna..si la fel am avut si eu probleme in farmacii...dupa ce a cautat sotul in 10 farmacii in oras l-am gasit in farmacia care se gaseste in Real...am inteles ca au incheiat contract firma distribuitoare de gynozol doar cu farmacia din real....si se produc in continuare numai ca farmacistele zic asa ca sa aiba o scuza.
Noi am fost la plimbarica azi...am facut piata..cumparat ceva fructe si niste bunatati..nu va spun ce sa nu ma injurati.
In rest...obosim tare repede..nu mai am rabdare sa fac nimic..abia stau sa citesc forumul...sunt tare irascibila...se apropie....si ma si bucur dar imi e si teama.
Ma duc sa pap.
36+ Andrada Teona
olishka spune:
Hi hi ce scump e bebe Robert cu pletutele. O sa se consume repede samponelul.
Uff deja nu mai am nici eu rabdare...Tare curioasa sunt cum o sa arate si Davidutu meu. In fiecare zi imi iaginez...Doctorul ne-a spus doar ca are picioare lungi, asa ca seamana cu mine, caci tati le are scurte.
Mai am o intrebare, poate ma ajuta cineva...Este adevarat ca nu trebuie sa te dai cu crema inainte de ecograf (la 4D ma refer)? Noi la 22 sapt am fost la eco si am ramas tare dezamagiti...nu se vedea nimic. Sotul zicea ca seamana cu un noroi. Tare as vrea sa-l vad acum la 32 sapt. Si daca nu ai voie sa te dai, cu cate zile inainte sa nu ma dau?
Olga 30+ David