Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (23)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Motana,m-am vopsit cu l'oreal casting-nu contine amoniac. Sunt vopsita de vreo 2 luni si culoarea nu vrea sa se duc asi eu ma gandeam ca in 2 saptamani trebuie sa ma revopsesc;acum as incerca o alta nuanta si parul meu arata a proaspat vopsitPooh,mami de Timea(15.06.05) si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

muffi asa mai merge!odihneste-te si revino cu vesti!
patricia multumesc
as vrea eu,dar inca nu simt impunsaturi......
m_i_s_s_y merci

pupici

vally 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

pooh, problema ea e ca as vrea sa imi deschid la culoare radacinile si am inteles ca orice vopsea de asta fara amoniac nu face nimic decat sa acopere firele albe sau sa dea iar culoare in caz ca a disparut nuanta. Eu nu am treaba cu restul parului ca e spre blond si culoarea nu mi se duce never ever, faza e ca imi creste si se vad radacinile castanii. Of, nu stiu, cineva mi-a sugerat sa folosesc apa oxigenata si apoi o vopsea gen Henna.
Merci de raspuns.

18+

"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

si eu tot cu L'Oreal CAsting m-am vopsit si am tot auzit ca nu se prea prinde...dar s-a prins perfect. si daca zici pooh ca tine si mult culoarea, e super.

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya.maya spune:

salut sunt Maya ma primiti si pe mine printre voi!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya.maya spune:

va citesc de ceva vreme si mi-ati devenit foarte dragi.
datele mele sunt:DN 03-12- 1970,UM 23-11-2008,DPN 25-08-2009.
va rog sa ma treceti si pe mine in listuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

Salutare mamicute,

MUFFINUTA - FELICITARI!!!! Ma bucur atit de mult pentru tine. Totul o sa fie perfectissimo.

IVANOIUDELA9 si CAMI_LOL - Bine ati venit la odisee! Sa aveti parte de o sarcina cit mai usoara si de bebei super haiosi.

De asemenea, doresc sa felicit toate mamicile care au facut ecografii si care au aflat deja culoarea carucioarelor. Peste o saptamina o sa aflam si noi, caci sunt programati la eco de 16 sapt. O sa ma duc cu mama soacra care e o dulce ca al meu sot e in Atlanta, filmeaza; o sa ma duc si eu acolo sa fiu cu el dupa eco.

In rest, toate bune si frumoase ( bine cu micile disconforturi ale sarcinii) dar astea sunt normale, bebeul creste in burtica, zic eu, mi se pare ca si burtica mea a mai crescut un pic. Nu maninc super exagerat dar un pic mai bine decit inainte.

Va pupic si toate cele bune,
Clara

Maminca de bebica 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

alfa_anca , abia am vazut pozele de pe mail, f frumoase toate. Vream sa o vedem pe Elena si mai maricica .
Am dat si peste albumul unde ai hainute de bebe, eu is indragostita de ele. Voiam sa te intreb daca ce aveai tu acolo erau pentru nou-nascuti? Caci eu inca mai am o problema caci cele din magazine de aici de 0 luni si de 3 luni mi se par micute, mult mai micute decat ce aveai tu acolo in poze. Eu as lua de 3 luni pt. bebe mic mic si unde zice pe eticheta de 6 luni eu cred ca ar fi bune pe la 3-4.
Mai investighez.

18+

"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionik76 spune:

Buna dimineata tuturor. Desi v-am citit, am mai facut o pauza la scris din lipsa de timp si pt ca am vrut sa vin cu noutati. Intre timp am facut si DT si TT, a fost un pic de stres, dar au iesit bine si la eco de 16 sapt am aflat si sexul, se pare ca va fi , asa ca va rog sa adaugati si la noi caruciorul, desi eu cred ca mai sigura va fi eco de peste 1 luna. Dar, vorba doctoritei, nu are cum sa-i ma creasca ceva pana atunci!
In rest, suntem bine, ceva dureri de spate, tinand cont de faptul ca stau si toata ziua la calc la birou, am scapat de greturi, care au fost mai multe si de mai lunga durata decat la prima sarcina si astept sa miste mai cu putere, desi il simt asa, usor, de pe la 13 sapt.
Matei e un dulce, imi pupa burta si-i spune lui bb "hai acasa!". A fost si el si ta-su la eco si l-au vazut, matei f incantat se uita cand la calc, cand la plasma de pe perete si f. contrariat la burta mea, oftand ca mama are "buba", cand doctorita imi dadea cu gel.
Va pupacesc pe toate pe burtici si sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ric spune:

Buna dimineata tuturor! Desi va citesc tot timpul, am facut o pauza la scris din lipsa de timp, dar acum vin cu noutati despre gemeni. Intre timp am facut DT si e ok (TT nu fac, ca am inteles ca la gemeni nu are relevanta) si am fost la eco de 15 sapt si 4 respectiv 5 zile am aflat si sexul. Astfel ca la prima echo facuta la Medlife la dr. Bolintineanu mi-a zis ca o sa am sigur o fata si probabil inca o fata, iar la echo la Fortis la dr. Iosup a doua zi mi-a zis ca sunt sigur baieti. Deci acum sunt foarte confuza... Voi ce ziceti de asta?
Noi ne bucuram din suflet pentru ei ca sunt sanatosi, ca asta e cel mai important !!!
Va salut pe toate si va doresc sarcina usoara in continuare

15s

Mergi la inceput