Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (23)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Buna seara!!

Felicitari Motana, Vally, Pooh, Romanita pentru carucioare!!
Bine ati venit burticilor noi la odiseea noastra frumoasa!!

Muffi,ma bucur mult ca te-ai intors cu moralul ridicat!! totul va fi bine, ai sa vezi!si sa intelegem ca intri oficial in listuta noastra? si ...ne tii in suspans pina la vara cu caruciorul ala??

mqqm,am citit constiincioasa dar pe fuga, pt ca am o perioada mai aglomerata la servici, iar acasa...stiti cum e, mai ales cine mai are copilasi, ma calareste ca pe hotii de cai, sa coloram, sa ne jucam de-a vati ascunsele, etc, etc
felicitari pentru jumatatea drumului parcurs!!!

cine zicea ca simte impunsaturi in abdomen, Vally? poti sa descrii mai clar cum le simti??

Patricia s15 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

muffinuta, zic si aici, ma bucur mult pt tine si pentru toate cele care vor scapa de stresul testelor invazive de aici incolo. Era timpul deja de mult sa vina cu asa ceva pe piata. As fi fost si eu la fel de fericita daca as fi avut optiunea, iti inteleg excitementul pe deplin!

Romanitza, felicitari pt fetita, vai ce lucrusoare frumoase sunt prin magazineeee. Si cat fun o sa ai tu cu flu-flu-uri... Abia asteapta don'sorul pepit sa fie prezentat don'soarei "?".

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mom me  www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
#1     #2     #3  [-0.20]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibuga spune:

alina-se pare ca noi vom fi ultimele care vom aparea cu carucioarele
colorate,dar nu conteaza, le vom picta si noi pina la urma cu talent sau fara
in roz sau albastru.indiferent de rezultat vom vedea roz albastrul cerului...

rallu-ne bucuram ca te simti mai bine...

adrianafedorca--te rog lamureste-ma si pe mine ce este valoarea IR?

felicitari pooh --cine-si poate dori mai mult?o fetita si un baietel,e super!multa sanatate!

mQQm-sampanie virtuala pt "half journey"!

muffi--yes!asa te vrem! m-ai facut f curioasa..

va multumesc pt raspunsurile legate de durerile de ligamente.eu le resimt din plin mai nou,pe linga astea ma incomodeaza f mult amplasamentul placentei(anterioara) si o simt greoaie.
mai e la cineva placenta anterioara???deja am inceput sa-mi fac griji pt ea,cica nu e amplasamentul normal si se poate scurge de la efort sau asa,pur si simlpu...spre cervix.dar sa lasam norii negrii...la indieni..

o seara cu multe falfaieli in burtic!

bibuga17+ mama lui luca-thomas 6.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

mqqm,

17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinique spune:

buna seara zmeurici
v-am citit dar n-am putut sa mai scriu. felicitari pentru carucioare.
bibuga nici mie nu mi-a zis clar ce e bb o sa vedem la 15 sapt, sper. cu durerile de ligamente eu le am din plin. f tare ma doare in partea stg, si la mine placenta e anterior plasata asta e, nu e risc dar o sa-l simtim mai greu pe bb.
cu durerile de ligamente e tare rau pt ca eu nu mai pot urc si sa cobor scarile si dc ma vedeti cum ma urc si cum cobor din masina e fun rau.
dar am o mare problema cu tensiunea imi scade f tare tensiunea- din cauza asta ma doare capul si nu stiu ce sa fac.
muffin, in sfarsit, felicitari pentru bb stiam ca esti puternica si ca vafi bine, iti doresc multa sanatate si o bbita sanatoasa, luptatoare si dulce ca tine.
nici nu pot sa-ti spun ce fericire mi-ai produs cand am vazut ca te-ai intors. te pup cu mult drag
doina

12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_i_s_s_y spune:

Muffi – m-a emotionat optimismul tau de mi-au dat lacrimile! De bucurie, normal...de prea multa vreme lipsea cuvantul frigider din post-urile tale!
De-abia astept sa ne spui despre teste...ca daca trebe mergem oriunde si noi, numai sa nu trebuiasca sa punem bebelu in pericol.
mQQm- happy jumatate!!!! Bem azi...suc de fructe nu altceva desi m-am saturat deja de el
Felicitari Motana, Vally, Pooh, Romanita pentru carucioare!
Bibuga – despre durerile de ligamente – eu uneori simt dureri acute de scurta durata, iar alteori am senzatia aia de preaplin, ca la ciclu..asa e si la tine?
Despre noi..azi e prima zi a saptamanii 14!!!!!!!!!!!!!! Asta inseamna ca am trecut cu bine de primul trimestru, nu? Daca e asa, primiti o sampanie si de la noi!
Pup cu drag fetele!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

muffin , bravo. Acu' ia sa vedem e fetita sau nu? Ca sa stim: continuam pe acelasi meniu sau nu? Eu am avut o saptamana in care am mancat o gramada de dulciuri!!

bibuga, lasa ca nu conteaza cand aflati culoarea carutului, sa fie bine bebe e mai important. De fapt daca nu te mananca mana sa cumperi hainute, nici nu e asa urgenta. Eu de asta voiam sa stiu ca abia ma abtineam la ales culorile: numai galben si vernil luam.

doinique si bibuga, si eu am niste dureri abdominale, doctora a zis ca e normal, daca nu ai scurgeri etc. Oricum mi-a dat sa iau Calciu in trim 2. si cica o sa ajute si la indepartarea crampelor astora. Ah, si am placenta posterioara, si tot nu simt pe bebe, dar am vazut la echo ca e super activa micuta, asa ca nu imi fac griji.
De fapt nici nu stiu daca il simt sau nu, , cum ca uneori simt asa ceva da nush daca e bebe sau cine stie.. oricum am rabdare pana imi da suturi puternice.

Ma "plangeam" la medic ca nu mi se vede burtica, la care doctora zice "si ce iti trebuie acum? O sa te saturi, ai sa vezi ca e incomoda!" hehe! Cam asa e, de fapt nu ma disper ci mai mult eram asa curioasa ca vad ca voi aveti burtici frumusele si maricele.

mQQm, ! Da' nu zi de doua ori ca mie chiar mi se face pofta de o bauta. M-a parat sotul la doctor ca am baut vin, la care ea, tot foarte relaxata "ei si ce, doar nu a baut o sticla, nu? lasa ca asa is europencele invatate sa bea vin!"

pooh, ce fel de vopsea ai folosit? Cu amoniac?

Mamicilor care deja aveti copii, am o problema... la hainute cand e sa iau in general scrie pe eticheta: 0-3 luni, 6 luni, 12,18, asa. Numai ca mie mi se par cam mici, oare is exact pe masura sau mi se par mie mult prea mici hainutele, caci nu sunt invatata?

Va

18+

"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tudorr spune:

Buna seara fetelor ...am si io o intrebare la voi ...sora mea este insarcinata in 19 saptamini, si ea trebuie sa nasca undeva pe la sf lui iulie inceputul lui august si dupa cum stiti in sapt 22-24 trebuie sa faca morfo-fetala ...intrebarea mea e voi unde o faceti ?sau poate unele dintre voi ati facut-o ...am sunat pe la diferite cabinete iar preturile sunt un pic piperate ...400 ron ...ma gindeam daca stiti undeva mai ieftin ....la spitalul judetea Ilfov e mult mai ieftin -160 ron cu tot cu poze ....acolo am facut si oi acum 4 ani -dar momentan aoparatul il au stricat si nu stiu cit dureaza piina il repara ....ideea e ca nu sta prea bine cu banii acum dar la analiza nu vrea sa renunte ...
SA cresteti mari si va urez nastere usoara
Adriana mami si Tudor

Mergi la inceput

muffi - unde ai postat linkurile cu informatia? zici ca ai deschis subiect nou. Unde? Scuze dar in seara asta nu prea sunt prinzasa

s 14

Mergi la inceput

sorry
am gasit intre timp. acum citesc. oare vom gasi pe cineva in Ro sa trimita sangele in Anglia?? Pun pariu ca dr. din Ro habar n-au de chestia asta.

s 14

Mergi la inceput