Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (58)
Raspunsuri - Pagina 7

khristin spune:
khristin spune:
 CD, va veni si soarele pe strada ta, incearca sa te concentrezi mai mult asupra familiei vostre, asta insemnand tu, copilul si sotul, restul sint toate trecatoare. Heads up  

Babymom, o sa iti trimit un PM cand imi da o mica pauza junioru’ 
Gaia_nevia, nu stiam povestea ta, insa ma bucur imens ca n-ai avut alte probleme mai grave cu varicela  . Personal n-am auzit ca vreun copil sa fie contaminat de unul vaccinat pana in prezent
. Personal n-am auzit ca vreun copil sa fie contaminat de unul vaccinat pana in prezent 
Musette, draguta ca intotdeauna. 
Anca, vazut frumuseata de la Clipe de de viata.
Clau_geo, vin si eu sa adaug ca micuta iti seamana chiar foarte bine. 
Mimihoo, unde e blogul tau sa-l citesc si eu ?
Iaca l-am pozat si eu pe mandrul meu, caci n-o mai facusem de ceva vreme. Asadar daca vreti sa ne vedeti, iata-ne : http://picasaweb.google.com/khristin107/ChrisAtFourMonths#5303785985632803522 
Cristina
le bébé  Chris Anthony
 Chris Anthony
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

gaia.nevia spune:
gaia.nevia spune:
 Lumi, CT 05 l-am vazut azi la magazinul de puericultura de la etajul complexului Vitantis. Nu imi explic diferenta de pret, era 1129 ron versus 875 la Chicco.ro pe site, si ti-l aduc si acasa la banii astia.
Nu mi s-a parut subred, e foarte manevrabil mai putin sistemul enervant de gluga de iti trebuie ambele maini ca sa ridici sau fixezi afurisenia, dar am vazut asta la toate carucioarele noi.
Ale mele nici chicco nici mothercare nu au asa... doar cel de la Brevi. 
Se strange foarte mic, din cate inteleg in prospect... 
in fine singura problema e sotzul!
Pe site zice ca are 13kg, desi nu mi s-a parut... poate pentru ca e atat de manevrabil. Si merge pentru 2 copii pana la 15kg fiecare.
Al meu CT02 pentru un singur plod are 9kg, plus cosul de masina inca 4-5...
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii  ;  my blog
Topic: mama... de mai multe ori!  ;   Topic: nu renunta! Informeaza-te!

luminita2008 spune:
luminita2008 spune:
 khristin, ti-am vazut pozele, ai niste copii extraordinari, sa-ti traiasca!

Luminita   de
 de  Eduard Mihai si
Eduard Mihai si  Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
 Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci  povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi  Creste bobocelul Robi

lacribel spune:
lacribel spune:
 Cosmy, Angelynna,  , bine v-am gasit!
, bine v-am gasit!
Mimihoo, mai mult decat talentat taticul, citeam si nu ma puteam opri din ras 
Lacrimioara, mamica de Sorana Daria - 18.10.2008

luminita2008 spune:
luminita2008 spune:
 ada, daca zici ca are 13 kg, nu-mi mai trebe! mi-e tot una... 17 kg sau 13 kg... la cat de subreda sunt eu... vazusem la un moment dat in cautarile mele unul de la g r a co de 8 kg, arata f bine, dar nu il aveau pe stoc, desi am cautat la mai multi furnizori/distribuitori.... si eu ma grabeam, so... m-am ales cu pardalnicul asta de 17 kg
 vazusem la un moment dat in cautarile mele unul de la g r a co de 8 kg, arata f bine, dar nu il aveau pe stoc, desi am cautat la mai multi furnizori/distribuitori.... si eu ma grabeam, so... m-am ales cu pardalnicul asta de 17 kg 

Luminita   de
 de  Eduard Mihai si
Eduard Mihai si  Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
 Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci  povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi  Creste bobocelul Robi

lacribel spune:
lacribel spune:
 Tocmai am venit cu bibica de la vaccin si profit de faptul ca a lovit-o un somn de mama-mama sa mai stau si eu la un pahar de vorba. 
La cabinet toate bune si frumoase, s-a saturat asistenta de taina cu ea. A gangurit la greu, cu o mica pauza de vreo 10secunde, cand si-a dat seama ca ceva nu e in regula, parca o intepa ceva in piciorus, dupa care a reluat "discutia" 
Pana cand doctora imi spune ca tre' sa incep diversificarea, cu supa de zarzavat, iar peste 2-3 sapt sa ii bag si marul ras cu biscuite. 
Ea nu prea se inghesuie la san si nici pe mine nu ma da laptele afara din casa, 85-90% e alimentata cu formula, dar parca as mai fi asteptat o luna pana sa incep diversificarea Voi ce parere aveti despre asta?
 Voi ce parere aveti despre asta?
Lacrimioara, mamica de Sorana Daria - 18.10.2008

andy.p spune:
andy.p spune:

tuturor sarbatoritilor de azi!!!
tuturor sarbatoritilor de azi!!!
Khristin ai doi copii superbi care seamana ff bine unul cu celalalt..parerea mea
Lumi ce fac hunii?Si tu mamico,cum esti?
Roxana totul va fi bine,vei vedea..ati fost ff frumosi la botez

Babymom v-ati mai bulgarit??Eu am ramas inzapezita azi..adica impotmolita
Musette
anca cand putem incepe sa votam?Ma bucur ca a inceput sa manance Carla.
Clau bine-ai revenit... o frumusete fetitza ta
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

CD27 spune:
CD27 spune:
 Laura , venim si noi acolo sa ne bulgarim cu totii
, venim si noi acolo sa ne bulgarim cu totii , ce face nora mea?
, ce face nora mea?
Clau bine ai revenit , ma bucur ca pitica e bine si tin pumnii sa fie bine si cu tine
, ma bucur ca pitica e bine si tin pumnii sa fie bine si cu tine
Nici andreea_and n-a mai intrat, ultima data totul era ok cu ea si mica Mina, sper ca sunt doar ocupate cu jucarelele
Aveti idee ce sa-i mai fac sa pape? Numai joaca si tipete pe el, papa 50 ml si apoi incepe joaca cu bibele, pana il arunca pe jos, in mancarica isi baga mainile, se sterge pe el, imi arunca lingurita...si asa ajunge sa pape max 500 ml lapte pe zi si vreo 30 ml de altceva
In seara de dupa botez s-a trezit sotzu pe la 5 dimineata si l-a gasit cu patura pe cap, patyura groasa pufoasa si dubla , doarmea sub patura
, doarmea sub patura
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

andy.p spune:
andy.p spune:
 Roxana haideti ,macar stam la o barfa .o cafea ceva si ne si bulgarim  .Alexia e tot mucioasa..cred ca nu mai scapam de ei pana la primavara
.Alexia e tot mucioasa..cred ca nu mai scapam de ei pana la primavara ...si are pasiunea asta de a-si trage tot felul de paturi haine pe fata si apoi da din picioare si se distreaza de numa
...si are pasiunea asta de a-si trage tot felul de paturi haine pe fata si apoi da din picioare si se distreaza de numa
Cu mancare nu te pot ajuta..ca noi deocamdat doar suc si piure de mar
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

anamona spune:
anamona spune:
 CD multi si lasa supararile cu parintii si rudele deoparte. Fetele ti-au zis cam tot, eu as mai adauga doar ca parintii au "darul" asta cateodata sa bage zazanie intre soti. Cat eespre cumnata, la cate ne-ai povestit despre ea, cu siguranta  din frustrarile si depresiile ei, a bagat si ea niste strambe la soacra.
multi si lasa supararile cu parintii si rudele deoparte. Fetele ti-au zis cam tot, eu as mai adauga doar ca parintii au "darul" asta cateodata sa bage zazanie intre soti. Cat eespre cumnata, la cate ne-ai povestit despre ea, cu siguranta  din frustrarile si depresiile ei, a bagat si ea niste strambe la soacra.
Tine cu dintii de familia ta sa va fie voua bine si nu va mai ganditi la ceilalti. Stii vorba aia " cainii latra, caravana trece"

Imi pare bine ca esti aici cu noi, poti sa iti versi amarul de cate ori vrei, noi te vom calma iar tu vei fi o mama si o sotie iubitoare.
Lacribel - diversificarea e aici un subiect fierbinte, atat de fierbinte ca ies scantei de cate ori il abordam :)
Ai un feeling bun sa o mai amani, chiar pana la 6 luni asa cum recomanda acum organizatia mondiala a sanatatii
Uite aici un link ca iti explica de ce este recomandata intarzierea diversificarii
http://www.kellymom.com/nutrition/solids/delay-solids.html
 Daca mai vrei sa aprofundezi subiectul iti mai pot recomanda si alte linkuri sau poate iti recomanda celelalte mamici.