Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (58)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Giulianna, l-am depus cu 1 Oct. 2008 si mi-au intrat 1,200 ron in Dec. In 14 Ian. am depus pentru legea recalculata cu 85% si in Ian. mi-au intrat tot 600 ron. Inca n-am verificat cardul sa vad cat a intrat luna aceasta.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Multumesc frumos!
Eu am depus in Decembrie pentru cei 6 mil deci acum in Februarie ar trebui sa intre banii.

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Giuli, da, dupa 2 luni intra, retro.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

neatza!
noi suntem la fel ca ieri, adica binisor, tot cu febra oscilanta, dar f bine dispusi, exceptie aseara, cand am plans iara si am adormit greu... inca n-am apelat la pediatrul nr 2, ca in afara de februta sunt super ok si nu-mi vine sa stresez omu' degeaba + banutii care nu ma dau afara din casa.

noi am depus actele ptr indemnizatie pe final de dec si in ian pentru 85%. tot astept....

lapte in timpul alaptarii - eu beam la greu, bbii au fost mereu ok. cred ca sunt cazuri si cazuri.

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

In primul rand, ca uitam, sar’na ptr raspunsuri la topicul cu saculetii de dormit. atente si dragute ca de obicei.

Laura, suntem binisor, tot in expectativa cu febra.... multi

AlexaM vazut pe dragul de Matei, sincer asa copii imi doresc si eu! E un scump!

Babytza, super ca soricelul a papat mai bine. O sa fie la fel si azi, o sa vezi!

nikolici, noi nu avem probleme cu pielicica… sper sa fie ok si la voi, pana la urma.

CD, nush ce sfaturi sa iti dau cu Mikul... si ai mei se joaca cu bibele dupa vreo 50-80 de ml, eu il scot si ii las asa, pana cand se hotarasc ei sa pape si restul... si de regula nu dureaza mai mult de 5 minute... dar avem mai multe intreruperi / masa.... ce face daca nu ii mai dai sa pape cand incepe joaca? sta in greva foamei pana mai tarziu? poate daca il lasi asa in boii lui vreo 3-4 mese (nu cred sa pateasca ceva, doar tu sa nu te ingrijorezi) ii revine pofta de mancare... poate doar se rasfata, ca stie ca mami e mereu acolo gata sa ii dea sa pape...

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

ete mai multe despre wrap mai jos, asta daca nu cumva ati descoperit topicul

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475

GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Lumi care e treaba cu febra asta??? Io tot citesc pe diagonala ca se scrie infernal!!! Si ma tot tin sa te intreb!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nally
Lumi nu stiu cum ai asa multa energie... pe mine ma topesc! Nu stiu cum sa le mai cuprind pe toate ca sa fie in regula si casa si cupii si soatza! Pupa trupa ca nu stiu cand apuc sa mai intru si la gemenei![/b][/font=Comic Sans MS][/purple]

ei, ce surpriza!!! te mult, mult, mami!!

cu timpul stau ceva mai bine si tot ce fac, fac cu bbii langa mine, ori cand ei dorm, ori impreuna si le povestesc mereu ce si cum... cu casa am lasat-o mai moale, doar curatenie, de gatit nu mai gatesc, primesc papa gatita de la tata de cateva saptamani (aleluia!!!) asa ca e mai usor putintel... in plus, eu n-am 3 dambustei mami, am doar 2...

am pupat deja trupa!

GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui 300
Eu nu as pune asta pe seama DA. AM auzit de multa lume plangandu-se de asta si am urmat exemplul mamei mele, care dupa baie o dadea pe anda pe toate pliurile cu crema - orice - bepanther, crema de scutec, orice nnumai sa fie gras.

dap, asa fac si eu, uleiut sau o crema hidratanta pe toate pliurile/cutele, absolut peste tot + dupa urechiuse. Daca mai ramane cumva umezeala, daca ai bb fitzos ca Robi de ex, care nu ma lasa sa il sterg dupa urechi, crema respectiva atrage umezeala in piele, se absoarbe totul muult mai repede...

GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

babymom, nush ce sa zic, as vrea inca 2 bebei deodata (a se citi DOUA), dar cand ma gandesc cat e de greu… si nu atat mie, cat lui tati, care acum nici nu vrea sa auda de alt bebe, iti dai seama cum ar reactiona la doi??? el si pe mine ... Nu cred ca se astepta sa faca parte atat de activ la cresterea lor, vrand-nevrand, si chiar daca nu participa intens decat la hranit/adormit, seara si noaptea, tot e mult ptr el… Deh, barbatii, sau ma rog, unii dintre ei… Insa stiu asa: daca voi mai ramane , pot sa am si tripleti ca eu tot ii tin! Am zis! Si mi-am anuntat si doctorul sa fie pregatit peste vreo 2-3 ani, asa…

GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

LA MULTE LUNITE tuturor celor nascuti intr-o zi de 18! Sa fiti sanatosi si iubiti!

anca sa fie totul bine cu vaccinul si cu pediatra, pe care mai bine o schimbi decat sa te stresezi... sau mai mergi la inca un pediatru si pastreaz-o pe ea ptr vaccinuri...

buna idea cu uleiul de masline ptr par, musette, sar’na chiar vreau sa incerc!

feli, tot Robi zgrie patutul, deci e clar ca sunt o apa si-un pamant! Bv ca sunteti bine ca si greutate, sa fie bine, sa nu (mai) fie urmari urate de la vaccin.

Cristineescu , nu stiu ce sa-ti mai zic cu kk asta.... cum mai papa Harri? Adica altceva decat san? Nu merge nici cu para?? Babymom, help Harri sa faca kk mai des!!!

GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput