*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (211)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Acuma iar ma ia in partea stanga durerea de gat, imi vine sa .

Ma duc sa ma doftoricesc babeste, ca restul au dat gres.

Iris azi a zis bebe, papa, ce, da e o scumpa, si isi da singura drumul la jucariile care canta, acelea care sunt cu butonase.

Ma duc sa culc cupilul si sa incercam iara sa dormim separat.

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

...hai ca am si eu un pitic pe creier.....Lyvy ai luat homeogene sau homeovox???dar la greu, adica poti sa iei si cate o pastiluta la jumatate de ora sau asa cum am facut eu cand m-a durut gatul cate doua din ora in ora.......

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

...hai ca am si eu un pitic pe creier.....Lyvy ai luat homeogene sau homeovox???dar la greu, adica poti sa iei si cate o pastiluta la jumatate de ora sau asa cum am facut eu cand m-a durut gatul cate doua din ora in ora.......aaaaaaa si vezi ca la farmacie mai au niste pastilute desupt cu salvie care este foarte buna pt gat

IRINA
sufletel

Mergi la inceput

scuze pt mesaul de 2 ori.....dar imi aparea ca si cum nu s-ar fi trimis

am plecat la va doresc noapte buna!!!!

IRINA
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Hello everybody in caz ca mai stie lumea cine sunt. Daca a intrebat cineva de mine la servici tot horror asta-i viata

Maine nu stiu daca pot sa intru asa ca spun de pe acum
Vladut de Mimonix

La multi ani draga Vladut
Iti doresc sa fi dragut
Si sa arati acel bradut
Pe care Mimo s-a straduit
S-a sfortat si chinuit
Si din greu a pufait
Ca tu la nici un anisor
Un biet puisor
Nu reuseai sa vorbesti
Sau macar sa silabisesti
Pe Mimonix sa fericesti.
Ea mamica infuriata
Era tare suparata
Ca nu progresezi cu spor
Si mult mai usor.
Iti doresc sa fi sanatos
Sa cresti mare si frumos
Sa ai mult noroc
Si probleme mai deloc
Sa fi tare fericit
Si de toti iubit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

maaai, a revenit in forta febra, a avut 39,4!!..am cedat iar in favoarea antibioticului ala si am pus un novocalmin, deja mi-e frica sa nu aiba ceva infectie si sa ajunga la otita sau alte complicatii...frate, de unde s-o fi pricopsit, ce o fi barzaunele asta?? abia s-a desprins de san sa-l pot pune in patut, bietul Pufy..
gudinde fff ticluite versurile!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

luny-uff mult curaj sa nu-i mai dai tzitzi cu toate ca acum cand e bolnavior cred ca iti este f greu sa-l refuzi,chinui...etc......sanatate multa lui mufaoff vad ca iar are febra mare...
mimo- LA MULTI ANI VLADUTZ CEL CUMINTE ,SA CRESTI MARE SI SANATOS SA FIE MAMI MANDRU DE TINE ASA CUM ESTE SI ACUM
si daca tot sunt la capitolul urari.. LA MULTI ANI ROBERT DE ROXANA CLAUDIA...SA CRESTI MARE SI SANATOS
lyvy-felicitari pt prima noapte dormita cap coada... si iris plimbareata mergareata...
naty-sanatate si alungati frisoanele si toate cele...
mihutza- clamitza mica suparata fara suzi...e scumpa foc...
si poeta crengutzei...
andrutzu meu azi a facut exercitii de mers...a facut primii pasi singurel...bineinteles cu mine in spatele lui ca nu cumva sa cada....acum pe seara m-am pus jos cu randunoiul ,ca sa-i arat sotului cum merge puiul mic... andru cand venea la mine cand se ducea la tati lui...facea cate 3-4 pasi...la mine mai mult in fuga ...dar sta copacel mai mult timp...a inceput sa mearga pe marginea patului,sa mearga tinut de gratiile de la patutz si apoi sa treaca de la patutz la patul nostru ...nu ii e frica deloc...ne-am jucat si cu mingea cu tati...off si ce am obosit ca acum doarme dus...am intrat in camera de 2 ori si nici macar nu s-a miscat ...

rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei

http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Luny, nu te speria, asa e cu febra, revine pe noapte, am patit-o si noi. Ai grija sa nu fie prea imbracat, dar nici golut si daca ai inceput cu antibioticul tine-te de el 5 zile ca altfel faci mai rau. Da-i antitermice dupa schema indiferent daca face sau nu febra, noua asa ne-a zis dr, vit.C si seara un antialergic/antiinflamator stiu ca ii recomanda ca sa respire bine. Eu cu Dalut nu am patit-o decat o data cu raceala, dar la Antonia am avut la inceput de gradi niste experiente horror si ea nu facea febra sub 39,5. Aveti grija de voi si nu-i asa ca acum te bucuri ca poti sa-l consolezi la san? Pupici multi bolnaviorului, sa se faca bine si tie curaj si putere.

Mai tineti minte intrebarea mea ciudata cu sanii? V-am spus ca nu era de la mine, am auzit-o ca motiv de intarcare si m-am mirat. Ma bucur sa aflu ca nu sunt eu ciudata si ca si alti baietei stiu unde are mami tzitzi si nu e ceva neobisnuit. M-am mai linistit.
Gecko, ce ai spus cu alaptatul copiilor bolnavi mi-a mers la suflet, pacat ca nu toti medicii gandesc asa si unii se grabesc sa recomande intarcarea.

M-ati pus pe ganduri cu vaccinul ala, eu nu mi-am pus niciodata pb sa nu-l fac. Antonia l-a facut cand era mica pt ca la noi era alt plan de vaccinare decat la CASMB si l-a prins in schema gratuita. Nu a avut pb deloc si a ajutat-o sa depaseasca vreo 5 epidemii de oreion si rubeola la gradi. Am inteles ca vaccinul antirubeola se face nu atat pt ca boala ar fi dificila la copii, ci pt a preveni contactul si imbolnavirea adultilor, mai ales alcazul femeilor insarcinate. Eu il voi face oricum, ca al meu bb intra in contact cu copiii de la Antonia din clasa si cum ei nu au prins vaccinul... ar tb sa ma astept si la un oreion curand, asa ca mai bine il fac.
Ce-o fi facut Tuchita azi cu actele? Sper ca i-a mers bine si maine ne da vesti bune.
Sanatate si NB tuturor, sa aveti o noapte linistita!

catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si al lui David-Luca 02.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

merg si eu la somn ...vad ca nu mai ciripeste nimeni...ce ghinion de cate ori intru zboara toate randunicile...asta e...sau sunt un pic invizibila... tot stolul ...va pup si va doresc multa sanatate ...si noapte buna...

rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei

http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

randunici,
iaca mai trecu' o zi cu PC-ul deschis, iar eu abia acum am reusit sa intru. n-aveti cumva un pic de timp de imprumut, ca mie nu-mi mai ajunge! Nu stiu cum de zboara zilele-astea si cand ma uit in urma constat ca mare lucru n-am facut.

Vreau sa urez sarbatoritilor din zi de 17 pana nu trece ziulica, sa fiti sanatosi, voiosi si mancaciosi!

AM citit si eu cele cateva paginute din capitolul asta, atat am reusit si:

Luny, imi pare rau pentru Mufarinul bolnavior, mult de tot sa treaca si cred c-ar fi bine sa nu-l privezi in perioada asta de ce-i place cel mai mult.
Si eu incerc s-o intarc pe Andreea noaptea, nu stiu daca e bine sau nu, dar se pare ca doarme mai bine de cand ii dau bibe cu laptic praf, se trezea prea des si plangand, ma chiaunise. Ziua, insa ii dau tzitzi, mai ales la cele doua somnicuri de peste zi, inainte de a adormi.
Lyvy, insanatosire grabnica iti doresc si bravo pentru o noapte dormita cap-coada! Eu am mai avut astfel de nopti, dar demuuult!
Naty, iti eram datoare de mai demult cu un raspuns, , am vorbit cu cosmeticiana, imi pare rau dar nu mai accepta cliente, a zis ca abia reuseste sa acopere ce are acum, sorry!
Mimo, spor la bucatareala!
Referitor la vaccinuri, nu stiu ce sa zic, eu as vrea sa-i fac Andreei pneumococicul acum, ce parere aveti?!
Cat despre progresele ei, e din ce in ce mai dulce, cand o pap de obrajori ma papa si ea pe mine, stie sa se joace si pare sa inteleaga din ce in ce mai multe, incearca sa imite suntele pe care le aude, sa pronunte silabe noi... Inca nu merge de-a busilea, dar incearca sa paseasca cand o tin eu de subrat.
Asa mi-e ciuda ca vine Baby Expo si iar ne prinde in criza financiara, as fi vrut sa-i schimb si eu caruta, sa-i iau una sport.
I-am luat si eu avionul Pooh (mi se pare ca Rebe de Clau il avea, daca nu, scuze), dar nu-i place, se sperie de el si plange, nici gand sa stea pe el, poate e prea micuta deocamdata.
Cam atat despre noi...

Si fiindca mai e doar un sfert de ora pana maine,

VLADUT DE MIMO

SA CRESTI MARE, SANATOS, NOROCOS SI SA-TI BUCURI PARINTII SI SORA!
SA AI PARTE DE TOT CE-I MAI BUN SI MAI FRUMOS IN VIATA!

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput