*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (211)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

neatza! fug sa pun niste pozici...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

sovi, in sarcina nici mie nu mi-a dat homeopatul nimic...a zis ca nu e bine sa zgandar sistemul imunitar sa nu apara reactii de respingere a sarcinii....insa acum, ca sunt praf dupa sarcina, alaptare (scurta cat a fost, dar dificila), dupa infectiile repetate, sistemul meu imunitar e la pamant si se lipesc de mine toate hahalerele, chiar daca incerc sa nu ma expun, adica stau cuminte in domesticia mea, pe langa casa omului....insa, ma imbolnavesc stand in casa . homeopatul meu a zis ca e si din cauza surmenarii la care am ajuns, din cauza stresului acumulat, dar eu nu stiu cum ar arata viata mea fara adrenalina ....cred ca mama a luat kerosen in sarcina, de m-a facut asa de atomica si pe mine ....
catina bag la greu, caci mi-am pus de asta toamna cu miere, la borcan, iau si sirop de afine si de soc, dar ma declar varza!
acum m-am apucat sa bag ginseng, echinaceea si propolis, poate reusesc asa....nu mai vreau picior de carcaias in casa mea!!!

asa, l-am chitait pe teo si am reusit sal vad pe dintzoiul cel nazdravan, a scos nasucul, asa ca bine ai venit nr. 7!!!! mai avem 13 ....si cand ma gandesc ca vor pleca frumos, incolonati, la zana maselutza si vor incepe altii sa vina, ma apuca jalea!!!
cred ca nu de homeopat am nevoie, ci de psiholog

inca ceva....stiti reclama aia la scutece cu mami care alearga dupa pui??? aia cred ca au prevazut situatia mea! nu mai pot sa-l schimb!!! fugeeeeeeee! se rasuceste, se arunca pe spate! e lupta pe cinste ca sa-i pun un scutec, iar ca sa-l echipez complet poate dura si juma de ora! in rest, scotoceste peste tot, trage de tot ce prinde, casa mea arata ca un camp de lupta, cu jucarii si resturi de jucarii insirate. distruge tot ce prinde, ieri a facut praf o migiuta a lui alex si s-a lasat cu jale mare din partea ei...acum trebuie sa-i cumpar una identica, caci "molia" de teo a sfasiat-o. noroc ca nu inghite bucati din ce rupe, ci scuipa tot.
pe la ora 12 (ziua) sunt deja epuizata, cad extenuata, mama i-a prins frica si a inceput sa se fofileze cand o rog sa il ia la ea, dar eu inca supravietuiesc si ma mananca undeva in partea dorsala sa si lucrez la marea opera de arta, pe care nu stiu in ce secol o voi termina....
cam atatea despre te(r)o boy, care m-a convins pe vecie ca 2 copii atomici imi sunt suficienti si ca daca mai vreau unul voi adopta (eventual sa aiba vreo 25 de ani si sa fie brunet cu ochii verzi )....bat campii! glumesc, ma multumesc cu ce am, ca mai rar asa ceva
send ca o iau pa aratura si teo distruge casa in timp ce eu aberez pe aici.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" Nu sunt ce par a fi
Nu sunt Nimic din ce-as fi vrut sa fiu!...
Dar fiindca m-am nascut fara sa stiu,
Sau prea curānd,
Sau poate prea tārziu...
M-am resemnat, ca orice bun crestin,
si n-am ramas decāt...
Cel care sunt!..." (I. Minulescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

Capitol nou

Mergi la inceput