*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (211)
Raspunsuri - Pagina 18
mihutza11 spune:
Olgutza ce bine sa te revad!
si ce de nebunii zici ca face Meme!Bravo, asa si trebuie!
Ariel bine ca nu au fost decat dintosi!
Ela visezi frumos! si eu.. ![]()

Cris si eu mai dau pe razatoare fructele, iar banana strivita cu furculita.. si mai roade si painita si mai papa cereale Cheerios singurica.. iar legumele nu le mai mixez la maxim.. dar cam atat ca noi inca nu avem dinti..
Alice ce gospodina ai tu acolo!!
bv.. ce noroc am eu ca rafturile cu haine sunt sus ![]()
Luny
Mufy bubuit! offf.. sper sa scapati si de febra..
Raluca super pozele in zapada!!
Naty bv de reusita cu ciorbica! ce as mai manca si eu un bors acrit cu bors de casa.. ufff..
Miradi 
Roxana bafta la examen!
Roxana-Claudia distractie placuta!
Mikydooza imi pare rau de problemele cu bebelina.. sper sa fie bine!
Andra moare dupa reclama la Milupa.. cand rad bebelusii aia parca e in transa.. tocmai ce am vazut reclama..
aseara a cazut si ea intre patul meu si patut.. s-a ridicat in picioare pe patul meu si s-a sprijinit de patutul ei si tot il misca, o secunda mi-am intors privirea si a fpst de ajuns.. a plans 1 minut si gata.. copilasii astia..
si nu in ultimul rand sa zic LMA si bebelusilor de 11 si 10 luni!!

indata indata faceti un anisor!
si send.. ca mi se pare ca miroase a "puteee"..
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
luny spune:
buna, Miky..si noi suntem in aceeasi situatie cu febra!! aproape 3 zile cu febra peste 39..Cauza:rosu in gat!pediatra mea, si nu numai, spune clar ca o febra asa mare NU este din cauza dintilor!!..pe mine m-a speriat suficient cat sa-i dau antibiotic, tot 5 ml la 8 ore..cum de ne-ai citit atata timp si nu ai spus nimic?..![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mihatp spune:
hai sa impartasesc cu voi "regulile de aur" din viata vazuta prin filtrul terapiei cognitiv-comportamentale![]()
incerc sa ma mai pun la curent, sa mai improspatez ca s-a pus praful (asta si e motivul pentru care ajung mai rar pe crenguta, ca simt ca am pierdut din dexteritate
)
si acu' vine
piatra filozofala
Nucleul sanatatii - triada rationalitatii, modelul triarhic al sanogenezei:
Regula 1. Accepta ceea ce nu se poate schimba.
Regula 2. Fa tot ceea ce este omeneste posibil pentru a schimba ce se poate schimba, amintindu-ti insa mereu ca uneori lucrurile nu trebuie cu necesitate sa se intample cum vrei tu.
Regula 3. Fa diferenta intre 1 si 2.
Aceste cognitii rationale au fost identificate ca mecanisme de rezilienta cognitiva (de sanogeneza) implicate in promovarea sanatatii si prevenirea patologiei.
n-am fost eu cea desteapta cu ideile astea, eu doar sunt mesagerul![]()
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
ramo_cata spune:
uff gata am culcat mogaldeata,am facut un dusulet repede si am venit sa ciripesc...doamne ce agitat e puiul meu...nu vrea decat pe jos ,sa mearga ,sa topaie sa mearga dea buselea...nu stiu cu cine seamana asa agitat![]()
ups roxana ma bucur ca sunteti bine...
criss bravo pt biscuitelul rontait...
miradi-drum bun
si fanul mic al 'parazitilor'...
ralucasp-
nici eu nu ma omor dupa carnea de oaie dar parca imi si imaginez cum o pregatesc grecii...off cat as vrea sa mai ajung o data in grecia...o data am fost si m-a vrajit...
mstela-din cate am vazut tu esti o fata isteata ..o sa-ti intrii f repede in mana,o sa stii cum o sa vb cu clientii...hai curaj...asa cum am mai zis si eu ii bleduiesc lui andru,unele fructe i le dau pe razatoarea de sticla,...nu ii dau nimic nepasat...i-am dat painica si biscuitel...
bine ai revenit miky-imi pare rau ca e puiutrza bolnavioara...nu stiu incearca sa-i dai ce ti-a zis dr ...si daca nu-si revine mergi cu ea la spital...
mihutza11-si lui andrei ii place reclama aia,si ii mai place:genericul de la sfarsitul filmului'regina'(si daca e un pic adormit si o aude se trezeste)...ii place de andreea esca,reclama cu mazarea bonduelle...
si cam atat...
toata randunimea...
rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei
http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12
mstela spune:
Na seara.
Zoze,pai cum sa nu oboseasca blondul si sa se culce,daca-i tzacanea Parazitul ala in cap!?![]()
![]()
Cleme
Yete ca avem alta ranunik ce ne urmareste din urma,mikydoozza
.Bine ai venit,miky
.Sanatate puiului.Fetele ti-au spus cate ceva..mai multe,eu nu stiu,ca nu ne-am confruntat.Sanatate.
Naty,haha,mi-o inchipui pe Iulia impingand de geanta postasului si pe tine cu c..l in sus pe langa ea..Haha...![]()
![]()
ramo,m-ai facut sa rosesc
.
Merci de incurajare.
Cataaa?
Fug ca sunt strigata de randunoi in cuibul conjugal.![]()
NB

Stela,
mami de TEODORA (1 apr. 2008)
ramo_cata spune:
tocmai am descarcat niste poze pe care le-am facut azi...dar o sa pun cateva maine...am uitat sa va zic ca l-am masurat pe andrei si are 75cm...
acum fug si eu la nani...va pup si va doresc o noapte linistita si sanatate multa bebeilor bolnaviori si manie sa auzim numai de bine...fara febra mare ,mucisori ...

...
rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei
http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mstela Na seara. Zoze,pai cum sa nu oboseasca blondul si sa se culce,daca-i tzacanea Parazitul ala in cap!? Cleme ![]() Yete ca avem alta ranunik ce ne urmareste din urma,mikydoozza Naty,haha,mi-o inchipui pe Iulia impingand de geanta postasului si pe tine cu c..l in sus pe langa ea..Haha... ramo,m-ai facut sa rosesc Merci de incurajare.Cataaa? Fug ca sunt strigata de randunoi in cuibul conjugal. NB ![]() ![]() Stela, mami de TEODORA (1 apr. 2008) ![]() |
Stela,

-stai sa-ti vina si tie randul sa te strofoci sa mearga Tea si sa vesi ce rad si eu de tine atunci
Miky, da-i erdomed, e pt fluidificarea secretiilor; problema e, ca si la Luny, ca daca persista febra asa mare in ciuda Panadolului, novocalminului sau nurofenului, e de dat antibiotic...mai ales ca si tuseste mititica. In niciun caz nu bate drumurile cu ea acum, mai laes ca si la Medlife e plin pe hol de copii bolnavi, etc. Daca poate veni acasa dra respectiva ar fi super...Sanatate! Si hai, mai si scrie, nu doar citi!
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
nicol_conte spune:
La multi ani Vlad de Mimo! Sa cresti mare si sa fii sanatos! 

La multi ani Robert de Roxana_Claudia! Sa cresti mare si sanatos! 

Am ramas restanta cu urari de LMA pentru Yannis de Simonette si Andreiut de Butucica, deci
La multi ani puiuti, sa cresteti mari si sanatosi !
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
mikydoozza spune:
fetelor va multumesc f mult pentru sfaturile voastre.
i-am dat erdomed alexiei. are un gust oribil. deabia l-a inchitat bebelina. si nurofenul nu am reusit sa i-l dau si l-am pus in lapte.
fetelor au venit problemele si la noi si acum va stresez cu o gramada de intrebari.
acum mai avem si o alta problema. i se cojeste alexiei pielea de pe degetelele de la picioare. dr mi-a zis sa-i dau cu vit A uleioasa, dar la farmacie mi s-a spus ca este prea puternica si arde pielea. deja m-am spriat si am luat crema cu vit A. si ii dau alternativ si cu crema de galbenele. de maine luam si 10 zile calciu. am terminat si 30 zile de fier.
dintisorii alexiai au spart pt prima data pe 24 dec. primiii de jos. si nici acum nu sunt iesiti in totalitate. si la voi tot asa mult a durat pana au iesit ?
de atunci si pana acum am vut numai nopti de neliniste cu somn agitat, plansete noaptea. ii dadeam in fiecare zi cu dentinox si calgel si seara la culcare nurofen. i-am dat cam 2- 3 sapt. o avea ceva? asta ataca ceva?
naty, am vazut ca tu ii dai iuliei oua de prepelita. am luat si eu dar nu stiu daca tre sa le dau crude sau fierte. tu cum le dai iuliei. eu dimineata i-am fiert 3 si le-am amestecat galbenusurile cu fructele si branzica. astea se dau tot fara albus nu?
uite ce va citeam eu linistita fara nici o problema si acum au aparut si la noi complicatii si nu ma mai descurc.
chiar mi-ati fost de super mare ajutor pe tot parcursul perioadei. v-am citit si cand eram gravi si dupa ce am nascut. luam si eu totate sfaturile voastre si le puneam in practica. mai ales la diversificare.
va pup si va multumesc ca ma primiti in grupul vostru.
de fapt eram de mult dar fara sa stiti voi.![]()
natynic spune:
Neata!
Dau su eu azi 

Ce mai ninge! Voi scoateti azi copiii? Eu m-as abtine...
Tuchi, unde esti???
LA MULTE LUNISOARE MEDEEA!
Miky, nu am avut curaj sa-i dau Iuliei galbenusurile crude de la ouale de prepelita, i le fierb si eu si tot 3 ii pun. Sa faca ea un an si cateva lunisoare si o sa-i dau si crude, ca eu le consum asa de ani de zile. Acum ii dau de gaina ca nu prea mai oua prepelitele...Dintii cresc greu la toata lumea. Si reactia depinde de copil; sunt unii carora le ies si cresc de nici nu stii cand iar la altii sunt adevarate drame, cu urlete, diaree, febra etc. Da-i cu dentinox, nu are ce sa-i faca rau dar Nurofen NU ii da zilnic pt dinti, mami!!!-ii poti face praf stomacelul...
Azi inainte de invatat tre sa trec si pe la apartamentul nou, ca desteptul de mester a pus gresit faianta la baie (e una cu model, una alba si una rosie si una s-a vorbit, alta a facut...sa vedem cum o drege).
Apropo de povestea nasterii lui Vladut...fetelor...daca ati mai naste inca o data ati face-o tot prin aceeasi metoda??? (natural/cezariana) Eu-DA, tot cezariana![]()
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!