*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (211)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

raluca super pozicile! eu daca il vedeam pe al meu cu mutra in zapada cred ca faceam criza

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miradi spune:

La multi ani ! Vlad Alexandru sa cresti mare puiut sa fii sanatos si sa aduci numai bucurii familiei !

La multi ani! Robert sa cresti mare ,sanatos si numai bucurii in viata !

Diana Andreea puiut de Cleme
Andreea Georgiana puiut de Ccris
Eric Stefan puiut de Bubu

http://community.webshots.com/user/mira_geo

Mira mamica de Andreea-Maria(19.08.2004) si Medeea-Elena (19.04.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miradi spune:

Mihutza ,super pozicile cu Andra ! Ce frumos ii sta cu clamita !

Luny ,sanatate puiutului Matei !

Eu cu kg stau binisor am slabit rapid cele 16 kg inca din primele 4 luni dar intre timp am mai pus vreo 2 kg desi nu e mult nici acum am 52 de kg la 1.64 dar m-am apucat de facut ceva miscare sa vedem daca tine am un steper dar mananc cam aiurea seara tarziu sau cand apuc

http://community.webshots.com/user/mira_geo

Mira mamica de Andreea-Maria(19.08.2004) si Medeea-Elena (19.04.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

faine poze si protagonisti in Grecia!!raluca ninge p-acolo?..
alice, mah, tu stai bine, ca Tea foloseste servetele, al meu prefera limba inca, chiar si la spalat parchetul, gresia, faianta, cuptorul!..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

LA multe lunite si multi ani ANdreea de Cris!!!!

BUbu de ce nu ai cumparat ma o olita??? ca tot ii va trebui lui Stef

am uitat sa va zic:am cumaparat acum vreo luna si ceva fidea din orez de la Mega....este tare buna....ii mai pun Antoniei in supica si mi-am facut si eu azi cu niste creveti....este super buna....si avantajul cel mai mare este ca se face in 3 minute.

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Back home, acuma sa vaz ce mai fac cu Iulia de coada mea...
Luny, pup Mufelul pe crestatura. Sper ca ii dai antibioticul!! Mai are febra? Votez sa-i pui Biotics in mancare, eventual in iaurt ar fi cel mai bine.
Alice, multam de intrebare. Invat, invat, invat...
Olgutza, de strigat te-am strigat si eu, tare chiar, da' stiu ca-s invizibila pt f multa lume in ultimul timp...Oricum, ma bucur ca sunteti bine si ca Sophie face progrese rapide.
Ramo, eu branzica Milli i-am dat Iuliei iar in ultimul timp din gama asta Bio-Andechser, cu lactate care sunt oribil de scumpe dar incredibil de bune, nu rivalizeaza cu nimic din comert asa ca de acolo ii iau si branza si iaurturi-simple sau cu fructe. Le rade ca disperata!
Cris, carnea si eu inca o blenduiesc, la fel morcovul care nu se striveste prea grozav altfel. In rest-cu furculita. Iulia mananca f bine bucatele, miez de paine, paste-stelute si biscuiti faramitati de mine si, mai nou, ii si musca singura. Nu se mai ineaca. Incet-incet va trebui sa incerci, ca cica cu cat le dai mai mult timp pasat cu atat mai greu vor accepta bucati
Aaa, Zoze, am uitat sa raportez: de 2 zile Iulia papa ciorbita! I-am facut un borsulet de pui si taaare i-a placut! Si a papat si felul 2
Stela, tu fa cum iti zice medicul in care ai incredere...eu atata iti spun (am mai spus, dar repet): stii ca si Iulia avea fontanela mare. Din proprie initiativa am inceput sa-i dau Vigantoletten 2 tb si doua lucruri au fost clare: fontanela a inceput sa se inchida rapid, acum mai e cat suprafata degetului mijlociu (al meu ); iar apetitul ei a crescut semnificativ, fiind binestiut de toata lumea ca Vigantolul poate da lipsa poftei si chiar greata. Asa ca mie imi pot zice toti pediatrii din lume orice, eu raman la pastile. Si nici macar cu apa nu i le dau, i le bag in gura si ele sunt efervescente, in 10 secunde s-au topit.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

zoze-mama ce momente frumoase....stateam cu sufletul la gura sa aflu ce facea foiecare randunica cand mergea la control...cate majorete au fost pe forumul nostru anul trecut si cate incurajari
criss-eu ii dai tot la blender...azi i-am dat un biscuitel in mana si a papat singur si nu S-A INECAT...dar inima imi batea la fiecare inghititura pt ca am patit-o de 2 ori cu inecat si vomat...si ce ii mai dau painica...in rest nimic...din canuta i-am mai dat si eu apa sau supica dar nu bea f mult...i-am luat si canuta cu tzutzuroi
dar nu poate sa bea din ea ca curge prea repede si se ineaca...
daca e vb de puturosenie si andru intra in aceasta categorie..pt ca daca e piureul un pic mai gros imediat da sa vomite...eu mai astept cu bucatelele de carnita ,legume,fructe...am oroare de inecat...
luny- caputz mic de mufa ...
alice-pai asa ne ajuta copii nostrii...eu stiu stiu...
naty-merci pt raspuns iulia papaciosa de ciorbica....
raluca-f misto pozele...

rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei

http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

LA MULTI ANI DIANA DE CLEME!
LA MULTI ANI ANDREEA!
LA MULTI ANI STEFANEL!
LA MULTI ANI VLADUT DE MIMO!
LA MULTI ANI ROBERT!

zoze imi placu ideea ta sa scriem colorat sa inveselim atmosfera!
luny, cuscra, pupici multi de la Amira pt Muffy, sper sa fie bine, sa treaca febra aia!
naty ma bucur mult ca iulia face progrese, si ca e doar incapatanata cu mersul! felicitari si pt borsuletul papat, si Amirei ii place ciorba acrita cu bors.
stela si eu o sa-i dau Amirei vigantoletten pastile dupa un an. nu cred ca e cazul de injectii cu vit D la thea!
si apropos de theodore, ce face liana cu terorista ei frumoasa? ca nu prea am zarit-o pe aici...
lyvy multa sanatate si tie cu gatul ala, ufff nu mai trece odata..
mihutza, andra ta e o dulce iar colectia de clamite super, trimite-mi si mie!
eu am terminat lucrarea, si le-am dus profului sa imi faca referat. cred ca in martie o sa sustin si examenul...asa ca ma am un pic.
Amira e cu mov de la violet de gentiana, si e amarata rau ca ii dau dintii si parca e soarece, roade tot!
nici pe clodute nu prea am mai vazut-o..
la toata lumea!

cine vine la munte de paste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

VA MULTUMESC DIN INIMA FETELOR! NICI NU STITI CE SURPRIZA MI-AT FACUT CA VA AMINTITI DE NOI...

Multumesc Bubule pt ca esti mereu atunci cand te strig, Zoze care mi-ai amintit de sms-ul pt voi, Naty, draga de Bitza care m-a somat sa va scriu, Clau care mereu ma mai baraie pe mess ca eu sunt in verva continua si ea ma intelege, multumesc la toate fetele pe care nu le-am mentionat dar la care m-am gandit cu mare drag cand am citit felicitarile. Toate mi-ati facut aceleasi urari acum 1 an!

Azi am sarbatorit in familie..de fapt doar cu socrii ca ai mei sunt la job, dar sambata vom face o petrecere "extinsa", cu nasii si cu ai mei si ii vom taia motul, desi e tare cret si frumos mai bine i-o sta ca unui baiat mare

Robert a ramas un mare papacios, se iubeste cu fratele lui la nebunie, pt mine a inceput sa fie mai usor dar nu pt ca a trecut timpul ci pt ca am invata sa ma las ajutata...ca tare le mai stiam eu pe toate... Puiul merge perfect papa de toate, nu e mofturos si doarme noaptea.

Revin..

Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Rox, cuscra ce colarata esti! si eu i-am dat cu violet de gentiana mai demult si a mers la el..poze cu Amira nu mai vedem si noi? bafta sa-ti faca profu un super referat!
Naty am zis mah, ca ii dau antibioticul, cred ca e cel mai bine asa!
Roxana-Claudia ma bucur ca sunteti bine, distractie placuta sambata, sa vii cu poze!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput