*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (211)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

LA MULTI ANI, VLADUTZ!!! SA TE FACI MARE SI SA ADUCI MULTE BUCURII IN VIATA FAMILIEI TALE SI EI TIE!!!
LA MULTI ANI, ROBERT !!! SA LE LUMINEZI VIATA PARINTILOR TAI!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" Nu sunt ce par a fi
Nu sunt Nimic din ce-as fi vrut sa fiu!...
Dar fiindca m-am nascut fara sa stiu,
Sau prea curānd,
Sau poate prea tārziu...
M-am resemnat, ca orice bun crestin,
si n-am ramas decāt...
Cel care sunt!..." (I. Minulescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Cris-cris, acum am vazut mesajul tau. Vad ca eram pe aceeasi lungime de unda, cu gandul la dieta. Numai ca eu sunt numai cu gandul ca acum mananc cioco

Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

si-a bubuit capul domnul Mufa!..isi vedea de activitatea zilnica de plimbat/scuturat un prosop si a dat cu capul intr-o margine de perete cu faianta, deci practic in muchia faiantei, si s-a crestat pielea putin..a urla fix 2 min, atras nitel din san, si s-a dus inapoi la prosopul lui, in mare verva!
ariel

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Pauza de-o ciorba...

Olgutza, saru'mana de info, am salvat ce-ai trimis, citesc la noapte. Ideea e ca ma enerveaza mai mult faza cu "obligatoriu"...adica nu e obligatoriu, e recomandat, dar nu-ti primeste copilul pe niciunde fara el(adicatelea vaccinul, sa inteleaga si fetele). Pup pe Sophie cea curioasa si pe mami cea dragutza!

Luny, am inteles, sa traiti! Voi scoate "chestia" la iveala, da' mai astept un pic. Cum mai e Mufa?

Bubule, sa stii ca eu deschid zilnic "Bucataras", macar asa, sa-mi planific ce-o sa fac eu bun...candva. Deocamdata n-am bifat decat cartofii tzaranesti, colosseum-ul, si pastele pt Thea (pe care n-a vrut sa le manance...). Am pe lista sapt. asta un diplomat a la Bubu, k mi-e pofta rau. Tare buna ideea cu Bucatarasul, am trimis adresa si prietenelor mele din Germ. si America si s-au aratat f incantate!

Ramo, da, mai, stii ce ma ajuta Thea! Zci ca trece uraganul prin casa zilnic, da' bine ca-i copkilu' fericit!

Zoze, fata, pe zi ce trece ma indragostesc tot mai mult de tine!Shhhhhhhhht! Sa nu-i spui lui Dan!!! Sau lui Sufletel! Faza cu "veverita" si "bijuurile" a fost criminala!

Stela, Mai ai un pic si incepi serviciul, hm? Ai emotii?

Naty? Ce faci?

Cata, cum fu la Ploiesti?

Ma duc la ciorba. Sper sa pot reveni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucaspm

Cris-cris, acum am vazut mesajul tau. Vad ca eram pe aceeasi lungime de unda, cu gandul la dieta. Numai ca eu sunt numai cu gandul ca acum mananc cioco

Mananca, Ralu, mananca, azi o papi pe toata, saptamana viitoare 3 sferturi, peste inca o saptamana junate, peste inca o saptamana un sfert, peste inca o saptamana 2 bucatele si tot asa, asta e ideea! Succes si pofta buna!

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Alice, ma bucur mult de tot ca-ti plac retetele mele! Pofta buna!

Of, Luny...sa-l dai cu betadina pe taietura...saracutul de el...

Daca va zic ce tot fac cu Vlad de dimineata . Maine mergem la dr. sa facem analizele pt. gradi si ma chinui cu el sa faca kk sa pun in borcanel si nu mai avem olita, ca el face demult doar la wc...si saracu' se screme pe wc si apoi il dau jos sa faca pe o folie si se inhiba si nu face . Si l-am lasat si singurel si nimic...sper sa faca pana diseara

L-am adormit pe Stefu, Vlad e si el pe cale sa adoarma si ma duc si eu o ora la nani , ca n-am treaba...dimineata am aspirat si spalat pe jos...iar diseara fac repede niste pulpite la cuptor cu un piure
Va pupez!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Eu nu spun cate kg am, spun doar cate vreau sa dau jos: 35!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Am fost duminica la zapada si am facut cateva poze :

http://community.webshots.com/album/570145743kREITe

Acum fug sa-i pun picaturi Ioannei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Gata papa!

Simo, sa nu crezi ca nu stiu cumva ca m-ai strigat! Da' nu vb. cu tine de ciuda ca te plimbi prin niste locuri tare dragi mie!

Mihutza, Andra se face tot mai frumoasa pe zi ce trece! Si parca mai blondutza, nu?

Luny, si fii-mea ia bushituri de astea, in graba cu care face ea treaba! Zilele trecute stergea geamurile cu un shervetzel, harnici copkii avem, hm?

Ma duc la ale mele, sa aveti spor la ciripit!

Mergi la inceput

Of Luny, Mufarinul pe fruntica sa-i treaca!
Alice, spor la bucatareala!
Bubule, harnicuta ca de obicei!
S-a trezit bebelina, se aude o artilerie la fundicul ei, s-a scremut de vreo 2 ori, credeti ca e ce cred si eu?!
Ma duc s-o schimb!

POZELE MELE

Mergi la inceput