URGENT!CANAPELE
In perioada aprilie-mai intentionam sa ne mutam in sfarsit la casa si am ajuns la etapa amenajare interioara, mai exact suntem in cautare de canapele pt living.Avand in vedere ca pana acu casa a fost amenajata in stil clasic(mobila o facem la comanda din lemn masiv, scara interioara e din lemn,tamplaria exterioara si interioara la fel), dar nu genul foarte greoi,pretentios, ci un stil mai tineresc,mai aerisit, canapelele ar tb sa fie pe aceeasi linie, dar nu prea gasesti ceva clasic pt ca nu se cere;majoritatea cauta ceva in stil modern.In plus,avand in vedere dimensiunile livingului, nu ne-ar incapea decat un set 3+1+1,desi eu imi doream f mult un coltar si cu 1-2 otomani.
Initial am dorit sa le alegem din textil, ca atmosfera sa fie mai calda,mai intima(sotul meu deja se imagineaza stand la tv intins pe canapea)dar cele care sa aiba o linie mai interesanta si un material mai bun,mai frumos,costa foarte mult.Noi suntem din Iasi si aici nu am gasit nimic pe gustul nostru din textil si ajungem la concluzia ca to pielea e mai stilata;ce am gasit din textil nu se potriveste fie ca dimensiune, fie ca stil cu ce cautam noi.
Deci vrem ceva clasic,dar nu cu lemn,ar putea fi si o combinatie de textil cu piele,exclus, normal, elemente din inox.
As dori sa-mi recomandati niste magazine din Bucuresti sau alt oras aproape de Iasi eventual.In bucuresti am fost la Mobexpert(pe site arata bine produsele lor dar vazute in fizic,ne-am schimbat parerea;gasisem ceva ce ne-ar fi placut,piele cu textil,dar aveau numai coltar si nu incape la noi),Roveremobili(f frumoase,deosebite, cu o gama f variata de materiale si culori dar exagerat de scumpe),Natuzzi(la fel,deosebite dar scumpe),si fiind timpul scurt si nestiind unde sa mai cautam,ne-am intors la Iasi obositi si dezamagiti.Uitam;am ajuns si in Ghencea,la un depozit f mare,pe 4 nivele dar nimic interesant.
Astept sugestii.
Raspunsuri
ingridnen spune:
Noi am comandat anul trecut canapea extensibila si doua fotolii (tot extensibile, cu lada) la Euromobila (in Bucuresti). M-au costat vreo 30 mil.
Intra pe site-ul lor, au multe modele.
Ingrid si Cristi 5 ani si 11 luni
Liliann spune:
Si noi la fel, la euromobila (www.canapele.ro) si sunt de calitate. Acum 2 ani am comandat canapea cu 2 si respectiv 3 locuri-extensibila, 24 mil.
andreutza23 spune:
Buna.
canapele superbe si din material textil am vazut la noi in oras, la mobila bontas. m-am uitat pe net dar au f putine, in shooroomul aflat la iesirea spre bacau gasesti multe modele si f interesante. preturile nu is chiar mici, dar mie alea din materiale textile mi-au placut f mult cand cautam pt ap. meu.
si avand in vedere ca nu e f departe de tine, poate merita sa vii sa le vezi.
ioana_mada spune:
Multumesc tuturora pentru sugestii.In cele din urma am gasit o varianta in Iasi,canapea de 3 locuri si 2 fotolii din piele, la un magazin deschis la sfarsitul anului trecut si unde aduc mobilier din afara.Era a treia vizita pe care o faceam la ei,dar pana atunci cautam de fiecare data din textil si nu aveau decat ceva pt un interior modern.Mai tb sa cumparam mobila de dormitor,mobila pt camera celui mic, perdele si corpuri de iluminat si ne putem muta.
ioana_mada spune:
Nu,nu au site.Au costat 8000,00 Ron dar nu se compara cu ce am mai vazut;pielea e de calitate si modelul deosebit.Magazinul se numeste Velluto.