INSEMINARE (33)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruzu30 spune:

Fetelor,eu astazi,am lucrat toata ziua,sunt franta de obosita....ce sa va spun-ciclul inca nu mi-a venit,astazi sunt 14 zile de la inseminare,test nu mi-am facut,pt ca nu cred(eu sunt Toma necredinciosul),mi-e frica de o liniuta.Dureri de burta mai am dar mai putine,asta ma deruta pe mine sa nu cred ca am reusit,ca sunt intepaturi exact ca la cm.De dimineta mi-am luat temperatura(la sub brat) si era 36,7 ,apoi m-am gandit sa o iau si vaginal si era 37,2,deci ce sa mai cred-care este buna?Mai astept sa vedem ce se intampla,sa dea Domnul sa fie bine,daca nu asta
CrisaS-bravo,ai foliculi frumosi,ai toate sansele sa faci gemeni.Iti tin pumnii,si fii optimista,cu asa valori sigur va fii bine
Bulinanico,urmezi cu vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruzu30 spune:

Ahhh,eu am luat si utrogestan,am inteles ca poate intarzia cm,stiti ceva?.Astept parerile voastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Crisa - la asa foliculi mi-e ca se lasa cu gemeni! Super estradiol, la noi... nu prea se agita nimeni sa faca analiza asta la ovulatie, desi e mai mult decat importanta. Mult noroc maine, sa aveti o doza zdravana de vioi si zburdalnici!

Bulinanico - pai am trecut de prima sapt de la IA si ..nu simt nimic! Nici macar banala intepatura de ovar! Asa ca, sincer vorbind, cred ca nu pot astepta decat sa vina mai repede cm si s-o luam de la capat.

Azi am fost la doctor si sunt dezamagita rauuuuuuuuuuuuuuuuu! Am platit o consultatie (din fericire nu scumpa) doar ca sa-mi bage datele in calculator, ca pana si schema de tratament mi-am facut-o singura! Uneori ma intreb daca nu cumva, sapand adanc pe net, avem mai multe informatii decat medicii! Adica, e oribil sa tb sa-i atragi TU (pacienta) atentia medicului, care trece evaziv peste analize... nu remarca diferentele de la o luna la alta..., incerci sa-i spui ce rezultate ai avut la diverse stimulari (facute la alt medic), si ca atare, continua la fel, desi... eu nu cred ca rezultatele au fost tocmai bune...
In fine, bomboana de pe coliva a fost la HSG! Pur si simplu... a ignorat-o! Imi venea sa i-o mai pun in fata, poate se mai uita o data, pt ca stiu bine ca nu e 'perfecta'! Erau oaresice aderente pe o trompa iar la cealalta, substanta de contrast ramanea mai mult decat trebuia... Dar s-a multumit sa spuna "normala"!

Ruzu - eu cu tot utrogestanul n-am trecut de 14 zile de la IA fara sa-mi vina cm! Asa ca... inclin sa cred ca... Dar nu spun nimic, astept sa vii tu cu vestea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Mi-e si rusine sa scriu....
Fericirea mea s-a terminat in cateva ore:((((((((
Dupa ce am venit de la dr...in culmea fericirii..dr mi-a spus asteapta telefonul nostru sa-ti spunem daca sa faci injectia si cind sa vii maine...pentru inseminareeee se facuse 4.30 nici un telefon primit ..ma minca in fund sa sun..si uite ca am sunat...ca sa-mi dea idioata aia in cap...ca NU VOM FACE INSEMINAREA!!!
Am crezut ca m-a lovit cineva cu un par in cap!!!!!!!
Am intrebat normal de ce? Pentru ca ai ovulat simbata!!!
Poftim culturaaaaaaaaa, e posibil asa ceva ..zic si atunci doctore la eco ce ai vazut? Mi-a explicat dar eu nu am priceput nimic fetelor...a zis ca i-a venit rezultatul la singe si ii arata ca am ovulat..pai cred si eu ca am ovulat...ii si spusesem dimineata cind mi-a spus..ca sint gata de ovulatie..si eu l-am intrebat gata? Pai eu credeam ca am ovulat deja.
Ce sa va spun m-a terminat...eu nu stiu ce a vazut el acolo..l-am intrebat daca e sigur ca nu sint chisturi...mi-a zis ca da..si ca analiza de singe arata clar..si el nu face inseminarea.
M-a terminat.Inca o luna de asteptare.
Si sex nu am facut simbata ca trebuia sa ne pregatim de spermograma maine si trebuie 3 zile de abstinenta..sint cu nervii la pamint si asa de fericita eram de dimineata!!!
Nu am priceput cum de a stiut el ca am ovulat simbata..din analize...si la eco nu si-a dat seama.Inca sint in ceata.
Va pup si va doresc II liniute cele care le asteptati!
Crisa

http://tt.lilypie.com/IUu1m5.png

Mergi la inceput

Crisa - banuiesc c-a vazut nivelul de FSH si LH. Greu de spus cum si-a dat seama, dar incerc sa cred ca-si cunoaste meseria, si decat sa treci printr-un esec garantat (cum am patit-o eu!), crede-ma, mai bine il injuri acum!
Stiu ce e un sentiment naspa, dar cel de inutilitate cand iti vine cm e si mai rau! Plus cele 2 saptamani de asteptare...
Haide, revino-ti, important e ca ovulezi, si luna viitoare ai sa prinzi momentul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dedus75 spune:

fete!!!1 neata!!!! poftiti la cafeluta...
crisas....nu fi suparata....cosicel are dreptate, important este ca ovulezi iar luna viitoare sunt sigura ca o sa faci inseminarea la momentul potrivit...
cosi....trebuie neaparat sa vi luna asta cu II ca sa mai inveselesti putin atmosfera
eu am ceva vesti super bune....am primit rezultatul de la spermograma lui barbat-miu....e super!!!!!! ma rog, fata de ultima din octombrie.....atunci avea 8.8 mil spermatozoizi si 53% mobilitate....acum are 218.5 mil si mobilitate 73%......diseara merg la medic la control sa vad daca am oute si sa-mi spuna cand fac inseminarea......doamne ajuta sa fie bine luna asta.....si undeva in 25 martie....de ''Buna Vestire''...sa vin si eu cu o veste buna
va pup pe toate

Mergi la inceput

Dedus - asta-i chiar veste buna! Pai la asa rezultat, poti doar sa faci monitorizare si sa 'prestati' la momentul oportun! Ceva stimulare luna asta?

Mai, dar nu mai erau fete care asteptau rezultatul de la IA? Ca tare mai avem nevoie de-o veste buna! Oricum, e perfect ca Beatriz e gravi, asa ca putem sa visam .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatriz spune:

Buna fetelor!

Cosi - merci! Sa dea Domnul sa se mareasca listuta cat mai curand!
ziceai ca nu ai simptome, pai nici nu prea sunt simptome in general la o saptamana dupa IA; daca devii chiar nemultumita si iti pierzi increderea in medic, sa te gandesti si la varianta schimbarii; ce imi place cum te pregatesti de urmatoarea; cu stilul asta ne vei surprinde foarte curand, asa presimt, ori acum, ori luna viitoare!
(Pt. fetele care ne cred mai cinice, vreau sa traduc - la unele din noi functioneaza in general mai bine mecanismul de aparare/rezistenta la stress si de mentinere a nivelului de optimism, daca ne pregatim si actionam cu planuri B si cu alte solutii, pe principiul ca trebuie sa sa fim realiste dar si sa reusim obligatoriu)
Crisas - cum sa iti fie rusine sa scrii? ce vina ai tu? inclin sa zic si eu - si mie imi plac medicii care nu dau sperante false si nu au tendinta de a pacali
Ruzu - la mine - cand luam utrogestan, imi venea la 2-3 zile dupa ce il intrerupeam. deci daca nu iti vine in 2 zile, e
Ruzu, Bulinanico - va tin pumnii!

si haideti toate fetele, ca am deschis robinetul cu noroc! Urmati-ma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty78 spune:

Cosicel,si eu sunt la mai bine de o sapt de la IA,de fapt sambata ar trebui sa fac testul.Eu in prima sapt dupa IA am avut niste intepaturi,imi erau sensibile mameloanele ,dar nu mai am nici un simptom.Sincer ,nu cred ca s-a prins,mai ales ca eu am avut si o viroza urata,cu febra,inca tusesc ,asa ca nici nu prea a avut conditii sa se prinda.Hai sa ne tinem pumnii,poate o sa fie totusi cu doua liniute la amandoua.Trebuie sa speram,nu? Tu cand faci testul?

Crisas,imi pare rau,cred ca dezamagirea e crunta,si asteptarea e si mai si.Totusi,ce ti-a explicat?Ai avut foliculi mai mari decat cei de care ai scris tu si ovuland s-au spart din ei si au mai ramas cativa?
In cazul asta nu puteau sa iti faca IA si sa prinzi momentul cand urmau sa se sparga si ceilalti? Caci din ce ai scris tu mi se pare ca aveau dimensiuni ideale.Chiar sunt curioasa totusi ce explicatie ti-a dat referitor la ce a vazut la eco.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Kitty ..asta nu pricep..asta l-am intrebat ieri la telefon , plangand ..ce a vazut acolo..daca zice ca analiza de sange a ovulat? Pacat ca nu am inteles...vb destul de repede..clar nu am inteles stiu doar ca l-am intrebat daca e chist si a zis ca nu! Mi-a zis ceva de ou..ca nu stiu ce ma rog!! A si facut poza la eco..estradiolul a scazut si am citit ca scade f tare dupa ce oul a fost eliberat. Deci probabil asta a vazut.
Ma rog faptul e consumat insa durerea si dezamagirea e mare.
Cosi, dedu mersi ca sunteti alaturi de mine, e adevarat ce spuneti voi acolo..insa..e greu sa ma controlez:( Inca nu pot sa dorm intrebandu-ma de ce naiba nu a stiut ce vede ...ma rog.Ideea e ca ma termina ca tre sa iau glucophage si ma doare ficatul de crap...3 pe zi..m-a omorit...si ca acum mi-a mai facut si mintea un ou, ca daca a facut chestia asta special sa suga bani de la insurance:(( Insurance-ul meu lateste destul de bine...si o fi vazut ca ies bani frumosi..ce-o fi zis ia sa scapam noi ovulatia luna asta!!
Cu asa foliculi...sigur ramane..mai aici medicina e business:(((( din pacate!
Doar lucrez in cabinet medical...!!
Beatriz..nu stiu ce sa zic..chiar nu stiu o fi stiut , nu o fi stiut si totusi o speranta am in el.....Tie ce-ti face samburelul?
Va pup fetelor mergem la spermograma!
Crisa

http://tt.lilypie.com/IUu1m5.png

Mergi la inceput